Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy cok iyi yaa bebek var cok sevindimm. Bariz belirgin cikmis hepsinde. Simdi nasil bi yol izliyceksin doktor konusunda

Ayyyy ne güzel testler bunla böyle maşallah çift çift

Selam kizlar ben geldim nasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide. Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
Papatyamveben-Mavi Mucizemmm16 Lale95 fnd_50 iyilikperisi92 Veziir miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..

Kuzum günaydın silik var evet kuzum ama daha net olmalı biraz daha bekleyelim bakalım ❤❤ çok geçmiş olsun kuzum yat dinlen ❤ etiketlemişsin ama bildirim yok kuzum tesadüf gördüm valla.

Allah korusun aşko töbe niye bee olabilir neden olmasın

Kuzum günaydın silik var evet kuzum ama daha net olmalı biraz daha bekleyelim bakalım ❤❤ çok geçmiş olsun kuzum yat dinlen ❤ etiketlemişsin ama bildirim yok kuzum tesadüf gördüm valla.
Aynen aşko artık test işini bitirdim adet olana kadar griple mücadele başladı sağol canım

Ay toplasin hele sinirden geberiyorum guldugume bakmayin valla cok sinirliyim. Skntim yine kv de kizlar bu bizim herseyimize karisirdi biZde ciktik geldik merkeze tasindik 5 sene gecti aradan köyde kat kaloriferi var kp nakil hastasi kaynim yardimci oluyodu oda bu sene merkeze tasindi yakacak pahali ve kag kaloriferi yakimi cook zor. Bizimde ev kredimiz bitti demistikki esimle daha büyük villa tarzi evler yapildi yakinimizda ordan bi ev alalim yine oderiz bide evimiz büyük rahat yatirimimiz yukselmis olur diye konustuk. Ama kv demler yanliz kalinca biz bundan vazgecip kendimize 2+1 ev aldik yurume 15 dkka mesafede benim evime kv demlere dedik gelin siz oturun dogalgazli sıfır yerlesim yeri iyi marketler yakin dedik.
Bu arada kv demde eskisi gibi karışmayı bırakmıştı bize artik agzi susuyordu yada biz oyle saniyoduk. Cumartesi günü almanyadan kardesi geldi benide kahvaltiya cagirdi kahvalti yapiyoruz dediki bana tırnakların cok uzun milletin yaninda dedimki tırnaklarim uzun degil tırnaklarımın yapisi uzun ve tertemiz uzun tirnak sevmiyorum zaten Yok inatlasiyor uzun diye degil dedim. Neyse sinirimi bozdu. Dünde esimin teyzesinin kızları geldi bana yenge diyolar yenge dediler teyzem bize dedi ki tırnakların uzunmus senin oyle dedi yav dedim geleli bir ay oldu basladi karismaya eşimlede bi dünya kavga ettim anana söyle dedim benim tirnagimdan ona ne hatta bugun manikur randevum var ve ben hep kestirip yaptiririm manikur yarin dedim tirnaklarimi kestirmeden yaptircam manikuru dahada uzatcam rahatsiz olan gelmesin yemesin icmesin elimden bisey dedim. Toplasin gıybet var kizlar.

Kız yerlesme falan olmasin
Aşko yerleşme gibi değil ya lavaboya gidiyorum idrarla damlıyo ama pedim bomboş gece bile hiç bişey gelmemiş normalde o kadar çok oluyo ki üstüm başım kirlenir ama bu gece hiç bişey yoktu kaç kez kalktım yok sadece çiş yaparken geliyo kist falan mı oldu ki

Hic basima boyle bisey gelmedi yaa bilmiyorum kuzu. Yada ara kanama oldu. İlk evlendiğim zamanlar cok oluyodu bende ara kanama

Allah kolaylıklar versin sana kuzum dipten mi kesmen lazım anlamadım olayı

Hic basima boyle bisey gelmedi yaa bilmiyorum kuzu. Yada ara kanama oldu. İlk evlendiğim zamanlar cok oluyodu bende ara kanama
Benimde ilk kez böyle oluyo kuzum anlamadım hiç bişey ya ağrım var ama sadece yumurtalıklarımda ağrı var gaz var o kadar normalde sökülemezsin rahimde de rahatsızlık hissi olur falan ya oda yok

Oh çok sevindim adına canım kürtaja gerek kalmamış sağlıklı gebelik olur ilk seferde inşallah. Kuzum ben üç ay diye biliyorum korunma. Bazilari da hiç korunmuyor valla

Oh çok sevindim adına canım kürtaja gerek kalmamış sağlıklı gebelik olur ilk seferde inşallah. Kuzum ben üç ay diye biliyorum korunma. Bazilari da hiç korunmuyor valla
Yapilan igne kanser tedavisinde kullanilan bir kemoterapi ilaciymis vücutta depolaniyormus o yuzden 3 ay genelde korunun diyorlar ama 6 ay dedi cok gibi geldi bana ama beklemekte fayda vardir belki canim ne düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…