- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Valla ben cok sevdim anlattoklarina gore bu evlilik isini hani sogutacakrin beni daha cok ozendirdinSürekli aile içinde oluyorsun ailelerle takılıyordu.bayramda evde durum kafa dinleyin bu hafta sonu dinlenim yok.b ugun yemek yemicem sandivic yiyecegim deme şansın yok.disari çıkarken illa birilerini bilgilendirme lazım.ev işi mutfak geçim derdi çabası.koca tarafıyla bol bol vakit geçireceksin.evlenince ilk bi sene hayırlı olsun misafirleri agarliyacaksin akşam çaya surekli birileri gelecek devam edimmi
Ne kagnisi bizimmiler tosbaga sirtinda ilerliyoOlsun kiz olmadi hep birlikte huzureve yerlesiriz ileridenapalim kismet bizi begenene bi begenmiyoruz bizim begendigimiz baskasini begeniyir
Nerdeain beyaz atlim kaginiyami bindinde gelemiyorsun
hemen geliyo o merak etme..Bizde 30 a merdiven dayadik
Surekli ev geçindirme ay sonu derdi.ustelik yaşlanınca be yapcaz bi evimiz olsun olmadı arbamiz olsun.dusunceleriValla ben cok sevdim anlattoklarina gore bu evlilik isini hani sogutacakrin beni daha cok ozendirdinsandviç olayi haric hepsini tuttum
kim demişti yaa? burdan biriydi sanırım. bekarlar değil evliler evde kalır iş güç temizlik yemek.. bekarlar gezer tozar.
kim demiş evde kaldık?
var. sende?Valla evde mi kaldik disarda mi bilmiyomda su bekarlik cok sıkıcı be kardes
Bubarada meslek var mi sende
duasını bilmiyiorum ama ben bazen özeniyorum. çoğunlukla özenemiyorum.Ya kızlar yok mu bunun duası bişeyi çok ozeniyorum çocuğu olanlara
He hatirlarsan en son evlilik programlarina dagilalim dedigimizde izdivaç savaslari olmustu du bakalim sabaha hayielisiyla nolacak kim kimi vuracakSendemi evde kaldin
Toplu halde evlilik programinami ciksak
Yada evde kalmislar diye konu acalim evvelim belki eksicilerden goren bizi begenen olurkismet ariyoruz
Valla bende cok ozeniyorum arkadasim hatta yas ilerledikce daha bi imreniyorumYa kızlar yok mu bunun duası bişeyi çok ozeniyorum çocuğu olanlara
Ya duasi vardi nete girmustum bi abkin evlilik duasi dieduasını bilmiyiorum ama ben bazen özeniyorum. çoğunlukla özenemiyorum.
nasip diyip geçmek istiyorum zira kendine zor bakan bi insan olaraktan aile kurma fikri biraz uzak geliyor.Ya duasi vardi nete girmustum bi abkin evlilik duasi die
Sirayla hepimize baslasak mi acabaYa duasi vardi nete girmustum bi abkin evlilik duasi die
Varla yok arasi nedir ki meslekvar. sende?
Bizde olacagini bekliyoz ya iste ama yas 2o olmadan olaydi iyiydiYa ask basittir oluyorsa nasiptir olmuyirsa ha s simdi atilmayayim
Kader diye dusunuom olacagi varda olur
Ulennn sen git kayinin gelsin bekliyorumBenim bekar kaynım var.isi var özel bi şirkette.y enide araba aldi
Evide varsa ipegimi veriyizBenim bekar kaynım var.isi var özel bi şirkette.y enide araba aldi
Bencede sifreyi kaynina versin munenin haberi ilmadan bi gorusunUlennn sen git kayinin gelsin bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?