- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.301
Leke leke gibi mi geliyorKuzum geçen yapmıştım negatifti ya ben regli oldum aşkım ama garip oldum bu kez
Kuzum doktorunu dinle o zaman onlar daha iyi bilirYapilan igne kanser tedavisinde kullanilan bir kemoterapi ilaciymis vücutta depolaniyormus o yuzden 3 ay genelde korunun diyorlar ama 6 ay dedi cok gibi geldi bana ama beklemekte fayda vardir belki canim ne düşünüyorsun?
Çok güzel heyecanlar bunlar kuzum tadını çıkarınİnşallah canım şimdilik herşey yolunda uyku yetmiyor sadece ve göğüslerim hergün biraz daha ağrıyor.ama bunlar bizi mutlu eden şeyler daha kimseye söylemedik ama heyecanla herkes ekimin ilk haftası demiştim o günü bekliyor daha erken söyleyeceğiz çünkü bı Mutluluktur kısa da olsa uzunda olsa birlikte yaşamak güzel aile olmak bunu gerektirir birlikte sevinelim istiyoruz.o nedenle herkese bir mektup yazıp posta geldiğini söyleyeceğim bebeğin ağzından herkes kendi mektubunu okuduğu aynı anda öğrenecek
Şey geldi aklıma canım bir fenomen var komik seyler paylaşıyor. Sert bir şekilde cümleye başlamış evladın cinsiyeti mi olur kız erkek ne farkeder evladın saglıklısı olur vs. Saglıklı hayırlı olsun kız olsun demişAhahah bana birşeyler oluyoooorrraşko sonunda kırdım şu his bozulma olayını yüksek ihtimal zaten aşko erkek olması eşim 3 erkek kardeş kayınbabam 5 erkek kardeş hiç kız yok ama sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil bebeğim İnşallah bebeğiiiimmm Aşko bu ay nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun günaşırı mı
Aşko lavaboya gidince idrarla geliyo damlıyo ama ped boşLeke leke gibi mi geliyor
Selam kuzum nasılsin?tabiiki hatirliyoruz seniSelam kizlar ben geldimnasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide.Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
@Papatyamveben-MaviMucizemmm16 Lale95 fnd_50 @iyilikperisi92 Veziir miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..
Kuzum çok geçmiş olsun çok şükür iyisin ❤❤Selam kizlar ben geldimnasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide.Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
@Papatyamveben-MaviMucizemmm16 Lale95 fnd_50 @iyilikperisi92 Veziir miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..
Kız zaten tirnaklarimin yapisi uzun benim lale tırnak derler ya herkeste cok begenir. Galiba kan cikana kadar kesmem gerekli. Diyecem kaynanama kizlara böyle demissin gecen gunde kardesinin yaninda dedin anne sanane benim tirnagimdan. Ayrica tabi sende haklisin millet kaynanasina bi bardak su vermez kaynanasi laf yapar saga sola. Senin beni elestircek biseyin yok tirnaklarimi görebiliyo bi tek gözün. Bi ordan dedikodumu yapiyosunAllah kolaylıklar versin sana kuzumdipten mi kesmen lazım anlamadım olayı
Allah Allah ilk defa duyuyorum kuzum ya bende bilemedim şimdi tuvalette yoğun mu geliyor peki yoksa az az mı bide rengi ne kuzumAşko kırmızılar geldi gibi valla ben hiç bişey anlamadım tuvalete gidiyorum çille birlikte damlıyo ped boş kuzum
Kız aşkoo neden takiliyorsun ki ne söylerse söylesin kendi bildigini yap,agzi olan zaten konuşurAy toplasin hele sinirden geberiyorumguldugume bakmayin valla cok sinirliyim. Skntim yine kv de kizlar bu bizim herseyimize karisirdi biZde ciktik geldik merkeze tasindik 5 sene gecti aradan köyde kat kaloriferi var kp nakil hastasi kaynim yardimci oluyodu oda bu sene merkeze tasindi yakacak pahali ve kag kaloriferi yakimi cook zor. Bizimde ev kredimiz bitti demistikki esimle daha büyük villa tarzi evler yapildi yakinimizda ordan bi ev alalim yine oderiz bide evimiz büyük rahat yatirimimiz yukselmis olur diye konustuk. Ama kv demler yanliz kalinca biz bundan vazgecip kendimize 2+1 ev aldik yurume 15 dkka mesafede benim evime kv demlere dedik gelin siz oturun dogalgazli sıfır yerlesim yeri iyi marketler yakin dedik.
Bu arada kv demde eskisi gibi karışmayı bırakmıştı bize artik agzi susuyordu yada biz oyle saniyoduk. Cumartesi günü almanyadan kardesi geldi benide kahvaltiya cagirdi kahvalti yapiyoruz dediki bana tırnakların cok uzun milletin yanindadedimki tırnaklarim uzun degil tırnaklarımın yapisi uzun ve tertemiz uzun tirnak sevmiyorum zaten Yok inatlasiyor uzun diye degil dedim. Neyse sinirimi bozdu. Dünde esimin teyzesinin kızları geldi bana yenge diyolar yenge dediler teyzem bize dedi ki tırnakların uzunmus senin oyle dedi yav dedim geleli bir ay oldu basladi karismaya eşimlede bi dünya kavga ettim anana söyle dedim benim tirnagimdan ona ne hatta bugun manikur randevum var ve ben hep kestirip yaptiririm manikur yarin dedim tirnaklarimi kestirmeden yaptircam manikuru dahada uzatcam rahatsiz olan gelmesin yemesin icmesin elimden bisey dedim. Toplasin gıybet var kizlar.
