Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa aşko senden ümitliydim ateşin düşmüyordu diye neyse kuzum sağlık olsun inşallah diğer ay güzel haberler alırız umutlarımız diğer aya
Eeh napalim canim oluyor bazen böyle (6 yıldır )benim psikoloji gitdi galiba inşaallah Rabbim ne zaman isterse o zaman da olucak

Yaa aşko sen bensin hahahhaha bende kendi kendimi tedavi ediyorum hep gel sarılalım aşko bende de bebe falan yok bi daha ki aya sağlam gircez o bize girmeden bebişsiz cıkmıycaz ekimden ❤❤❤

Yaa aşko sen bensin hahahhaha bende kendi kendimi tedavi ediyorum hep gel sarılalım aşko bende de bebe falan yok bi daha ki aya sağlam gircez o bize girmeden bebişsiz cıkmıycaz ekimden ❤❤❤
Gel kuzummm anca beraber kanca beraberevet yaa Recep dediği gibi kendi sorunumu kendim çözerim
İnşaallah tatlim Rabbim hayirli evlatla sevindirsin bizleri

İnsallah canim Bundan sonraki ilk adetimin 5 ci günü tekrar gidecegim. kistlerim buyumeye meyilli oldugu icin 6 ay dogum kontrol hapı kullanacağım. Dis gebelik riskim hic gecirmemis birine gire %5 daha fazlaymis buda %7 veya %10 luk kisma denk geliyormus

Kuzum ya tsh değeri ben yüksek olduğunu biliyordum hatta moralim bozulmuştu ama doktor normal demişti ilaç vermemişti dün kızlar konuşunca moralim bozuldu tekrar baktırıp ilaç isteyeceğiz
Hmm baktır kuzum o önemli diyorlar çünkü gebelik sürecinde de öncesinde de ama ilaçla kontrol altında tutuluyor hiç bozma moralini benm öyle 2 arkdşm var biri dogum yapcak birinin 10 aylk bebeği var
Kızlar regli geliyo Demgey3 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 @mucizeyimben ve diğer kızlar dünden beri koyu sarı akıntı vardı simdi de regli oldum
bu ayda nasip değilmiş bozma moralini inşallah yaza kadar bebişleri kucagımıza alcaz biz inanıyorum bizimkilerin spermlerinin yol bulmada sıkıntısı var aşko anladm ben artk

Evet psikolojik olarak insan cok etkileniyor. Dış gebelik çok zormuş insan yasamadan bilemiyor. Ama bebis olsunda istiyorum bakalim kistlerim ve dış gebelik hepsi denk gelmedi kotu oldu trkrar yasamam inşallah

Aman boşver konuşsun aranızda kalan eşin olur. Gücüme gitti başkalarıyla benim hakkımda konusmussun de büyüklük sende kalsın. Aranızdaki saygı biterse senle eşin huzursuz olursunuz annesi sonuçta onun da huyu öyleymiş bu Kaynanalar hep öyle gelini cekemezler kiskanirlar

Teşekkürler ederim canim hoşbuldum Allah'ım kimseye yasatmasin yasamadigim icin bende bilemiyordum ama gercekten zormus 6 ay icin yumurtlama ve adet donemi takip edemicem ama yinede buralardayim aranizda olmak beni motive ediyor. Sonra kaldigimiz yerden devam

He anladım bebeğim ❤ ucge Aşko o zaman korunmak gerek bebeğim ❤
Evet 6 ay icin yumurtlama gebelik suphesi adet bekleme stresi olamicak ama 6 ay sonra tekrar sizinle burda ayni heyecanlari yasamak icin sabirsizlaniyorum ama hic bir yere gitmiyorum burda aranizda olmayi seviyorum. canlarım insallah sizlerin guzel haberlerinizi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…