Canım sıkılıyor

Ankaralı ankaradanim yasicekainiz tabiki.her hafta sonu kvdeye gidip evini temizleyip hizmetini yapacaksınız,
Ulen her hafta sonu nobet yazdirmazsam kendime gorun bakalim
Banane errim adanaya gelsin anakra soguk yer donarim ben
Kp hastami gidicimi bnm sanstan 100 yil yasar
Neyse sen buyuk gelinsin temizlik islerini sen hallet eltim

Ketrin zeta consun guneste kurutulmus hali benim gulmektwn nefesimin kesildigi anlardir

Ayyy valla elti adayi senin kaynin bizim kizla yaslanmaz garanti veririm yani sabah ogle aksam maaile gulme krizine sokar hepinizi

Senibki tam gec buldu cabukm kayberti oldu korkma kiz belki wnisteye uyelik almaya gitmistir
Evel.deprem.olur ya gin cikar ttnet yamuk yapar bisey olur olaki iletisimden koparsam enistene sahip cik vu elti baskasini ayarlamasin buralar ben olamzsam sana emanett
Benden sonrada sana buluruz belki komsuus felan vardir onuda sana buluruz
Cocuk uyutuyomus cabuk uyu yigenim yengenin muruveti soz konusu

Ayyy enistenin hucrelerini donduraydik kiz nolur nolmaz yaslanmasin o arada ne bileyim gozu falan baskalarina kayarmis Allah muhafazs

Kiz enistenin kankasinada beni al 100%50eltin olurum olmaz mi

Ayyy enistenin hucrelerini donduraydik kiz nolur nolmaz yaslanmasin o arada ne bileyim gozu falan baskalarina kayarmis Allah muhafazs

Kiz enistenin kankasinada beni al 100%50eltin olurum olmaz mi
Olir olur eltii.kacma.piste buyur cocugu kayinim.uyutsun
Ulen o deilde oglan girse yazismalari kacar bizden
Kizlar toplaain kayin cikti belki kuzen komsu felanda vardir mahkus talihimiz degisyor yetisin

Olir olur eltii.kacma.piste buyur cocugu kayinim.uyutsun
Ulen o deilde oglan girse yazismalari kacar bizden
Kizlar toplaain kayin cikti belki kuzen komsu felanda vardir mahkus talihimiz degisyor yetisin
Bi makus talih sahibi mugeyle ben kaliyiruz ortada

Saka bi tarafa bari artik hayirlisiyla evleneydik

İlk sene
Tam yemeğe oturacaksın... Bi viyaklama...
İkinci sene
Tam çayını içeceksin... Bi viyaklama...

İlgili seneler ve sonraki seneler
Sarkık göğüsleri toparlama süreci...
Göbeklide güzelim sanırım süreci..
Bu gıdı ne ara yerleşti buraya süreci...
Kocayla yalnız kalamama, kıyıda köşede kıstırıp ikinci flört dönemini yaşama süreci...
Off valla şeetmeye zamanım yok onun yerine mis gibi uyurum süreci...
Tüm ihtiyaçları iki saatlik kesintisiz uyumak için feda etmeye hazır olma süreci...
Sabahları bir minik canavar tarafından uyandırılmamak için saati kurup ülen ben kendim uyanacam kimse beni uyandırmayacak diye kendinle inatlaşma süreci...
Sabah olaki -ayda yılda bir oda- kendi başına uyandığında manyakça sevinip tekrar uykuya dalamama süreci... ( o gün o bebek senden sonra bir saat daha uyur ama sen saf gibi uyandığında kalkıp iki göbek atıp uykunu iyice açarsan uyuyamazsın tabi )
Moklu bezlerin içeriğini karıştırma süreci...
Hatta moklu bezden kaşıkla örnek alıp numuneyi hastaneye bırakmaya alışma süreci...
Hatta ve hatta moklu bezi açmadan önce burnuna ağzına yazma dolayıp bezdeki aygıtları karıştırırken hömm demek üzümü tam sindirmiyo aaaa bu iki gün önceki kiraz değil mi bak sen bak yutmuş yine zeytinin çekirdekleri vb cümleleri kurma süreci...

Ben şu an son süreçteyim.. Atladığım o kadar çok madde var ki.... Ama herşeye rağmen bi lokmada yerim ben kızımı

Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza...

26 yaşındayım bende bir nişan attım sanki bir daha hiç kimse olmayacak gibi hissediyorum

Mazef gosterip kacti
Koca bulduk diye sevinip bodoslama dalmisken firar etti
Ihh almiyorum kaynini
Kv temizligine haftasonlari dvm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…