• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım oğlum

Şöyle bir şey gördüm bir haberde:

Yusuf Kaan bebeğin babası Yusuf Dilmeç de ihtiyacın 6 annenin sütüyle giderildiğini söyledi. İlk günden bu yana yaklaşık 700 annenin Kaan’a sütünü vermek istediğini belirten Dilmeç şunları söyledi: “Şu anda hastanenin süt deposunda yer kalmadı. İstanbul ve Bursa’dan sütünü soğutucuya koyup gelen anneler oldu. Biz de bu desteği görünce ihtiyaç fazlası sütlerin başka çocuk hastanelerine gönderilmesini istedik. Yusuf Kaan da annesi gibi başkalarına umut oldu.”

Ayy konu sahibi o kadincagiz mi? Mekanı cennet olsun. :(

Ailesi aracın trafık sıgortasından cocuga hayat ve egıtım sıgortası yapılmasını ıstemıs. Maddı zorlukları herkes asamaz demısler. Kıyamam ama ben o yavruya babasının bakmasını ıstemıyorum benım kuzenımın 10 kusur senedır cocugu olmuyor her hafta onun aglamalarına sahıt oluyorum . Mesela olmaz ımkansız ama o bebegı onlar alsalar hem cok severler hemde cok guzel cok temız cok mutlu bır geleceği olurdu

Bencede babası bakmasın zaten,mahkeme vermese babaya keşke..
Ne güzel olurdu öyle bir imkan olsa demi.

Eski konularına baktım cok uzuldum .
Kadıncagız hıc bırseyını tam yasayamamıs.
Babasını 22 sene once, annesınıde 6 sene once kaybetmıs
oglu dedesıne benzesın ıstemıs. Oglunu goremeden oda gıttı ne kadar yazık

Kalp atisini 15 temmuzda duyduysan 6haftalik falandir. Nasil oglun oluyo? Cinsiyeti ne ara ogrendin? 3hafta gecmis 9haftalik.
Benim kizimin cinsiyeti tam 8 haftalikken ogrendim doktorum yuzde yuz kiz demisti ogreniliyor canim....

bu çocuğu rezil kepaze ederler ne ailesi ne babası asla bakamaz
bu kız hamile haliyle 650 liralık yetim aylığıyla geçiniyordu 450'si kira bu arada
konuyu okurken hikaye gibi insan fark etmiyor ama ama şu an ete kemiğe bürününce
bu kızın onca kardeşin içinde 200 lirayla geçinmek zorunda kalması kimsesiz kalması benim kanıma dokunuyor.
kaan keşke annesinin onu ne kadar sahiplendiğini ne kadar sevdiğini bilse
keşke hayatını böyle bir sevgi üzerine kurabilse
çevresi akrabaları bilmemneleri zaten tırt
organ bağışından dolayı çok dikkat çekmiş konu yoksa o adam hiç eve almadan yollardı yuvaya bi yere
zaten kabul etmediği çocuk

Yapabiliriz belki CuteMom CuteMom burada yazılanlar delil olabilir mi acaba bu adam kadını çok üzdü ...tdilmec istermiydi babasina verilsin ...@Mune abla biz ne yapabiliriz.
Kazen Kazen 'ıde cagıralım.

ben zaten cok katıyım bu durumlarda. Bana bısey olursa mesela oglum napar dıye dusunmeden edemıyorum, bana bısey olursada bır gun o zaman bende oglumun bıyolojık babasına verılmesını asla ıstemıyorum

Şöyle bir şey gördüm bir haberde:

Yusuf Kaan bebeğin babası Yusuf Dilmeç de ihtiyacın 6 annenin sütüyle giderildiğini söyledi. İlk günden bu yana yaklaşık 700 annenin Kaan’a sütünü vermek istediğini belirten Dilmeç şunları söyledi: “Şu anda hastanenin süt deposunda yer kalmadı. İstanbul ve Bursa’dan sütünü soğutucuya koyup gelen anneler oldu. Biz de bu desteği görünce ihtiyaç fazlası sütlerin başka çocuk hastanelerine gönderilmesini istedik. Yusuf Kaan da annesi gibi başkalarına umut oldu.”

Babanın soyadı farklıydı haberde.
Profil linkindeki haberin alt kısmında yazıyor..

Kazen Kazen 'ıde cagıralım.

ben zaten cok katıyım bu durumlarda. Bana bısey olursa mesela oglum napar dıye dusunmeden edemıyorum, bana bısey olursada bır gun o zaman bende oglumun bıyolojık babasına verılmesını asla ıstemıyorum
Ya litfen anlatin nomus kiz olmusmu ne ogrendiniz ya cok uzuldum.
@EvvelAhir gel:(

bu çocuğu rezil kepaze ederler ne ailesi ne babası asla bakamaz
bu kız hamile haliyle 650 liralık yetim aylığıyla geçiniyordu 450'si kira bu arada
konuyu okurken hikaye gibi insan fark etmiyor ama ama şu an ete kemiğe bürününce
bu kızın onca kardeşin içinde 200 lirayla geçinmek zorunda kalması kimsesiz kalması benim kanıma dokunuyor.
kaan keşke annesinin onu ne kadar sahiplendiğini ne kadar sevdiğini bilse
keşke hayatını böyle bir sevgi üzerine kurabilse
çevresi akrabaları bilmemneleri zaten tırt
organ bağışından dolayı çok dikkat çekmiş konu yoksa o adam hiç eve almadan yollardı yuvaya bi yere
zaten kabul etmediği çocuk
Ay aglıyorum yapma. cok haklısın , emınım ablalarıda sıgara fılan ıcıyordur yanı 200 tl cok buyuk paralar bıle degıl kı. :(
Buarada HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir babası dedınız kadınında soyadı dılmec acaba evlendımı sonradan bu adamla

Ay aglıyorum yapma. cok haklısın , emınım ablalarıda sıgara fılan ıcıyordur yanı 200 tl cok buyuk paralar bıle degıl kı. :KK43:
Buarada HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir babası dedınız kadınında soyadı dılmec acaba evlendımı sonradan bu adamla

Hazirandaki konusunda yazmış darp edilmiş erkek arkadaşım diye bahsetmiş.

Bebeğin babasının adı Yusuf Karaman imiş

Ay aglıyorum yapma. cok haklısın , emınım ablalarıda sıgara fılan ıcıyordur yanı 200 tl cok buyuk paralar bıle degıl kı. :KK43:

yok evlenmediler pis herif en son dövmüştü tubayı. ailesi çocuğu almazlar gibi geliyor bana

Back
X