- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.321
Eeh napalim canim oluyor bazen böyle (6 yıldırYaaa aşko senden ümitliydim ateşin düşmüyordu diyeneyse kuzum sağlık olsun inşallah diğer ay güzel haberler alırız umutlarımız diğer aya
Yaa aşko sen bensin hahahhaha bende kendi kendimi tedavi ediyorum hepAşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadızaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim 3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem
M MavimireslDemgey3 @Cgh @Veziir @bitliKedi Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @Ginnys M melek076 ve diğer kuzular
Barış Yesariyi kim çağırdıNormal kuzum regli gibi kırmızı pıhtısız önce ki reglilerime göre çok az aşko ay valla ben bi halt anlamadım ya kist oldu yada başka bişey böyle regli mi olur anasını satayım kafamı karıştırıyo
He anladım bebeğim ❤Aşko kendiliginden düşük olursa beklemeye gerek yok ama iğne vurulmuş o yüzden 6 ay beklemesi gerek
Gel kuzummm anca beraber kanca beraberYaa aşko sen bensin hahahhaha bende kendi kendimi tedavi ediyorum hepgel sarılalım aşko bende de bebe falan yok bi daha ki aya sağlam gircez o bize girmeden bebişsiz cıkmıycaz ekimden ❤❤❤
Kız sen aynı bensinKim çağırdıysa geri göndersin
Döndüm aşkooo dün ilk ekşınımlaaÇok güzel bi haber değil miHadi yeniden sahalara dön
Bu gidişle recep ivedik olup cıkcaz aşkoGel kuzummm anca beraber kanca beraberevet yaa Recep dediği gibi kendi sorunumu kendim çözerim
İnşaallah tatlim Rabbim hayirli evlatla sevindirsin bizleri
İnsallah canimSelam kuzum nasılsin?tabiiki hatirliyoruz seniçok şükür canim değerin düşmüş,Rabbim birdaha yaşatmasin böyle ağır süreci inşallah en kısa zamanda toparlanirsın yeniden bebiş işine başlarsın
Hmm baktır kuzum o önemli diyorlar çünkü gebelik sürecinde de öncesinde de ama ilaçla kontrol altında tutuluyor hiç bozma moralini benm öyle 2 arkdşm var biri dogum yapcak birinin 10 aylk bebeği varKuzum ya tsh değeri ben yüksek olduğunu biliyordum hatta moralim bozulmuştu ama doktor normal demişti ilaç vermemişti dün kızlar konuşunca moralim bozuldu tekrar baktırıp ilaç isteyeceğiz
bu ayda nasip değilmiş bozma moralini inşallah yaza kadar bebişleri kucagımıza alcaz biz inanıyorumKızlar regli geliyoDemgey3 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 @mucizeyimben ve diğer kızlar dünden beri koyu sarı akıntı vardı simdi de regli oldum
Tam sokulememis o zaman korkma bence normaldirAşko lavaboya gidince idrarla geliyo damlıyo ama ped boş
Ay aşkoo hamilemisin acabaa yaaaDemgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 R raainbow @mucizeyimben M Mavimiresl aşkolarım ve diğer aşkolarım ben tam olarak sökülemiyorum help me napsam ya ağrım bayağı var ama gelen çok az az geçen sefer böyle değildim ilk gün vardı kanamam resmen ikinci gün gibiydi bugün ped resmen bomboş ya çok az gelmiş
Zaten olmuşuz yaaBu gidişle recep ivedik olup cıkcaz aşkoAmin bebeğim inşallah ❤❤
Bende bende aşkoKız sen aynı bensinben de sinirlendigimde içimdeki Barış Yesari uyaniyor sakinleşince Çizmeli kedinin üzgün haline dönuyorum
Evet psikolojik olarak insan cok etkileniyor. Dış gebelik çok zormuş insan yasamadan bilemiyor. Ama bebis olsunda istiyorum bakalimKuzum çok geçmiş olsun çok şükür iyisin ❤❤bebeğim ben düşük yaptıktan ve kimyasaldan sonra biraz psikolojim bozulduğu için korunmuştum kendim ama bilemiyorum ki 6 ay uzunsa 3 4 ay yeter bence Rabbim bekletmeden bebişini göndersin sana kuzum ❤❤
Aman boşver konuşsun aranızda kalan eşin olur. Gücüme gitti başkalarıyla benim hakkımda konusmussun de büyüklük sende kalsın. Aranızdaki saygı biterse senle eşin huzursuz olursunuz annesi sonuçta onun da huyu öyleymişKız zaten tirnaklarimin yapisi uzun benim lale tırnak derler ya herkeste cok begenir. Galiba kan cikana kadar kesmem gerekli. Diyecem kaynanama kizlara böyle demissin gecen gunde kardesinin yaninda dedin anne sanane benim tirnagimdan. Ayrica tabi sende haklisin millet kaynanasina bi bardak su vermez kaynanasi laf yapar saga sola. Senin beni elestircek biseyin yok tirnaklarimi görebiliyo bi tek gözün. Bi ordan dedikodumu yapiyosun
Teşekkürler ederim canim hoşbuldumSelam canımHoş geldin hatırlıyoruz tabi ki canımmm Çok sevindim senin adına kendiliğinde düşmüş bir operasyon gerektirmeden İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsın kuzum Valla kuzum başıma gelmedi Allah kimsenin başına vermesin o yüzden bilemiyorum bebeğim
Evet 6 ay icin yumurtlama gebelik suphesi adet bekleme stresi olamicakHe anladım bebeğim ❤ucge Aşko o zaman korunmak gerek bebeğim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?