Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırladım seni. Tek sakayla olacak bir şüphe değil bu bu arada. Yüzüne gitsen bu çocuk senden değil desen adam emin ise yok benden der yani. Bu adamın olayı başka söyliyim ben sana.
kesinlikle tugba icin biseyler yapilmali..
o oglunu cok seviyordu.. gormek nasip olmadi..
kaan bebek cani babasinin eline birakilmamali..
actigi konulari haber kanallarina mesaj atsak ilgilenirler mi acaba.
Tamamda baba almazsa sosyal hizmetlere gonderilecek bebekaklımdan geçiyor biliyo musun ama doğru olur mu ki?
Ya pislik kendi adını mı vermiş Bi de iğrenç adam.bır suru haber okudum bırbırının aynı ama bazısında ıcerık daha detaylı abla dıyor kı
tuğba ğ harfını sevmezdı ogluna kaan adını verdık, muhtemelende alcak baba kendı adını verıyor yusuf kaan oluyor.
Haberde babanın adı yusuf karaman
facebookta 3-4 tane yusuf cıkıyor 2 tanesı genc tugbadan o olamaz , diğerleride evli.
birde cenazede saf tutanların resımlerının oldugu bı haber var onlardan bırıdır ama kım
Anneler günündekü konusunda , benı emanet ettıklerı bırbır ıcımı parcaladılar demıs.aklımdan geçiyor biliyo musun ama doğru olur mu ki?
Konu sahibi vefat ettiAllahim ne meraklisiniz mune cilik oynamaya birak kadin icini dökmüs belki yeni üye belki ilk defa konu aciyo belki özür dilicek yanlis yere actigi icin insanlara bi zaman taniyin ya bu acele ne
aklımdan geçiyor biliyo musun ama doğru olur mu ki?
Bir bilsen annen ne zor günler geçiriyor sana bir gelecek kurabilmek ne zormuş benim dışımda kimse istemedi seni babanın seninle ilgili ne büyük şüpheleri var kendinden olmadığına ne çok inandırdı kendini yakında kendi şüphelerinden arınmak adına dna testi yaptıracak sana bizim korkumuz yok dimi oğlum dünya ya gelmeden ne büyük acılar yasatiyorum oğlum sana ama annen seni çok seviyor kimselere muhtaç etmeyecek seni kimseler uzemeyecek seni bakma oğlum sen benim agladigima sana bunları yaşattığım için ağlıyorum seni gerceklestiremiyecegim hayallerin arasına dahil ettiğim için ağlıyorum şimdi tek duam var sen sağ ol sağlıklı ol diye başka da bir şey istemiyorum sen bana allahımin bir mucize mucizesisin herşey den vazgectigimde öğrendim varlığını daha varlığını öğrendiğim gün başladı herşey ilk öğrendiğim de babanı yine inandiramamistim kendi ailemi sorma bile ay ay büyüdüğünde yasayacaklarimin da buyuyebilecegini hiç bilemedim ilk kalp atışını d uyduğumda ilk 15 temmuz anne bende burdayım dediğinde bilemedim hiç bir şeyi içim de kendini hissetirdiginde ben agladimda ağlama der gibi o tekmelerin beni yeniden hayata bağlıyor korkma oğlum sen sen sağlıklı ol sağlıkla gel kucağıma ben seni her kötülükten korurum ben sana kendimi feda ederim hiç bir şeyden mahrum bırakmam yeter ki seni koruyan yüce Rabbim yanımızda olsun bizim sınavımız büyük oğlum ama olsun biz bu sivavida birlikte aşacağız annen seni çok seviyor canım oğlum
konu sahibi vefat mı etmiş nerden bılıyorsunuz bunu ?bir oğlum oldu aşkın büyüsüne kapıldım adı evlatdı o en güzel çocuk beni en seven en sevdiğim hep korumak istediğim en iyi seyler vermek istediğim üzmek istemediğim koynumda yatırdıgım bağrıma bastığım basına gelecek onu uzecek herşeyin bana gelmesini istediğim onun için güldüğüm ağladığım. onun için ayakta durduğum .hasretiyle yandığım kavuşmalara doyamadığım .. koşulsuz sevenim bağımlısı olduğum .evlat bu dünyada nur ahirette sürur dur. çok şükür verene.Allah yardımcın olsun kardesım
Ya bence de sana katılıyorum.o adam tugba hamileyken bebegin canina kastetti.. tugbanin caninada kastetti..
bebek adamin elinde ne olacak kimbilir..
normal biri degil cunku..
bilmiyorim dogru olur mu ama yanina kalmamali yaptiklari..
bilemiyorum.. gercekten
Ayni seyi dusundum biliyormusun.Arkadaşlar aslında sosyal hizmetlere verilirse her zaman devlet güvencesinde olur babası olacak adi adam bu çocuğa asla bir gelecek veremez ve onun için gelen yardımları kesinlikle bebek için kullanmaz. Belki kadınlar kulübü üyeleri arasında evlatlık bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar vardır. En azından annesi rahat uyusun. Ben çok üzüldüm umarım o çocuk çok güzel yerlere gelir. Kim bilir babası ilerde o çocuk için annesini nasıl anlatır şerefsiz çok üzüldüm çok..
Eğer konu sahıbının aılesı veya o adam bu konuların burada varlıgını bır sekılde mesajla kesfederse, bu konuları kaldırtırlarsa o zaman hersey bıterArkadaşlar aslında sosyal hizmetlere verilirse her zaman devlet güvencesinde olur babası olacak adi adam bu çocuğa asla bir gelecek veremez ve onun için gelen yardımları kesinlikle bebek için kullanmaz. Belki kadınlar kulübü üyeleri arasında evlatlık bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar vardır. En azından annesi rahat uyusun. Ben çok üzüldüm umarım o çocuk çok güzel yerlere gelir. Kim bilir babası ilerde o çocuk için annesini nasıl anlatır şerefsiz çok üzüldüm çok..
Arkadaşlar aslında sosyal hizmetlere verilirse her zaman devlet güvencesinde olur babası olacak adi adam bu çocuğa asla bir gelecek veremez ve onun için gelen yardımları kesinlikle bebek için kullanmaz. Belki kadınlar kulübü üyeleri arasında evlatlık bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar vardır. En azından annesi rahat uyusun. Ben çok üzüldüm umarım o çocuk çok güzel yerlere gelir. Kim bilir babası ilerde o çocuk için annesini nasıl anlatır şerefsiz çok üzüldüm çok..