• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım oğlum

Minik yavru kendisini seven tek canıda dogmadan yitirmiş.
Allahim ! Bu nasıl kader :KK43:
Ne yazik ki kızın ailesi dava açmazsa buradaki konular yeterli.gelmez

Valla düşündkçe üzülüyorm ne olacak bu bebeğin hali nolur babaya verilmesin Allahım nolur :(

Can'ım benim annesiyle ilgili açtığı konuyu gördüm....
Çok çekmiş bu dünyada , şimdi anneciğine babacığına kavuştu. Cennette onların yanındadır kavuşmuşlardır Can'ım benim:KK43:

Şöyle bir yazı yazsak ve gerekli yerlere iletsek. Bu bir suç duyurusudur biz kk kadınları olarak tuğba..isimli üyenin bizimle dertlestilini derdini bize anlattığını sevgilisinin onun hamileyken karnını sıkıp hem bebegu hem anneyi öldürmeye çalıştığını darp edildiğini biyolojik babanın bebeği kabuk etmediğini biliyoruz ve bebeğin babaya verilmesini istemiyoruz gibi gibi daha düzgün yazılır tabi....ailenin parayi al bebeği aldır dediğini de yazmış Tuba . . ve demişki annene babaşına yazısında emanet ettiklerin bana neler etti vs.

Mune Mune , Kazen Kazen ne dersiniz? Ayse Arman'a yazsak mi Tugba hakkinda? Dirisine faydamiz olmamis, en azindan ogluna yardim edebiliriz , o adamin yanina da yaptiklarini birakmayiz. Hem de evlat edinmek isteyen daha cok cifte ulasilmis olur.

Merhaba,
Ben duruma çok üzüldüm, burada bir arkadaşına (esraerol) dua etmiş, sizlerde dua edin diye bu bilgileri paylaştım.
Su akar yolunu bulur...

ilk okuduğumda üzüldüm ama üstünde durmadım. şimdi açtığı diğer konuları da okudum. ne acı ya. anne yok baba yok. sevgiliden hamile kalıyosun, o da benden değil diyor. ablan git aldır diyor. ve trafik kazasında vefat ediyosun. yazık ya çok yazık. annesinin babasının yanına göçtü gitti ama arkasında kalan o çocuk ne olacak? ya babası sahip çıkmazsa, kaldı ki adam sahip çıksa kaç yazar test istemesinden belli ne mal olduğu... git aldır diyen abla mı sahip çıkacak? of of. tuğba gitti, kaderi tuğbaya benzeyen oğlu kaldı.

Hatırladım seni. Tek sakayla olacak bir şüphe değil bu bu arada. Yüzüne gitsen bu çocuk senden değil desen adam emin ise yok benden der yani. Bu adamın olayı başka söyliyim ben sana.

rahmetli oldu,okuyamaz artik yorumlari..

kıyamam ya.. burada kimleri yorumluyoruz ne onların ne de bizim 1 saat sonramız belli değil.. haberi ilk okuduğumda çok üzülmüştüm ama kk kadını olduğunu duyunca daha da üzüldüm, çok bencilce olacak ama.. özellikle buradaki kadınlara hiçbir şey olmasın istiyorum, rabbim hiçbirimizi evladımızdan, sevdiklerimizden ayırmasın..

21 yıl başlıklı konusunu okudum az önce. Babasına ve annesine olan hasretini yazıyordu.
Sanki hissetmiş gibi yazısının sonunda "seviniyorum çünkü hergecen gün size daha çok yaklasiyorum sizi çok ozledim"diye yazmış. :KK43:
Off öyle etkilediki beni duyduğum andan beri migrenim tuttu..

Ve kardeşleri sırt çevirmiş değer miydi hiç? Konularda bile şiddet gördüğünü paylasacak (belki o adama haddini bildirecek ) hic kimsem yok demis....off ya nasil bisey bu

21 yıl başlıklı konusunu okudum az önce. Babasına ve annesine olan hasretini yazıyordu.
Sanki hissetmiş gibi yazısının sonunda "seviniyorum çünkü hergecen gün size daha çok yaklasiyorum sizi çok ozledim"diye yazmış. :KK43:
Off öyle etkilediki beni duyduğum andan beri migrenim tuttu..
ben çok ağladm ya inanamıyorm gerçekten nasıl böyle insanlar aramızda barınıyor. Bir de kuzucuğuma kendi ismini vermiş yusuf diye, kalpsiz adam :(

şok oldum... hele diğer konulara da bakınca insan daha çok üzülüyor. adam resmen bebeği öldürmeye çalışmış, kadını darp etmiş, kaşını aldırdı diye kime süsleniyorsun deyip şiddet uygulamış ya tam bir psikopat. inşallah o bebeğin hayatı güzel olur ve o adamın yaptıkları yanına kalmaz!

Konu Sahibi adam ile evli değil ise adam elini kolunu sallayarak gidip bebeği alamaz zaten. Mahkemeye başvurup çocuğun kendinden olduğunu kanıtlamak zorunda. Yani bebek her türlü çocuk esirgemeye veya kızın ailesine gidecek gibi.

Back
X