• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım oğlum

korkma oğlum sen sen sağlıklı ol sağlıkla gel kucağıma ben seni her kötülükten korurum ben sana kendimi feda ederim hiç bir şeyden mahrum bırakmam yeter ki seni koruyanyüce Rabbim yanımızda olsun bizim sınavımız büyük oğlum ama olsun biz bu sivavidabirlikte aşacağız annen seni çok seviyor canım oğlum...

Bunlari yazmis cok uzuldum hala agliyorum...

Ayy cok uzuldum ya.bebek ne olacak peki baba zaten kabul etmiyordu benden degik diyordu:KK43:
Valla agladim icim parcalandi:KK43:
Mekani cennet olsun

Son düzenleme:
Kızlar konu sahibi trafik kazasında ölmüş sanırım oğlu doğmuş yaşam savaşı veriyomus çok kötüyüm bursada trafik kazası geçirmiş içim parçalandı
:KK57::KK61::KK61:
Ayyyyy cok uzuldum
konu sahibinin oldugunu nerden biliypsunuz?
ALlah o adami bildigi gibi yapsin

sosyal medya da birkaç günden beri haber dolaşıyor. tatlı aşeren kadın tatlı almaya giderken kaza geçiriyor beyin kanaması geçiriyor. beyin cerrehaı ve kadın doğumcu eşliğinde çocuk sezaryenle alınıyor. kadıncağız organlarını da meğer bağışlamış daha önceden organlaraı birçok insana hayat oluyor. bunun üzerine haber oluyor birazda . ve 8 aylık doğan bebek kilo kaybedince annesütü ilanı veriliyor. baya da toplanmış. neyse rahmetli kadının adı ve soyadı sanırım tdilmec ki site üyeleri anlıyorlar haberlerdeki kadının konu sahibi olan kadın olduğunu
:cry::cry::cry::cry::cry:
Allah bu kizi bu hale getireni bin beter etsin

Eğer ihtiyac olursa site yetkilileri tugba hanımın ablasının telefon numarasına ulastım belkı sızlerde bılıyorsunuzdur da yazayım dedım

Abisinin adı İsrafil miş , bebeğin adı da Yusuf kaan. babanın adı yusuf karaman
Belki benzerliktir olamaz mı ya. Ay allahımmm

Vala cok uzuldum.kaza gunu bile girmis siteye:(
Ne kadersiz kadinmis ya bebek ne olacak baba zaten kabul etmiyordu:(

Abisinin adı İsrafil miş , bebeğin adı da Yusuf kaan. babanın adı yusuf karaman
Belki benzerliktir olamaz mı ya. Ay allahımmm
bır suru haber okudum bırbırının aynı ama bazısında ıcerık daha detaylı abla dıyor kı
tuğba ğ harfını sevmezdı ogluna kaan adını verdık, muhtemelende alcak baba kendı adını verıyor yusuf kaan oluyor.
Haberde babanın adı yusuf karaman
facebookta 3-4 tane yusuf cıkıyor 2 tanesı genc tugbadan o olamaz , diğerleride evli.
birde cenazede saf tutanların resımlerının oldugu bı haber var onlardan bırıdır ama kım

Iyide baba kabul etmiyordu ki.
O bebek tugbanin konularina baktim sahipsiz:(
Ne cile cekmis kizcagiz ya.guclu anne olCakti onu her kotulukten korurum diyordu kendini koruyamadi kadersiz:(
Icim yandi ,cok aci..

Back
X