Canım sıkılıyor

Allah razi olsun

Bebislerinizi size bagislasin

Herseye ragmen biz yinefe istiyoz demi ipegim ikizde olsa ucuzde olsa ben razıyım

Kiz niye attin koca aslanin mideisnde
3 ablasi vardı birde kaynana yani benim 4 kaynanam vardı bana yaptıklarını inşallah hiç bir kız Yaşamaz psikoloji bozdular düşün çok sevdim hemde çok ama bir süre sonra sevgi yetmiyor sonunda aramızi bozdular.

Hos gekdin ne ara geldin desene sen sen sansli kesimsin birak nisan atmayi biz yuzugu ruyamizda bile goremiyiz saka bi tarafada hakkinda hayirlisi sebebi nolaki
Yok ya inan bunları yasayacagima hiç nisanlanmasaydim dedim kaç kere bunlar az çok nasip işleri kuzenim 35 yaşında kendinden 5 yaş küçük birini buldu çocuk deli gibi seviyor üstelik

4 kaynanamo
Kp hizliymis toplu halde huzurevine poatala rahat et

O zaman belkide en iyisi olmus bos ver izulme dunyadaki tek bekar sen degilsin bizde bakarizbu arada yas kac

Yok ya inan bunları yasayacagima hiç nisanlanmasaydim dedim kaç kere bunlar az çok nasip işleri kuzenim 35 yaşında kendinden 5 yaş küçük birini buldu çocuk deli gibi seviyor üstelik
Ayyy valla ben 1 yas kucuk diye cocugun birinin hislerini incittim belkide oyle visey yokru ya ayyy aklima geldide tekrar icim ciz etti

4 kaynanamo
Kp hizliymis toplu halde huzurevine poatala rahat et
4 kaynana derken ablalari kaynanalik yapıyordu ben neredeyse her hafta yapmadığım birsey için özür diletirlerdi aman aklıma geliyor da etmedikleri kalmadı Rabbim hesabını inşallah sorar

Nisnalin olaya el atmadimis eviyosan birkamasaydin onalrla gorusmezdin olurdu yani

4 kaynana derken ablalari kaynanalik yapıyordu ben neredeyse her hafta yapmadığım birsey için özür diletirlerdi aman aklıma geliyor da etmedikleri kalmadı Rabbim hesabını inşallah sorar
Aaa ne cirkefmisler.nisnai atmadan agIna geleni saysadin mal milar nedir

Ayyy valla ben 1 yas kucuk diye cocugun birinin hislerini incittim belkide oyle visey yokru ya ayyy aklima geldide tekrar icim ciz etti
Aynen ama gerçekten nasip kız başta istemedi ama ne yaptılar ne etti aklına girdi Evi arabasi herseyi var çocuğun üstelik kızın ağzının içine bakıyor onları gördükçe imrenjyorum.

Iyi ilmus iyi insallah daha iyisini bulursun 4 kaynanayla imur mu gecersi

Ayy hide yapmadigin seyler icin ozur dile Allah haline acimis güzelim yas kac bu arada

Aaa ne cirkefmisler.nisnai atmadan agIna geleni saysadin mal milar nedir
Hiç bir zaman kendileri gibi düşürmedim kendimi tek kelime etmedim sadece eski nisanli ma ben eşyaları gönderirken konuşmak zorunda kaldım o zaman dedim ben hakkımı allaha bıraktım

Aynen ama gerçekten nasip kız başta istemedi ama ne yaptılar ne etti aklına girdi Evi arabasi herseyi var çocuğun üstelik kızın ağzının içine bakıyor onları gördükçe imrenjyorum.

Valla evinde arabasinda degilim karakteri onceligimde simdiye kadar eleywbilecegimiz secenekler bile xok nasip olmadi bu arada nisanlisinin yaninda cok buyuk durmuyor mu

Iyi ilmus iyi insallah daha iyisini bulursun 4 kaynanayla imur mu gecersi

Ayy hide yapmadigin seyler icin ozur dile Allah haline acimis güzelim yas kac bu arada
26 yaşındayım ya ben yaşadıkları anlatsam evlilikten sogursunuz şimdi korkumdan kimseyle gorusemiyorum

Ya buyuk kobusmayayimda ben benden kucuk istemem takinti yaoarim yaninda ablasi gibimi duruom die.
Kuzenin ne is yapar

Valla evinde arabasinda degilim karakteri onceligimde simdiye kadar eleywbilecegimiz secenekler bile xok nasip olmadi bu arada nisanlisinin yaninda cok buyuk durmuyor mu
Evinde arabasın da değilim ben çalışıyorum benim eski kaynanam oğluna derdi ki kızin maaş kartını al aylık yemek parasi kadat harçlık ver (aylık 200 ) oda bunun yüzünden defalarca kavga ettim onu bile kabul ettim kuzenim çalışmiyor Nisanisi sen ne istersen öyle olsun ister çalış ister çalışma diyor sürekli sorguluyorum ne hata yaptım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…