Canım yanıyor ,hemde ilk kez

haklsısn ama elimden geleni yaptım e sonundada bencil lafını yedim
sen ciddimisin bu senmisin dedim evet dedi
boşanmayı kim hayatına sokmak ister hiç kimse ama gelgörki uğraşmaktan yoruldum hatta umut beslemekten bile
ha düzeldi ha düzelecek dedim ama olmadı,,
daha artık napıcam onuda bilmiom

düğünün olmasını beklemeniz saçma inancınızın kalmadığı bir beraberliği devam ettirmek yanlış.Gördüğüm kadarıyla siz ben yapılabilecek herşeyi yaptım denedim olmuyor diyorsunuz.Bunlara rağmen olmuyorsa en kısa zamanda ayrılın düğünü beklemeyin derim.

Kusura bakmayın ama çevre ne düşünücek diye hayatımızı devam ettirirsek ne anladık o hayattan.Önce kendi isteklerinize önem verin başkalarının ne düşüneceğine değil.Aynı evde yaşadınız mı nikahtan sonra belki özel oluck ama cinsellik yaşandı mı merak ettim ? Anladığım kadarıyla düğün olmadan boşanırsanız çevre sizi kusurlu görürmüş diyorsunuz ya cinsellikle alakalı birşeyi kast ettiniz sanırım oyzden soruyorum.

ayy allah razı olsun gerçekten bu stres düğünden sonra bitermi..ben düğünden sonrada bu kırgınlıklar bu çıkmazlıklar bitmez umuduyla bakıodum..yaa içime bi su serptiniz.nasıl teşekür etsem azdır.ama alttan alttan alıcam dediğinizi yapıcam..
ya çok sevindim okadar kararlı bi cvp olduki bana somurtan yüzüme gülücük geldi..allah işinizi rast getirsin.ohh şuan rahatladım :)

ben niyeyse burdan,
sizin evliliğinzde bi sorun olmadığını ama sadece sıkıntılı bi dönemden geçtiğinizi hissettim..
yazdıklarınızdan onu çıkardım..
bence ayrılığı çıkarın aklınızdan..
daha çok yeni evlisiniz..
bugünde tvde dinledim 1-5 yıl arası evliliklerde bu tür kavgalar sorunlar çok olurmuş..
eşler flört etmiş olsalar bile, evlilikle birlşkte birbirlerini yeni tanıyo gibi olurlarmış..
bu yüzdende tartışırlarmış, kavga ederlermiş..
biraz sabır gösterin..
ilk günlerinizi hatırlayın..
bu yola birlikte bi ömür için çıktınız, birbirinizi yarı yolda bırakmayın..

yo hayır o kendi evinde bende ailemle birlikteyim.hiç aynı odayı bile paylaşmadık.cinsellik falan yok yani..
aslında çevreyi bende umursamazdım ama kız çocuğu olmam bunu engellio..kaç yaşında olunursa olunsun hep çevre etkilidir burda..bunun için zorluk yaşıorum

okadar güzel umutlandırıcı şeyler yazıosunuki içim canlanıo sanki bişiler açıo yüreğimde.gerçekten düzelirmi.
ya düğünden sonra bile olsa bi düzeleceğine bilsem çekerim bu zorluğu ama öle bi karamsarlığa girdimki..bundan çıkmam kurtulmam lazım..sizdende allah razı olsun.nişanlınızla inş böle saçma şeyler yaşamazsınız

bnde tubii gibi düşünüyorum cvplarınızdan sonra tipik evlilik stres i ikinizinkide düzelecektir birbirinizi gerçkten seviyorsanız mutluluklar

