- 27 Mayıs 2022
- 1.465
- 987
- 53
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #15.341
Dış gebelik tedavim bugun itibariyle bitti canim. Tekrar araniza geldim ama igne ile tedavi oldugum icin 6 ay korunmam gerekiyor. Durumlar suan bu sekilde sen nasilsin nerelerdeydin@000umutlu000Mucizemmm16 @Demgey3 @miresl A ad000 M melek076 @Safiye19 ucge ve diğer kızlaar naslsınız ay nickleri bile unutmuşum aşkolaaar bu aralar okuyamıyorum hiç yazılanları kendimi derslerden geri kalmış öğrenciler gibi hissediyorum neler oldu kimler hamiş kimlerde hamişlik belirtileri var
Kuzum benim doktorum 3regl dönemi korunma önerdiSelam kizlar ben geldimnasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide.Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
Papatyamveben-Mavi Mucizemmm16 Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 @Veziir @Safiye19 @000umutlu000 ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..
Umutlar diğer aya kaldı yine bebeğim, napalımAşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadızaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim 3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem
@miresl @Demgey3 @Cgh @Veziir @bitliKediMucizemmm16 @000umutlu000 R Random3 Ginnys M melek076 ve diğer kuzular
Tatlım karışmak gibi olmasın ama ben de dış gebelik geçirdiğimde 3 ay korunma verdi doktor ve çok tanınmış bi prof kendisi. Keza bi arkadaşımız daha 2.kez dış gebelik geçirdi 3 ay korundu ve 3 ayın sonunda hemen hamile kaldıDış gebelik tedavim bugun itibariyle bitti canim. Tekrar araniza geldim ama igne ile tedavi oldugum icin 6 ay korunmam gerekiyor. Durumlar suan bu sekilde sen nasilsin nerelerdeydin
Onları da göz kalemiyle hallederiz aşko göbek içinde yastık idealZaten olmuşuz yaabitek tekkaşımız ve bıyıx sakalimiz koca göbeğimiz eksik
Benimde bat 18 Ekimbenide eklermisiniz listeye bat 18 ekim
Hem erken oldum hemde böyle olunca korktum valla aşko bilemiyorum ya inşallah normal bişeydir hiç böyle olmadım sinirlerim bozuluyoTam sokulememis o zaman korkma bence normaldir
Kuzum ya benim ki 6 ay dedi bu dönemde de kistlerim oldugu icin dogum kontrol hapi icmem gerektiğini söyledi küçülmesine destek olurmuş ne yapsam bilemedim. Genelde herkeze 3 regli donemi diyorlarKuzum benim doktorum 3regl dönemi korunma önerdi
Birdahaki ay bizim ayımızAşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadızaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim 3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem
@miresl @Demgey3 @Cgh @Veziir @bitliKediMucizemmm16 @000umutlu000 R Random3 Ginnys M melek076 ve diğer kuzular
Evet bende hep oyle okumustum forumda ve doktor sitelerinde ama benim ki 6 ay dedi ve bu donemde dogum kontrol hapi icmem gerektigini soyledi kistlerimin küçülmesine destek olurmuşTatlım karışmak gibi olmasın ama ben de dış gebelik geçirdiğimde 3 ay korunma verdi doktor ve çok tanınmış bi prof kendisi. Keza bi arkadaşımız daha 2.kez dış gebelik geçirdi 3 ay korundu ve 3 ayın sonunda hemen hamile kaldızaman kaybetmemen açısından söylüyorum
6ekimde doktor gidiyorum haberi var bilmiyorım burada yeni öğreniyorum. Nasıl ilerleyecek süreçAyy cok iyi yaa bebek var cok sevindimm. Bariz belirgin cikmis hepsinde. Simdi nasil bi yol izliyceksin doktor konusunda
Ben adet oldum@000umutlu000Mucizemmm16 @Demgey3 @miresl A ad000 M melek076 @Safiye19 ucge ve diğer kızlaar naslsınız ay nickleri bile unutmuşum aşkolaaar bu aralar okuyamıyorum hiç yazılanları kendimi derslerden geri kalmış öğrenciler gibi hissediyorum neler oldu kimler hamiş kimlerde hamişlik belirtileri var
Evet canim elden ne gelir,hakkimizda hayirlisi böyleymiş demekUmutlar diğer aya kaldı yine bebeğim, napalımben regl olmadım bugün, hiç gecikmez, şaşmaz benim reglim ama niye gelmedi anlamadım, akşama kadar gelir heralde. Tatlım ovitrelle var mı ki elinde? Onları reçetesiz alamazsın.
Tamam Recep ivedik ablam bu iş hall oldu o zamanOnları da göz kalemiyle hallederiz aşko göbek içinde yastık ideal
Farklı markalar ve ml şer ile ölçüyorum ne yapalım kan almıyorlar belki ilerde alırlar bilmiyorımAyyyy ne güzel testler bunla böyle maşallah çift çift
Bakalım tutarsa bir şey ayarlayınca bazen ters gidiyor bakacağızÇok güzel heyecanlar bunlar kuzum tadını çıkarınÇok güzel bir sürpriz kuzum çok güzel düşünmüşsün
Kuzu 3 kez yaptırmış biri olarak anlatıyorum. Adetin 3. Günü gidiyorsun doktor yumurta geliştirici ilaç veriyor düzenli olarak hafta da 2-3 kontrole gidiyorsun yumurtaların büyüme durumuna göre çatlatma iğnesi veriyor aşılama günü belirliyor. Aşılama için sabah erken gidiyorsunuz eşin sperm veriyor onlar yıkanıp hazırlanıyor aşılama yapılıyor.Canim dün sordum bi merkeze 3500 dedi. Bide asilama icin acaba ilk adetliyken mi gitmek gerekiyor yumurta gelistirici falan veriyolarmi ki bende onu merak ediyorum
Hoşgeldin canım bizde aynı bildiğin gibi regl bitti değerlendirme yapıyoruz mfk ile@000umutlu000Mucizemmm16 @Demgey3 @miresl A ad000 M melek076 @Safiye19 ucge ve diğer kızlaar naslsınız ay nickleri bile unutmuşum aşkolaaar bu aralar okuyamıyorum hiç yazılanları kendimi derslerden geri kalmış öğrenciler gibi hissediyorum neler oldu kimler hamiş kimlerde hamişlik belirtileri var
Aşko değiştircem akşam ❤Tamam Recep ivedik ablam bu iş hall oldu o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?