Erkek uye yasakUlennn sen git kayinin gelsin bekliyorum
Aha mahkus talihim degisyor koca buldummmmmEvide varsa ipegimi veriyizbizimkininde kadrolu isi var hemde dwvlet memuru ki
Bizimki özel şirkette.k prin uç evi var uç oğlu iki kızı varEvide varsa ipegimi veriyizbizimkininde kadrolu isi var hemde dwvlet memuru ki
Kız işinde varya azcijta elin ev işi tutuyorsa kvde sana ölür ölürAha mahkus talihim degisyor koca buldummmmm
Once ben gordum benimdir cekilinnn eltimmm gel yamacima gell
Yasakla cignenmek icindir yarimmm nerdee napiyor beni aldatiyormu eltimmmErkek uye yasak
Ne 3 ev 3 ogul 3 kiz bende devreler cazirdadiBizimki özel şirkette.k prin uç evi var uç oğlu iki kızı var
Kiz iki dakka da sattin beni bende gidip ali kocu bulayim bari yalida artik benim demedi demeAha mahkus talihim degisyor koca buldummmmm
Once ben gordum benimdir cekilinnn eltimmm gel yamacima gell
Yarının eni aldatmaya paasi yok iki yıl kredi borcu varYasakla cignenmek icindir yarimmm nerdee napiyor beni aldatiyormu eltimmmyasi kac kimlerden neciii anam evleniyom ya ben
Dugune gelin hediyesiz gelmeyin yirtarim
Yasakla cignenmek icindir yarimmm nerdee napiyor beni aldatiyormu eltimmmyasi kac kimlerden neciii anam evleniyom ya ben
Dugune gelin hediyesiz gelmeyin yirtarim
Laaa elim.is gormez.i ne hamaratim bi bilsenKız işinde varya azcijta elin ev işi tutuyorsa kvde sana ölür ölür
3ogul 2kiz.napalim Allah vermiş onlarda yapmış biz bisey diyemeyizNe 3 ev 3 ogul 3 kiz bende devreler cazirdadi
Ne aldi kiz eniste neyin borcu oYarının eni aldatmaya paasi yok iki yıl kredi borcu var
BorcmuYarının eni aldatmaya paasi yok iki yıl kredi borcu var
Yok ya ben eniste adayinda 3 ogul 3 kiz var sandim senin kaynanaya mi ait onlar3ogul 2kiz.napalim Allah vermiş onlarda yapmış biz bisey diyemeyiz
Allah seni iki dakkaya gomdun herifiBorcmu
Baska borcsuz kaynin yokmu
Dantel kazak falan orcen mutfakta da değişik şeyler yapcan tmm kvde tav.otomobili yeni ama borcu var ev içinde kpderin ölmesini beklicenLaaa elim.is gormez.i ne hamaratim bi bilsen
Inanamazsan git bana sor yemek bulasik benden sorulur
Canim.kaynanam gelain ona yasak degil ulen evleniyorumucak gibi tomofilide varmi
Kayin pederi dert etme ipek onu gulmekten yollar ite tarafa hic aci cekmeden olurDantel kazak falan orcen mutfakta da değişik şeyler yapcan tmm kvde tav.otomobili yeni ama borcu var ev içinde kpderin ölmesini beklicen
Evet.cok uretkendir kendisiYok ya ben eniste adayinda 3 ogul 3 kiz var sandim senin kaynanaya mi ait onlar
Varda sahipliBorcmu
Baska borcsuz kaynin yokmu
memur. senin?Varla yok arasi nedir ki meslek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?