- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Allah razi olsunİlk sene
Tam yemeğe oturacaksın... Bi viyaklama...
İkinci sene
Tam çayını içeceksin... Bi viyaklama...
İlgili seneler ve sonraki seneler
Sarkık göğüsleri toparlama süreci...
Göbeklide güzelim sanırım süreci..
Bu gıdı ne ara yerleşti buraya süreci...
Kocayla yalnız kalamama, kıyıda köşede kıstırıp ikinci flört dönemini yaşama süreci...
Off valla şeetmeye zamanım yok onun yerine mis gibi uyurum süreci...
Tüm ihtiyaçları iki saatlik kesintisiz uyumak için feda etmeye hazır olma süreci...
Sabahları bir minik canavar tarafından uyandırılmamak için saati kurup ülen ben kendim uyanacam kimse beni uyandırmayacak diye kendinle inatlaşma süreci...
Sabah olaki -ayda yılda bir oda- kendi başına uyandığında manyakça sevinip tekrar uykuya dalamama süreci... ( o gün o bebek senden sonra bir saat daha uyur ama sen saf gibi uyandığında kalkıp iki göbek atıp uykunu iyice açarsan uyuyamazsın tabi )
Moklu bezlerin içeriğini karıştırma süreci...
Hatta moklu bezden kaşıkla örnek alıp numuneyi hastaneye bırakmaya alışma süreci...
Hatta ve hatta moklu bezi açmadan önce burnuna ağzına yazma dolayıp bezdeki aygıtları karıştırırken hömm demek üzümü tam sindirmiyo aaaa bu iki gün önceki kiraz değil mi bak sen bak yutmuş yine zeytinin çekirdekleri vb cümleleri kurma süreci...
Ben şu an son süreçteyim.. Atladığım o kadar çok madde var ki.... Ama herşeye rağmen bi lokmada yerim ben kızımı
Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza...
3 ablasi vardı birde kaynana yani benim 4 kaynanam vardı bana yaptıklarını inşallah hiç bir kız Yaşamaz psikoloji bozdular düşün çok sevdim hemde çok ama bir süre sonra sevgi yetmiyor sonunda aramızi bozdular.Kiz niye attin koca aslanin mideisnde
Yok ya inan bunları yasayacagima hiç nisanlanmasaydim dedim kaç kere bunlar az çok nasip işleri kuzenim 35 yaşında kendinden 5 yaş küçük birini buldu çocuk deli gibi seviyor üstelikHos gekdin ne ara geldin desene sen sen sansli kesimsin birak nisan atmayi biz yuzugu ruyamizda bile goremiyiz saka bi tarafada hakkinda hayirlisi sebebi nolaki
4 kaynanamo3 ablasi vardı birde kaynana yani benim 4 kaynanam vardı bana yaptıklarını inşallah hiç bir kız Yaşamaz psikoloji bozdular düşün çok sevdim hemde çok ama bir süre sonra sevgi yetmiyor sonunda aramızi bozdular.
3 ablasi vardı birde kaynana yani benim 4 kaynanam vardı bana yaptıklarını inşallah hiç bir kız Yaşamaz psikoloji bozdular düşün çok sevdim hemde çok ama bir süre sonra sevgi yetmiyor sonunda aramızi bozdular.
