- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Nikah sahidin ben alam mi ayakkabinin atina adimi yazarsin miKiz eltim.bzu digurgan bir suraleyiz ikiz ucuz allah ne verdiyse dogurma genlerim vardir herlade
Anamm evleniom dugun bayramdan sonra olsunkiz nereli kaynin nerde yasicaz
Ulen her hafta sonu nobet yazdirmazsam kendime gorun bakalimAnkaralı ankaradanim yasicekainiz tabiki.her hafta sonu kvdeye gidip evini temizleyip hizmetini yapacaksınız,
Ketrin zeta consun guneste kurutulmus hali benim gulmektwn nefesimin kesildigi anlardirOlum o bana baslik felan teklif etsin gorsen 18 dersin.katrin zeta consenin gu este kurutulmus haliyim
Ihh 3 bilezikmis olum.dirsege kadar burma istuom
Sonra sesimde cok kibar bu ara sigarayi birkatim.biraz uykulu cukio ama idare etsin errr im
Kiz sakin bunalri kaynina okutma valla rezil.olurim
Kiz yazarim tabi adini erriimm nerde gelsin senin nickle dalsin siteyeNikah sahidin ben alam mi ayakkabinin atina adimi yazarsin mi
Senibki tam gec buldu cabukm kayberti oldu korkma kiz belki wnisteye uyelik almaya gitmistirElti kacti
Yine evde kaldim
Elti kiskancligi yasadi gittii
Evel.deprem.olur ya gin cikar ttnet yamuk yapar bisey olur olaki iletisimden koparsam enistene sahip cik vu elti baskasini ayarlamasin buralar ben olamzsam sana emanettSenibki tam gec buldu cabukm kayberti oldu korkma kiz belki wnisteye uyelik almaya gitmistir
Kiz yazarim tabi adini erriimm nerde gelsin senin nickle dalsin siteye
@mangolubira kos koca buldum.olum
ben de memnun oldum canım
Ayyy enistenin hucrelerini donduraydik kiz nolur nolmaz yaslanmasin o arada ne bileyim gozu falan baskalarina kayarmis Allah muhafazsEvel.deprem.olur ya gin cikar ttnet yamuk yapar bisey olur olaki iletisimden koparsam enistene sahip cik vu elti baskasini ayarlamasin buralar ben olamzsam sana emanett
Benden sonrada sana buluruz belki komsuus felan vardir onuda sana buluruz
Cocuk uyutuyomus cabuk uyu yigenim yengenin muruveti soz konusu
Olir olur eltii.kacma.piste buyur cocugu kayinim.uyutsunAyyy enistenin hucrelerini donduraydik kiz nolur nolmaz yaslanmasin o arada ne bileyim gozu falan baskalarina kayarmis Allah muhafazs
Kiz enistenin kankasinada beni al 100%50eltin olurum olmaz mi
Bi makus talih sahibi mugeyle ben kaliyiruz ortadaOlir olur eltii.kacma.piste buyur cocugu kayinim.uyutsun
Ulen o deilde oglan girse yazismalari kacar bizden
Kizlar toplaain kayin cikti belki kuzen komsu felanda vardir mahkus talihimiz degisyor yetisin
Ki susNe ara dikis nakisi soktun kiz perdeleri 60 ta yikafigini ne cabuk unuttun
Kiz niye attin koca aslanin mideisnde26 yaşındayım bende bir nişan attım sanki bir daha hiç kimse olmayacak gibi hissediyorum
Kiz atis serbestse sende yagdir gotsin 100 kay baklava aviyorum.ekmegi firindan almitorum tandirda kendim psiriyorum iki inek aldim yogurdumu kendim yapiyorum falam diye dal konuya benceKi suskimin tarafini tutuyon sen atis serbest caktirma
26 yaşındayım bende bir nişan attım sanki bir daha hiç kimse olmayacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?