- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Sorma be o yuzden hep benden 10 yas butuk olsun istiyorumYa buyuk kobusmayayimda ben benden kucuk istemem takinti yaoarim yaninda ablasi gibimi duruom die.
Kuzenin ne is yapar
Gulum cekecek cile allahtan erken kurtulmussun ya evlensen cocugun oksaydi bu aile sana kafayi yedirirdi.Evinde arabasın da değilim ben çalışıyorum benim eski kaynanam oğluna derdi ki kızin maaş kartını al aylık yemek parasi kadat harçlık ver (aylık 200 ) oda bunun yüzünden defalarca kavga ettim onu bile kabul ettim kuzenim çalışmiyor Nisanisi sen ne istersen öyle olsun ister çalış ister çalışma diyor sürekli sorguluyorum ne hata yaptım diye
İnan en küçüğü bu ya Rabbim hiçbir genç kıza benim yasadiklarimi yasatmasın.Gulum cekecek cile allahtan erken kurtulmussun ya evlensen cocugun oksaydi bu aile sana kafayi yedirirdi.
Kv catlakmis ona ne senin maas kartindan tovbe ya
Evinde arabasın da değilim ben çalışıyorum benim eski kaynanam oğluna derdi ki kızin maaş kartını al aylık yemek parasi kadat harçlık ver (aylık 200 ) oda bunun yüzünden defalarca kavga ettim onu bile kabul ettim kuzenim çalışmiyor Nisanisi sen ne istersen öyle olsun ister çalış ister çalışma diyor sürekli sorguluyorum ne hata yaptım diye
Rabbim en iyisini bilir inşallah yasadiklarimin hesabını sorarSen merka etme allah onlara oyle bir gelin veririki knlara kok sokturur
Amin canım inşallah senin de Rabbim gönlüne göre birini çıkarır karşınaKiz Allah yuzune bakmos yat kalk sukret sadaka ver Allah seni kurtarmis diye
Daha sen nisanliyken bunlari yapan Allah korusun evlenince canina okurdu
Yasin genc daha insallah Allah gonlune gore birini cikarir karsina cok ama cok mutlu olursun
Amin insallah Allah hepimize hayirlisini nasip ederAmin canım inşallah senin de Rabbim gönlüne göre birini çıkarır karşına
Hic merak etme kimsenin ettigi kotulyk kalmaz yaninaRabbim en iyisini bilir inşallah yasadiklarimin hesabını sorar
Kim vakti ben vaktiyle cok baktirdim gercekleseydi simdiye evli mutlu cocuklu oljrdumHaftasonu tarot baktirdim çok güzel şeyler bekliyor seni hayalini kurdugun yuva filan diye sizce inanmali miyim
Kac ay nisnali kaldin goruscumuydu severkmi nisnalandin.İnan en küçüğü bu ya Rabbim hiçbir genç kıza benim yasadiklarimi yasatmasın.
Yok be hepsi safsata bence parana yazikHaftasonu tarot baktirdim çok güzel şeyler bekliyor seni hayalini kurdugun yuva filan diye sizce inanmali miyim
Yok be sjmdi yazdi gruba ne diye banlanmis ki o zaman su an banlanmisKiz mangolubira banlanmis niyeki acaba
Kiz yuzuk meselesinden mi aldilar iceriye acaba o vakit bizimde gitmemiz yakin gibi duruyo sira bize mi gelecek acabsKiz ya bizde atilirsak tam koca bulmuske tunel kazar asarim.o kodesi.
Nie atilmsi anlamadim mesajlarinda bisey yok kim vurduya gitmis galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?