Evet bugün buraya yazıyor, iyi ki de yazıyor. Herkesin acıyla basetme yöntemi farklı degil mi? Babannem ve büyükbabamı kaybettiğimde bende gecenin köründe spora gitmiştim mesela. Bazı insanlar paylaşarak, bazı insanlar kafa dagıtarak, bazıları yazarak acısını yasar.Valla gerçekten merak ettigim için soruyorum Bu gün kaybbetiniz ve buraya yaziyormsnz. Buraya yazacak haliniz varmi. Eger dogruysa bende 2 gunluk oglumu kaybettim sizin acinizla kendi acimi kiyaslayamam ama sizi anliyorum. Üstünden 10 ay geçti hala içim aciyor kalbim aciyor. Allah sabir versin başkada ne diyeyim.
Hepsinin acısı farklı. Ha insan evladı ha hayvan evladı bunu mu tartışacağız? Hiçbir farkı yok kedi oğluma bir şey olacak diye ödüm kopuyor ne fark ediyor yani???Hani ben yanliş anlamişim ya. Evladi diye anlamişim. Tekrardan yazdim. Hani evladin ölurse ayni gün acidan telefon bile almazsn eline. Inan evlat babnneye buyukbabaya benzemez.
Başin sag olsun allah rahmet eylesinValla gerçekten merak ettigim için soruyorum Bu gün kaybbetiniz ve buraya yaziyormsnz. Buraya yazacak haliniz varmi. Eger dogruysa bende 2 gunluk oglumu kaybettim sizin acinizla kendi acimi kiyaslayamam ama sizi anliyorum. Üstünden 10 ay geçti hala içim aciyor kalbim aciyor. Allah sabir versin başkada ne diyeyim.
Evet bi kedi annesiyim acı yarıştırmayalım lütfen. İyi günler.Size bisey sorucam annemisiniz sadece bana bunun cevabini verin.
Anlatamazsıııın, bunlar farklı kafalar.Evet eger kendiniz çocuk dogurmuş olsaydiniz bir kedi evladiyla kendi evladinizi bir tutamazdnz. Hatta dunyada kimseyle bir tutamasnz. Iyi günler
Ha acı yariştimaya gelince. Valla konu evlat olunca anne baba eş kardeş onlarin acisindan daha acı oldugunu dusunuyorum.
Valla gerçekten merak ettigim için soruyorum Bu gün kaybbetiniz ve buraya yaziyormsnz. Buraya yazacak haliniz varmi. Eger dogruysa bende 2 gunluk oglumu kaybettim sizin acinizla kendi acimi kiyaslayamam ama sizi anliyorum. Üstünden 10 ay geçti hala içim aciyor kalbim aciyor. Allah sabir versin başkada ne diyeyim.
Ayyy ben çocugunuz diye anlamişim. Çok özür dilerim yanlis anlamişim. Başiniz sag olsun
Hani ben yanliş anlamişim ya. Evladi diye anlamişim. Tekrardan yazdim. Hani evladin ölurse ayni gün acidan telefon bile almazsn eline. Inan evlat babnneye buyukbabaya benzemez.
Size bisey sorucam annemisiniz sadece bana bunun cevabini verin.
Evet eger kendiniz çocuk dogurmuş olsaydiniz bir kedi evladiyla kendi evladinizi bir tutamazdnz. Hatta dunyada kimseyle bir tutamasnz. Iyi günler
Ha acı yariştimaya gelince. Valla konu evlat olunca anne baba eş kardeş onlarin acisindan daha acı oldugunu dusunuyorum.
Çok teşekkür ederim.Okurken icimde hissettim acınızı. Ne güzel dolu dolu 17 yıl.. çok imrenirim ömürlü yasayan hayvanlara. Basınız sag olsun
Sorun değil. Sizin de başınız sağ olsun.Ayyy ben çocugunuz diye anlamişim. Çok özür dilerim yanlis anlamişim. Başiniz sag olsun
Dediğiniz gibi, herkes farklı yaşıyor. Beni en iyi anlayacak olan insanların, patili bir cana anne olanlar olacağını düşündüm. İçimden yazmak geldi ve yazdım.Evet bugün buraya yazıyor, iyi ki de yazıyor. Herkesin acıyla basetme yöntemi farklı degil mi? Babannem ve büyükbabamı kaybettiğimde bende gecenin köründe spora gitmiştim mesela. Bazı insanlar paylaşarak, bazı insanlar kafa dagıtarak, bazıları yazarak acısını yasar.
Çok teşekkür ederim, sağ olun.Başınız sağolsunacınızı çok iyi anlıyorum yaşamadım henüz ama tahmin edebiliyorum Ona çok iyi bir 17 yıl vermişsiniz, bütün hayvanların böyle sevilecekleri bir yuvası olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?