Ayy basligi girur gormez ram benlik dedimDonusunboylemiolacakti kos bak tek degilmisiz
Valla dedigin gibi kismwt benim bi arkadasim vardi kocasininda kocasının ailesininde canina okuyordu kocasi tarafindanda cok seviliyoduUlen tek evde kalan biz degilmisiz diye sevinsemi konu sahibi adina uzulsemibbilemedim
Kismet isi ya
Ben 10 dk veeim sen baslaBana beş dakika verin sizi evli ve çocuklu olmaktan sogutum
aaaa ayıp ama ben de varım. unutmayın beni de üzülürümDonusunboylemiolacakti kos bak tek degilmisiz
Yeter ki sen iste buyur hos geldin sefalar getirdin sende mi bizim taifedensinaaaa ayıp ama ben de varım. unutmayın beni de üzülürüm
tabisiii hem de 30undanYeter ki sen iste buyur hos geldin sefalar getirdin sende mi bizim taifedensin
Sendemi evde kaldinaaaa ayıp ama ben de varım. unutmayın beni de üzülürüm
Sürekli aile içinde oluyorsun ailelerle takılıyordu.bayramda evde durum kafa dinleyin bu hafta sonu dinlenim yok.b ugun yemek yemicem sandivic yiyecegim deme şansın yok.disari çıkarken illa birilerini bilgilendirme lazım.ev işi mutfak geçim derdi çabası.koca tarafıyla bol bol vakit geçireceksin.evlenince ilk bi sene hayırlı olsun misafirleri agarliyacaksin akşam çaya surekli birileri gelecek devam edimmiBen 10 dk veeim sen basla
kim demişti yaa? burdan biriydi sanırım. bekarlar değil evliler evde kalır iş güç temizlik yemek.. bekarlar gezer tozar.Sendemi evde kaldin
Toplu halde evlilik programinami ciksak
Yada evde kalmislar diye konu acalim evvelim belki eksicilerden goren bizi begenen olurkismet ariyoruz
Olsun kiz olmadi hep birlikte huzureve yerlesiriz ileride33 yaşındayım
Bizde 30 a merdiven dayadiktabisiii hem de 30undan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?