Ay kuzum Allah kolaylık versin zor vallaAy toplasin hele sinirden geberiyorumguldugume bakmayin valla cok sinirliyim. Skntim yine kv de kizlar bu bizim herseyimize karisirdi biZde ciktik geldik merkeze tasindik 5 sene gecti aradan köyde kat kaloriferi var kp nakil hastasi kaynim yardimci oluyodu oda bu sene merkeze tasindi yakacak pahali ve kag kaloriferi yakimi cook zor. Bizimde ev kredimiz bitti demistikki esimle daha büyük villa tarzi evler yapildi yakinimizda ordan bi ev alalim yine oderiz bide evimiz büyük rahat yatirimimiz yukselmis olur diye konustuk. Ama kv demler yanliz kalinca biz bundan vazgecip kendimize 2+1 ev aldik yurume 15 dkka mesafede benim evime kv demlere dedik gelin siz oturun dogalgazli sıfır yerlesim yeri iyi marketler yakin dedik.
Bu arada kv demde eskisi gibi karışmayı bırakmıştı bize artik agzi susuyordu yada biz oyle saniyoduk. Cumartesi günü almanyadan kardesi geldi benide kahvaltiya cagirdi kahvalti yapiyoruz dediki bana tırnakların cok uzun milletin yanindadedimki tırnaklarim uzun degil tırnaklarımın yapisi uzun ve tertemiz uzun tirnak sevmiyorum zaten Yok inatlasiyor uzun diye degil dedim. Neyse sinirimi bozdu. Dünde esimin teyzesinin kızları geldi bana yenge diyolar yenge dediler teyzem bize dedi ki tırnakların uzunmus senin oyle dedi yav dedim geleli bir ay oldu basladi karismaya eşimlede bi dünya kavga ettim anana söyle dedim benim tirnagimdan ona ne hatta bugun manikur randevum var ve ben hep kestirip yaptiririm manikur yarin dedim tirnaklarimi kestirmeden yaptircam manikuru dahada uzatcam rahatsiz olan gelmesin yemesin icmesin elimden bisey dedim. Toplasin gıybet var kizlar.
Aşko kendiliginden düşük olursa beklemeye gerek yok ama iğne vurulmuş o yüzden 6 ay beklemesi gerekKuzum çok geçmiş olsun çok şükür iyisin ❤❤bebeğim ben düşük yaptıktan ve kimyasaldan sonra biraz psikolojim bozulduğu için korunmuştum kendim ama bilemiyorum ki 6 ay uzunsa 3 4 ay yeter bence Rabbim bekletmeden bebişini göndersin sana kuzum ❤❤
Çok şükür çok sevindim canım benim bununla geçmiş olsun inşallahSelam kizlar ben geldimnasilsiniz ?
Selam canımSelam kizlar ben geldimnasilsiniz ?
Ahahah oda iyiymiş canımŞey geldi aklıma canım bir fenomen var komik seyler paylaşıyor. Sert bir şekilde cümleye başlamış evladın cinsiyeti mi olur kız erkek ne farkeder evladın saglıklısı olur vs. Saglıklı hayırlı olsun kız olsun demişevladın cinsiyeti olmaz saglıklısı hayırlısı olur bencede! Saglıklı hayırlı olsun kız olsun
Yaaa aşko senden ümitliydim ateşin düşmüyordu diyeAşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadızaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim 3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem
M MavimireslDemgey3 Childdevelopment Veziir bitliKedi Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Ginnys M melek076 ve diğer kuzular
Ay biri Kız biri erkek ikiz olsun kuzucum inşaAllah sana bana isteyen herkese Allah tez vakitte hayırlı saglı uzun ömürlü evlatlar versinAhahah oda iyiymiş canımayyy kesinlikle sağlıklı olsunda hepsinin yeri ayrıdır
Normal kuzum regli gibi kırmızı pıhtısız önce ki reglilerime göre çok az aşko ay valla ben bi halt anlamadım ya kist oldu yada başka bişey böyle regli mi olur anasını satayım kafamı karıştırıyoAllah Allah ilk defa duyuyorum kuzum ya bende bilemedim şimdi tuvalette yoğun mu geliyor peki yoksa az az mı bide rengi ne kuzum
Cok silik bişey var gibi canım ins gebeliktir ya güzel haberler ver bizee ama bence kuruma çizgisi olasılıgına karsı erken gebelik de yap kuzumAy hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallahAklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar Mucizemmm16 Demgey3 fnd_50 M Mavimiresl Lale95 S sultansultan90 @iyilikperisi92 ve diğer canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?