Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapilan igne kanser tedavisinde kullanilan bir kemoterapi ilaciymis vücutta depolaniyormus o yuzden 3 ay genelde korunun diyorlar ama 6 ay dedi cok gibi geldi bana ama beklemekte fayda vardir belki canim ne düşünüyorsun?
Kuzum doktorunu dinle o zaman onlar daha iyi bilir

Çok güzel heyecanlar bunlar kuzum tadını çıkarın Çok güzel bir sürpriz kuzum çok güzel düşünmüşsün

Şey geldi aklıma canım bir fenomen var komik seyler paylaşıyor. Sert bir şekilde cümleye başlamış evladın cinsiyeti mi olur kız erkek ne farkeder evladın saglıklısı olur vs. Saglıklı hayırlı olsun kız olsun demiş evladın cinsiyeti olmaz saglıklısı hayırlısı olur bencede! Saglıklı hayırlı olsun kız olsun

Selam kuzum nasılsin?tabiiki hatirliyoruz seni çok şükür canim değerin düşmüş,Rabbim birdaha yaşatmasin böyle ağır süreci inşallah en kısa zamanda toparlanirsın yeniden bebiş işine başlarsın

Kuzum çok geçmiş olsun çok şükür iyisin ❤❤ bebeğim ben düşük yaptıktan ve kimyasaldan sonra biraz psikolojim bozulduğu için korunmuştum kendim ama bilemiyorum ki 6 ay uzunsa 3 4 ay yeter bence Rabbim bekletmeden bebişini göndersin sana kuzum ❤❤

Allah kolaylıklar versin sana kuzum dipten mi kesmen lazım anlamadım olayı
Kız zaten tirnaklarimin yapisi uzun benim lale tırnak derler ya herkeste cok begenir. Galiba kan cikana kadar kesmem gerekli. Diyecem kaynanama kizlara böyle demissin gecen gunde kardesinin yaninda dedin anne sanane benim tirnagimdan. Ayrica tabi sende haklisin millet kaynanasina bi bardak su vermez kaynanasi laf yapar saga sola. Senin beni elestircek biseyin yok tirnaklarimi görebiliyo bi tek gözün. Bi ordan dedikodumu yapiyosun

Kız aşkoo neden takiliyorsun ki ne söylerse söylesin kendi bildigini yap,agzi olan zaten konuşur
Uzun olduğunu söylüyor sende evet ben uzun seviyorum söyle kessinler seslerini

Ay kuzum Allah kolaylık versin zor valla ama tırnaklara Niye takmış anlamadım uzun protez tırnaklı Bir gelini olsaydı ne yapardı acaba ah kvler ahhhhh aman aşko kafaya takmaya değmezler valla aslında canını sıkan hiç kimse değmez çünkü sen en değerli kişisin canını sıkanlar kim ki senin güzel canını sıkıyorlar salla gitsin valla hayat kısa bu konular için üzülmeye değmez

Aşko kendiliginden düşük olursa beklemeye gerek yok ama iğne vurulmuş o yüzden 6 ay beklemesi gerek

Çok şükür çok sevindim canım benim bununla geçmiş olsun inşallah bu konu hakkında çok bilgim yok ama umarım her şey gönlünce olur en kısa zamanda

Selam canım Hoş geldin hatırlıyoruz tabi ki canımmm Çok sevindim senin adına kendiliğinde düşmüş bir operasyon gerektirmeden İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsın kuzum Valla kuzum başıma gelmedi Allah kimsenin başına vermesin o yüzden bilemiyorum bebeğim

Ahahah oda iyiymiş canım ayyy kesinlikle sağlıklı olsunda hepsinin yeri ayrıdır

Yaaa aşko senden ümitliydim ateşin düşmüyordu diye neyse kuzum sağlık olsun inşallah diğer ay güzel haberler alırız umutlarımız diğer aya

Ahahah oda iyiymiş canım ayyy kesinlikle sağlıklı olsunda hepsinin yeri ayrıdır
Ay biri Kız biri erkek ikiz olsun kuzucum inşaAllah sana bana isteyen herkese Allah tez vakitte hayırlı saglı uzun ömürlü evlatlar versin adetine kaç gün kaldı belirtilerin var mı benim tahmini bat 3 veya 5 Ekim

Allah Allah ilk defa duyuyorum kuzum ya bende bilemedim şimdi tuvalette yoğun mu geliyor peki yoksa az az mı bide rengi ne kuzum
Normal kuzum regli gibi kırmızı pıhtısız önce ki reglilerime göre çok az aşko ay valla ben bi halt anlamadım ya kist oldu yada başka bişey böyle regli mi olur anasını satayım kafamı karıştırıyo

Cok silik bişey var gibi canım ins gebeliktir ya güzel haberler ver bizee ama bence kuruma çizgisi olasılıgına karsı erken gebelik de yap kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…