- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.241
Ayyyy inşallah sabahımız şenlenirİnşallah aşko sabah çıkar ortaya herşeybu ay adet olursam bu testlerlerden sonra yani bir daha bat günü geçene kadar test alıp yapmam eşimede dicem alma aldırma dicem
Yok aşko daha ekşına geçemedim benNerdesinizzz aşkolar napıyosunuzMucizemmm16 sen erkenden uyumazsın
HadiDemgey3 anlarım o ekşındadır dimiii aşko
Ahahaha geç kalmışsın aşko koş koş bu saate bırakmazdın akşam 7 gibi olurdu sende aslında ahahaYok aşko daha ekşına geçemedim benmutfağı toparladım ya sabaha kadar kalmasınlar kuruyor yoksa bulaşıklar diye
İyi geceler canım uyu uykunu alBütün gün esnedim ben yatar kızçeler çiçekler
Yaa inşallah ya artık netleşsin kafayı yicemAyyyy inşallah sabahımız şenleniraslında öyle olması lazım aşko ama duramıyoruz işte huyumuz kurusun
Beniİyi kuzum bak senide etiketlemedim Ya kusuruma bakma test olunca konu kafam karışıyor hemen geride çok geçmedi bakar mısınsen nasılsın napıyosun
Ay hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallahAklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar Mucizemmm16 Demgey3 @fnd_50 @miresl @Lale95 @sultansultan90 @iyilikperisi92 ve diğer canlar
Estağfurullah aşko bende yoğun iki gğn geçirdim çok aktif olamadım o yüzden kafam karıştı
Ahahahha aşko o bir seferlik ya normalde hep gece oluyor bizimki anca işten gel yemek ye dinlen felan derkenAhahaha geç kalmışsın aşko koş koş bu saate bırakmazdın akşam 7 gibi olurdu sende aslında ahahakolay gelsin kuzum bende toparladım yattı burun tıkalı ya uyutmuyor
Ay valla teyze olacağımız netleşsin artıkkkk ama bugün iyice belli etmiş kendini aşko yaYaa inşallah ya artık netleşsin kafayı yicemhuyumuz bu evet maliiiseeef
Aşko sen unutulur musun ayyyy
Ahahaha hadi öyle olsun bakalımAhahahha aşko o bir seferlik ya normalde hep gece oluyor bizimki anca işten gel yemek ye dinlen felan derkenteşekkür ederim bebeğim aşko aman diyim hastalanma yaaa dikkat et kendine camı aç aşko kafanı dışarıya çıkar derin derin nefes al aşko beni hemen açardı dene bi istersen
Ay valla teyze olacağımız netleşsin artıkkkk ama bugün iyice belli etmiş kendini aşko yayarın daha da belli olacak kesin Ay çok heyecanlııııı
Hayır beybi unutmadım ben hiç bir etiket yapmadım sabah 6 da yapmıştım hatta sonra yazdım kimseyi etiketlemeyi unutmuşum diye sadece içimdekileri yazdım testi koydum paylaştım.ama şu var belki etiket yapmazdım çünkü sen stres oluyorum dediğinden beri fark ettiysen sadece sen girdiğinde yazmaya özen gösteriyorum onun dışında stres olmanı istemiyorım.saygı duymaya çalışıyorum kendimce yani çünkü en son etiket yaptığımda demiştin.ama sen bardaysan ve o an yazıyorsan mutlaka yazıyorum kiiiii sana özel testi attım yeniden yaptım
Yatınca tıkanır kuzum ya burun tıkanıkkende uyumak zor olur inşallah yarın sabaha iyi kalkarsın ya salgın var herkes grip bebeğim çok dikkat et sıcak şeyler iç üşütmemeye çalış kuzumAhahaha hadi öyle olsun bakalımaşko balkona çıktım az önce açıldı yatınca tıkanıyor grip iyice geliyorum diyor galiba evet Ya banada öyle geldi aşko heyecanlı ama umutlanmakta ürkütüyor hayırlısı bakalım
Aynen aşko teşekkür ederimYatınca tıkanır kuzum ya burun tıkanıkkende uyumak zor olur inşallah yarın sabaha iyi kalkarsın ya salgın var herkes grip bebeğim çok dikkat et sıcak şeyler iç üşütmemeye çalış kuzum
Evet bebeğim hayırlısı inşallah yarın sabah herşey belli olur inşallah öğleden önce seni kan vermeye göndeririz Allah’ın izniyle
Haklısın kuzum iki gündür çok yoruldun iyi dinlenmeler bebeğimAynen aşko teşekkür ederimgözlerim ağrıyor artık uyumam gerek çokta yorgunum inşallah geçer sabah hafifler Aynen sabahın erken saatlerinde yapcam testi inşallah güzel haberler getiririm yatıyorum aşko ben yarın görüşürüz inşallah iyi geceler
Ben şimdi geldim aşko duş falan aldım uzanıyorum öyle sen napıyosun bebeğimNerdesinizzz aşkolar napıyosunuzMucizemmm16 sen erkenden uyumazsın
HadiDemgey3 anlarım o ekşındadır dimiii aşko
Dimi yaaİnşallah aşkoooKıııız test atılır mııı bu ay olmasa bile öbür ay eczane eczane gezersin o test için ahahahaha
İnşallah aşkoÖyledir bence bebeğim öyledirrr sabah olmazsan eğer oldu bu iş
Bence var gibiEstağfurullah aşko bende yoğun iki gğn geçirdim çok aktif olamadım o yüzden kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?