- 17 Nisan 2021
- 4.407
- 4.211
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.261
Zannetmiyorum kuzu ya bizim yatak çok belimi ağrıtıyor benim. Eşimin bel fıtığına iyi gelecek diye aldık bu sefer ben bel fıtığı olucam gibiAyy kuzum inşallah bebiş belirtisidir ya
Sorma bebişim ya valla bide lekelenmem oldu 13. Gün gittim kan verdim hep 0 çıkan değer 3.6 çıktı beta. Progesteron da 15 küsürdü hemşire de progesteronun çok iyi beta şuan negatif ama yükselebilir dedi bana progestan yazdı tutunsun diye ben nasıl umutlandım anlatamam. İki gün sonra regl oldum malesef. Sabah doktor yazınca hemen aldım kullandım aşkım 45 gün kullanıcam sonra kontrole çağırdıYaaa kötü olmuş kuzum yao kadar umutlanıp sonunda regl olmak gerçekten çok moral bozuyor ilaca başladın mı peki kuzum
benide eklermisiniz listeye bat 18 ekimAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv M MavimireslVeziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 iyilikperisi92
@mehrunnisa 3 Eylül
@mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @Safiye19 7 Eylül fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Lockaw 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül A ad000 20 Eylül @Ardnlina 21 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @Cgh 23 Eylül @partalina_ 25 Eylül M Mavimiresl 26 Eylül @caca3344 27 Eylül iyilikperisi92 27 Eylül _Umutlu_Pozitif_ 27 Eylül @melek076 24 Eylül Lale95 28 Eylül @Random3 28 Eylül @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Marget-harry 1 Ekim @mucizeyimben 1 Ekim @Emine Ozcan 2 Ekim Mucizemmm16 3 Ekim Veziir 4 Ekim @Sevm57 6 Ekim @Marulkafakz 7 Ekim @My_Moonlight06 8 Ekim Demgey3 10 Ekim @1fafeyla 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim @Fang 11 Ekim Ginnys
Günaydın aşkolar canlarBence var gibi
Günaydın canim malesef bunu pozitif sayamıyoruzGünaydın aşkolar canlargripli gözlerle yazıyorum size test yaptım ama silikten ve gölgeden fazlası yok yine o yüzden batı bekliyorum artık şu 2-3 gün bekleyeceğim
Yani aşko bu ay hepsi gölge çıktı birisi bile daha düz beyaz çıkmadı bakalım nasipte ne varsa olsun yarın gelsin bakarsın ona göre aşko önce sağlık olsun sonrası gelir elbetGünaydın canim malesef bunu pozitif sayamıyoruzo kadar çok oldu ki, böyle aldatıcı çizgiler
Pembiş çizgi görmeden inanmaz olduk
En iyisi bat bekle güzelim
Benimde ateşim düştü bu sabah artık ateşli hatun değilimyarın regl olucam
Günaydın aşkolar canlargripli gözlerle yazıyorum size test yaptım ama silikten ve gölgeden fazlası yok yine o yüzden batı bekliyorum artık şu 2-3 gün bekleyeceğim etiketledilerim etiketliyemediklerime haber verir mi lütfen gözlerim açılmıyor gripten Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys fnd_50 Lale95
Kız yerlesme falan olmasinDemgey3 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 @raainbow @mucizeyimben M Mavimiresl aşkolarım ve diğer aşkolarım ben tam olarak sökülemiyorum help me napsam ya ağrım bayağı var ama gelen çok az az geçen sefer böyle değildim ilk gün vardı kanamam resmen ikinci gün gibiydi bugün ped resmen bomboş ya çok az gelmiş
Kuzum test yaptinmi bugunAşko günaydın tam gününü bilmiyorsun ki belkide yeni oluşuyor hangi yaptığında oluştu.çok değerlendirdin belkide sona doğru bir yumjrtlamandı o nedenle bence bat beklemek daha doğru belki de bata doğru gelişecek biz yanlış hesapladık tam yumurtla gününü bilmiyoruz ki o nedenle dinlen bol bol geçmiş olsun grip olmuşsun çabuk iyi ol
Kuzum ben senin hic cocugundan şikayetçi olduğunu gormedimki. Cevremde cok var epi topu bi cocuklari var anlatirlarda anlatirlar sanki canavar yetistiriyolar. Yok şu işimi yapamadim yok yemek yapamadim yok bilmem ne yani kendi tembelliklerinide cocuga yuklemeye calisiyolar misal.Anammm baaaa niye vurıyorsun kızzzzbende tek çocuktan şikayetçiyim ama bak benim oğlan tam da oyun çağında olduğundan bide kreş bulamadık etrafta bitane bile arkadaş I yok ( almanyadayım ve hiç kimse yok dilde bilemediğim için komşuluk da yok ) inan bazen gına geliyor oyun da oyun dediği zaman bari kardeşi falan olsa birlikte zamanları geçer
