Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
whatsapp ihbar hatlarına bu sitede tugbanın yazılarının konularının linklerini atsak,adama dair bılgılerın ,bu adinin kıza ne şekılde davrandıgının deşifre olmasını sağlasak,olası bir bebegin babaya verılmesı dsurumunu engelleyebılrmıyız acaba?
olay intikal eder mi mahkemelere?
çok çok çok üzgünüm ve gercekten kaan babaya verılırse,o annesinin emaneti gibi bir bakış açısıyla yaklaşmayacagı çok aşikar.
Kesinlikle katılıyorumwhatsapp ihbar hatlarına bu sitede tugbanın yazılarının konularının linklerini atsak,adama dair bılgılerın ,bu adinin kıza ne şekılde davrandıgının deşifre olmasını sağlasak,olası bir bebegin babaya verılmesı dsurumunu engelleyebılrmıyız acaba?
olay intikal eder mi mahkemelere?
çok çok çok üzgünüm ve gercekten kaan babaya verılırse,o annesinin emaneti gibi bir bakış açısıyla yaklaşmayacagı çok aşikar.
o da var değil mi bir sürü yardım gelecek bu çocuğa
organ alanların ailesi de yardım eder bu ahlaksız adam bi de tugbanın üzerinden para mı kazanacak
inanılmaz çaresiz hissediyorum hele tuğbanın oğluna yazdıklarını okudukça ona borçlu hissediyorum
ya iyi de ailesi de bakmaz ki bu çocuğa yoksa dünyayı yıkarlardı
kardeşlerini hamile hamile ortada bırakan parasız pulsuz bırakan döven adama çocuk verirler mi
en azından gelen yardımlara dokunamasa kaan zamanı gelince kendi alsa
o adamın tubaya yaptıklarının duyulmasını dışlanmasını istiyorum çok kinliyim
Ben de. Anahaberlerin whatsapp ihbar hatları var konu linkini atsak mı? Herifin ne mal olduğunu herkes öğrensin.
Yaşarken doğru dürüst destek olmadık, konusuna ne kadar az yorum yapılmış. Bari şimdi olalım diyorum ben de.Bu bir kader gibi.buraya yazması sonrasında olanlar..sanki buraya vasiyet bırakmış gibi olmus ((bence bir şekilde Tuğbanin bütün yazdıklarını kardeşlerine ve yetkili kişilere göstermeliyiz.
Bence de..ne acılar çekmiş yazık. Bari şimdi elimizden geleni yapsak..minik yavrusu için. Bu son konusunda yazdıkları mahvetti beni ((Yaşarken doğru dürüst destek olmadık, konusuna ne kadar az yorum yapılmış. Bari şimdi olalım diyorum ben de.
Ben de. Anahaberlerin whatsapp ihbar hatları var konu linkini atsak mı? Herifin ne mal olduğunu herkes öğrensin.
ayşe Armanayşe arman ilgilenir mi acaba konuyla instagramdan link atsak
adam elini kolunu sallaya sallaya kaana gelen yardımlarla yaşayıp gidecek bilinsin ne olduğu