- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Nolmus kiz du bi konuyu okuyayim mesele nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar konu sahibi trafik kazasında ölmüş sanırım oğlu doğmuş yaşam savaşı veriyomus çok kötüyüm bursada trafik kazası geçirmiş içim parçalandı
sosyal medya da birkaç günden beri haber dolaşıyor. tatlı aşeren kadın tatlı almaya giderken kaza geçiriyor beyin kanaması geçiriyor. beyin cerrehaı ve kadın doğumcu eşliğinde çocuk sezaryenle alınıyor. kadıncağız organlarını da meğer bağışlamış daha önceden organlaraı birçok insana hayat oluyor. bunun üzerine haber oluyor birazda . ve 8 aylık doğan bebek kilo kaybedince annesütü ilanı veriliyor. baya da toplanmış. neyse rahmetli kadının adı ve soyadı sanırım tdilmec ki site üyeleri anlıyorlar haberlerdeki kadının konu sahibi olan kadın olduğunu
Eğer ihtiyac olursa site yetkilileri tugba hanımın ablasının telefon numarasına ulastım belkı sızlerde bılıyorsunuzdur da yazayım dedım
bır suru haber okudum bırbırının aynı ama bazısında ıcerık daha detaylı abla dıyor kıAbisinin adı İsrafil miş , bebeğin adı da Yusuf kaan. babanın adı yusuf karaman
Belki benzerliktir olamaz mı ya. Ay allahımmm
Allahim ne meraklisiniz mune cilik oynamaya birak kadin icini dökmüs belki yeni üye belki ilk defa konu aciyo belki özür dilicek yanlis yere actigi icin insanlara bi zaman taniyin ya bu acele neGuzel yaziya benziyor ama ne bekliyorsunuz anlamadim .Sorunhn yeri burasi midir @Mune
Yok aramadım , ama facebook sayfasında verılmıs numaralar sut ıhtıyacı ıcınKonuştun mu peki? gerçekten o mu?
Konu sahibi rahmetli olduAllahim ne meraklisiniz mune cilik oynamaya birak kadin icini dökmüs belki yeni üye belki ilk defa konu aciyo belki özür dilicek yanlis yere actigi icin insanlara bi zaman taniyin ya bu acele ne