canım ben evleicem diye her tür evlilik kitaplarını fln okuya okuya hem nişanlımla ilişkimi dahada düzelttim,
hemde evlilik konusunda bilinçlenmeye başladım
bide bu konuda evlilere kulak vermek gerek, dediğim gibi hep derler evliliğin özellikle 1. yılı çok zor geçer, kavgalar çok olur..
birde gerçekten olaya, ayrılık yok düşüncesiyle bakın..
daha yeni evlisiniz, aynı evi bile paylaşmamışsınız..
aynı evi paylaşmayan iki insan birbirini tam anlamıyla tanıyamaz..
belki uzak olduğunuz için sorunlar büyüyo, belki aynı evde, yanyana olsanız,
konuşarak, yüzyüze, birçok şeyin üstesinden daha kolay geleceksiniz..
bunları pollyannacılık olarak görenler olacaktır, ama ben dediğim gibi,
şiddet ve ihanet dışında, evliliğin bitirilmesi düşüncesine karşıyım..
siz bu yola beraber çıktınız..
elbette sıkıntılı dönemler olacak, olmazsa garip;
ama bunları çözmek için ne kadar uğraştık buna bakmak lazım..
inatlaşmamak gerek birde..
madem eşin bu ara sinirli ve seni haksız görüyo;
o yatışana kadar idare et,
o yatışınca anlatırsın tatlı dille derdini..
off çok konuştum ama nolur böyle kolay bitirmeyin evlilikleri...

bnde tubii gibi düşünüyorum cvplarınızdan sonra tipik evlilik stres i ikinizinkide düzelecektir birbirinizi gerçkten seviyorsanız mutluluklar

ama bana senden soğudum dedi peki bu neydi?
hatta çıkalım birbirimizin hayatından dedi bugun,,
her ayrılıkta ben döndüm,dayanamadım.eğer tipik evlilik stresiyse bu zamana kadar bitmezmiydi yada birbirmizi anlamazmıydık..yaklaşık 6 ay oldu ve biz hala kavgalıyız

şimdi arıyım ozaman dimi..

canım ben 13 yıllık evli bi bayan olarak şunu sölemeliyimki eğer hep sen döndüysen sana blöf yapmış dönüceğini bildiği için.evlilik çocukla başlıyo.ister istemez büyüyosun hem eşini hem çocuğunu büyütüyosun.

6 aydır kavgalıyız diyosun,
kavgalıyken ne tür cümleler duyabilirsin karşındakinden??
üstelik bu kronikleşmiş bi kavga..
benden sana bi tavsiye,
birkaç gün alttan al,
niye ben alttan alıyorum, niye ben arıyorum diye düşünme;
bu ikinizin evliliği,
o yada sen birinizin müdahale etmesi gerek duruma,
tatlı dille konuş, baktınki yumuşuyo, tamam doğru yoldasın..
ama birkaç gün sen alttan almana rağmen aynıysa, o zaman sorgularsın ilişkinizi..
bide bu birkaç gün, eşinin sakinleşme süresine göre değişir tabi, onu sen bilirsin..

yazdıklarımın seni bu kadar sevindireceği aklıma bile gelmezdi zira sinirli bi şekilde yazmıştım
aminnn Allah hepimizin işini rast getirsin
demek ki senin azıcık da olsa bi motive edilmeye bu da geçer sözünü duymaya ihtiyacın varmış
yoksa eşinden tamamen vazgeçmiş bu evliliği kafanda tamamen bitirmiş değilsin
valla o düğün öncesi dönem nasıl bi dönemse her şey sorun olabiliyo
büyük eşyaları aldık sorun yok ufak tefek eşyalara geldi tarihte çok yaklaştı
biz sürekli gerginiz konuşmuyoruz mümkün mertebe filan o şekilde atlattık
düğün bitince ohhhhh be dedik bunca strese gerek yokmuş
her şey kendiliğinden oluomuş
inşallah sizin yaşadığınız da bu tarz bi şeydir ve düğün sonrası geçer gider

çok hoşuma gitti cümlen büyüyorsun hem eşini hem çocuğunu büyütüyorsunn

peki sizce napmalyım nasıl davranmalyım..???

çok hoşuma gitti cümlen büyüyorsun hem eşini hem çocuğunu büyütüyorsunn

teşekkür ederim canım...eee insan yaşadığını anlatıyo.....eğer evleniceğin kişiden emin değilsen kendini ömürlük cezaya mahkum etmicen...yani ömür boyu evliliğe.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…