Yok be deli gorumceler kaynabik editomus onu diyo kafan enistede kaldi herhalde okuduklarini idrak edemuyon4 kaynanamo
Kp hizliymistoplu halde huzurevine poatala rahat et
Ayyy valla ben 1 yas kucuk diye cocugun birinin hislerini incittim belkide oyle visey yokru ya ayyy aklima geldide tekrar icim ciz ettiYok ya inan bunları yasayacagima hiç nisanlanmasaydim dedim kaç kere bunlar az çok nasip işleri kuzenim 35 yaşında kendinden 5 yaş küçük birini buldu çocuk deli gibi seviyor üstelik
4 kaynana derken ablalari kaynanalik yapıyordu ben neredeyse her hafta yapmadığım birsey için özür diletirlerdi aman aklıma geliyor da etmedikleri kalmadı Rabbim hesabını inşallah sorar4 kaynanamo
Kp hizliymistoplu halde huzurevine poatala rahat et
Nisnalin olaya el atmadimis eviyosan birkamasaydin onalrla gorusmezdin olurdu yaniYok ya inan bunları yasayacagima hiç nisanlanmasaydim dedim kaç kere bunlar az çok nasip işleri kuzenim 35 yaşında kendinden 5 yaş küçük birini buldu çocuk deli gibi seviyor üstelik
Aaa ne cirkefmisler.nisnai atmadan agIna geleni saysadin mal milar nedir4 kaynana derken ablalari kaynanalik yapıyordu ben neredeyse her hafta yapmadığım birsey için özür diletirlerdi aman aklıma geliyor da etmedikleri kalmadı Rabbim hesabını inşallah sorar
Aynen ama gerçekten nasip kız başta istemedi ama ne yaptılar ne etti aklına girdi Evi arabasi herseyi var çocuğun üstelik kızın ağzının içine bakıyor onları gördükçe imrenjyorum.Ayyy valla ben 1 yas kucuk diye cocugun birinin hislerini incittim belkide oyle visey yokru ya ayyy aklima geldide tekrar icim ciz etti
Iyi ilmus iyi insallah daha iyisini bulursun 4 kaynanayla imur mu gecersi4 kaynana derken ablalari kaynanalik yapıyordu ben neredeyse her hafta yapmadığım birsey için özür diletirlerdi aman aklıma geliyor da etmedikleri kalmadı Rabbim hesabını inşallah sorar
Hiç bir zaman kendileri gibi düşürmedim kendimi tek kelime etmedim sadece eski nisanli ma ben eşyaları gönderirken konuşmak zorunda kaldım o zaman dedim ben hakkımı allaha bıraktımAaa ne cirkefmisler.nisnai atmadan agIna geleni saysadin mal milar nedir
Aynen ama gerçekten nasip kız başta istemedi ama ne yaptılar ne etti aklına girdi Evi arabasi herseyi var çocuğun üstelik kızın ağzının içine bakıyor onları gördükçe imrenjyorum.
26 yaşındayım ya ben yaşadıkları anlatsam evlilikten sogursunuz şimdi korkumdan kimseyle gorusemiyorumIyi ilmus iyi insallah daha iyisini bulursun 4 kaynanayla imur mu gecersi
Ayy hide yapmadigin seyler icin ozur dile Allah haline acimis güzelim yas kac bu arada
Ya buyuk kobusmayayimda ben benden kucuk istemem takinti yaoarim yaninda ablasi gibimi duruom die.Aynen ama gerçekten nasip kız başta istemedi ama ne yaptılar ne etti aklına girdi Evi arabasi herseyi var çocuğun üstelik kızın ağzının içine bakıyor onları gördükçe imrenjyorum.
Evinde arabasın da değilim ben çalışıyorum benim eski kaynanam oğluna derdi ki kızin maaş kartını al aylık yemek parasi kadat harçlık ver (aylık 200 ) oda bunun yüzünden defalarca kavga ettim onu bile kabul ettim kuzenim çalışmiyor Nisanisi sen ne istersen öyle olsun ister çalış ister çalışma diyor sürekli sorguluyorum ne hata yaptım diyeValla evinde arabasinda degilim karakteri onceligimde simdiye kadar eleywbilecegimiz secenekler bile xok nasip olmadi bu arada nisanlisinin yaninda cok buyuk durmuyor mu
Sen merka etme allah onlara oyle bir gelin veririki knlara kok sokturur26 yaşındayım ya ben yaşadıkları anlatsam evlilikten sogursunuz şimdi korkumdan kimseyle gorusemiyorum
Koz yasin daha kucukmus is guc durumlati nedir26 yaşındayım ya ben yaşadıkları anlatsam evlilikten sogursunuz şimdi korkumdan kimseyle gorusemiyorum
Büyük durmuyor kuzenim calismiyor da yakisiyor lar hatta çok yakisiyor larYa buyuk kobusmayayimda ben benden kucuk istemem takinti yaoarim yaninda ablasi gibimi duruom die.
Kuzenin ne is yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?