Evet kızım sabah öğlen akşam yapıyorum kan almadıkları için böyle takip ediyorum düzenli gidiyor bugün biraz daha yüksek ml Li test ile yaptım onda da çıktı çok şükür perşembe 25 ml olan bir test ile yapıcam ozaman daha çok artmış olmasını Ümit ediyoruz günden güne artıyoruzKuzum test yaptinmi bugun
Ayyy kuzum anlatırken bile hissettim o umutlanmayı sonraki üzüntüyüZannetmiyorum kuzu ya bizim yatak çok belimi ağrıtıyor benim. Eşimin bel fıtığına iyi gelecek diye aldık bu sefer ben bel fıtığı olucam gibi
Sorma bebişim ya valla bide lekelenmem oldu 13. Gün gittim kan verdim hep 0 çıkan değer 3.6 çıktı beta. Progesteron da 15 küsürdü hemşire de progesteronun çok iyi beta şuan negatif ama yükselebilir dedi bana progestan yazdı tutunsun diye ben nasıl umutlandım anlatamam. İki gün sonra regl oldum malesef. Sabah doktor yazınca hemen aldım kullandım aşkım 45 gün kullanıcam sonra kontrole çağırdı
Bebeğiiiiimmm günaydınnn sanki bu bir tık daha koyu önceki erken gebelik testinden inşallah daha da koyulaşırGünaydın aşkolar canlargripli gözlerle yazıyorum size test yaptım ama silikten ve gölgeden fazlası yok yine o yüzden batı bekliyorum artık şu 2-3 gün bekleyeceğim etiketledilerim etiketliyemediklerime haber verir mi lütfen gözlerim açılmıyor gripten Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys fnd_50 Lale95
Kuzummmm gölgeler gitmiş artık iyice çizgiler çıkmış ortaya maşallah maşallah yaEvet kızım sabah öğlen akşam yapıyorum kan almadıkları için böyle takip ediyorum düzenli gidiyor bugün biraz daha yüksek ml Li test ile yaptım onda da çıktı çok şükür perşembe 25 ml olan bir test ile yapıcam ozaman daha çok artmış olmasını Ümit ediyoruz günden güne artıyoruz
İnşallah canım şimdilik herşey yolunda uyku yetmiyor sadece ve göğüslerim hergün biraz daha ağrıyor.ama bunlar bizi mutlu eden şeyler daha kimseye söylemedik ama heyecanla herkes ekimin ilk haftası demiştim o günü bekliyor daha erken söyleyeceğiz çünkü bı Mutluluktur kısa da olsa uzunda olsa birlikte yaşamak güzel aile olmak bunu gerektirir birlikte sevinelim istiyoruz.o nedenle herkese bir mektup yazıp posta geldiğini söyleyeceğim bebeğin ağzından herkes kendi mektubunu okuduğu aynı anda öğrenecekKuzummmm gölgeler gitmiş artık iyice çizgiler çıkmış ortaya maşallah maşallah yaİnşallah düzenli bir şekilde artar sağlıklı ilerler bebeğim
Canım bi de predictor mı yapsan testGünaydın aşkolar canlargripli gözlerle yazıyorum size test yaptım ama silikten ve gölgeden fazlası yok yine o yüzden batı bekliyorum artık şu 2-3 gün bekleyeceğim etiketledilerim etiketliyemediklerime haber verir mi lütfen gözlerim açılmıyor gripten Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys fnd_50 Lale95
Kuzum maşallah baya baya var sağlıkla tutunsun inşallahEvet kızım sabah öğlen akşam yapıyorum kan almadıkları için böyle takip ediyorum düzenli gidiyor bugün biraz daha yüksek ml Li test ile yaptım onda da çıktı çok şükür perşembe 25 ml olan bir test ile yapıcam ozaman daha çok artmış olmasını Ümit ediyoruz günden güne artıyoruz
Amin inşallah canımCanım bi de predictor mı yapsan test
Kuzum maşallah baya baya var sağlıkla tutunsun inşallah
Yaaaa evet ben de gördüm hem de normal testte böyle çıktıysa erken gebelikte daha belirgin çıkacaktırAy hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallahAklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar Mucizemmm16 Demgey3 fnd_50 M Mavimiresl Lale95 @sultansultan90 iyilikperisi92 ve diğer canlar
Kızım sen bu sabah niye erken gebelik yapmadınnnnnnnnnnnAy hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallahAklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar Mucizemmm16 Demgey3 fnd_50 M Mavimiresl Lale95 @sultansultan90 iyilikperisi92 ve diğer canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?