• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım oğlum

whatsapp ihbar hatlarına bu sitede tugbanın yazılarının konularının linklerini atsak,adama dair bılgılerın ,bu adinin kıza ne şekılde davrandıgının deşifre olmasını sağlasak,olası bir bebegin babaya verılmesı dsurumunu engelleyebılrmıyız acaba?
olay intikal eder mi mahkemelere?
çok çok çok üzgünüm ve gercekten kaan babaya verılırse,o annesinin emaneti gibi bir bakış açısıyla yaklaşmayacagı çok aşikar.

ya iyi de ailesi de bakmaz ki bu çocuğa yoksa dünyayı yıkarlardı
kardeşlerini hamile hamile ortada bırakan parasız pulsuz bırakan döven adama çocuk verirler mi
en azından gelen yardımlara dokunamasa kaan zamanı gelince kendi alsa

Su an kalbim sıkısıyor.. Boyle bir babaya verilmesi ihtimali bile..

whatsapp ihbar hatlarına bu sitede tugbanın yazılarının konularının linklerini atsak,adama dair bılgılerın ,bu adinin kıza ne şekılde davrandıgının deşifre olmasını sağlasak,olası bir bebegin babaya verılmesı dsurumunu engelleyebılrmıyız acaba?
olay intikal eder mi mahkemelere?
çok çok çok üzgünüm ve gercekten kaan babaya verılırse,o annesinin emaneti gibi bir bakış açısıyla yaklaşmayacagı çok aşikar.
Kesinlikle katılıyorum
Kazen Kazen buradaki sevgilisinin onu dövdüğü karnını tekmeledigi konuların fotosunu atsak olur mu? Belki araştırılır eline vermezler zaten istemiyordu DNA yaptıracaktı bu adam

o da var değil mi bir sürü yardım gelecek bu çocuğa
organ alanların ailesi de yardım eder bu ahlaksız adam bi de tugbanın üzerinden para mı kazanacak
inanılmaz çaresiz hissediyorum hele tuğbanın oğluna yazdıklarını okudukça ona borçlu hissediyorum

Aynen öyle düşünsene olayı bir anne organlarını bağışlıyor ve senin çocuğuna şifa oluyor senin çocuğun hayata tutunuyor bir şekilde. Sen olsan o organ veren kadının annesiz kalmış bebeği için her türlü yardımı yapayım demez misin?
Ki zaten böylede olur sadece organ alan aileler değil kaymakamlık, belediye, sigorta şirketleri, sosyal yardımlaşma kurumu, yardımsever vatandaşlar... ve bu çocuğun belki bunların hiç birinden haberi bile olmayacak. Bir gofret alırken bile babam kızarmı diye tedirgin olacak off offf.

Kaan ın haber sitelerindeki fotoğrafını görünce dayanamadm ağladım :( kıyamam el kadar yavru. Nolur babaya verilmesin

ya iyi de ailesi de bakmaz ki bu çocuğa yoksa dünyayı yıkarlardı
kardeşlerini hamile hamile ortada bırakan parasız pulsuz bırakan döven adama çocuk verirler mi
en azından gelen yardımlara dokunamasa kaan zamanı gelince kendi alsa

Konu sahibi o adamın soyadını bile vermek istemezken pislik kendi adını da çocuğa vermiş yusuf kaan diye.

tugbanın ailesi ve baba olacak adi sırf para yüzünden çocugu paylaşamayabılırler bile
bukadar açık ve net beyanı varken tugbanın,hem kardeşleri ona bebek için sırt çevirmişken hemde o adi zaten benden degıl bu cocuk derken,
heba olup gidecek bişeyler yapılmazsa
ama işte burdakı mesajları mahkeme ciddiye alırmı?yada delil olarak kullanırmı
avukat arkadaşlar vardı burda?

Adamin adi soyadi gecmis belki google tiklayinca site gorunur de adamda okur tugba ya neler hissetirip ne kadar caresiz birktigini.
Bu kizin tek sahibi belkide bu siteydi gelip icini dokuyor rahatliyordu.
Bebegin sahibi o adi adam olmamali olmazda zaten.yalilacak yardimlari da bebege kullanacagini hic sanmiyorum.
El kadar bebek nasil bakilir ne olur cok endiseliyim allah yardimcisi olsun:(

Bu bir kader gibi.buraya yazması sonrasında olanlar..sanki buraya vasiyet bırakmış gibi olmus ((bence bir şekilde Tuğbanin bütün yazdıklarını kardeşlerine ve yetkili kişilere göstermeliyiz.
Yaşarken doğru dürüst destek olmadık, konusuna ne kadar az yorum yapılmış. Bari şimdi olalım diyorum ben de.

Böyle adamları deşifre etmek lazım,mağdur, sevdiğini kaybetmiş yavrusuyla bir başına kalmiş haberlerini okursam çıldırırım herhalde, keşke büyüdüğünde bu msj çocuğuna okutabilsek...

Ben de. Anahaberlerin whatsapp ihbar hatları var konu linkini atsak mı? Herifin ne mal olduğunu herkes öğrensin.

ayşe arman ilgilenir mi acaba konuyla instagramdan link atsak
adam elini kolunu sallaya sallaya kaana gelen yardımlarla yaşayıp gidecek bilinsin ne olduğu

Back
X