- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
ama bana senden soğudum dedi peki bu neydi?
hatta çıkalım birbirimizin hayatından dedi bugun,,
her ayrılıkta ben döndüm,dayanamadım.eğer tipik evlilik stresiyse bu zamana kadar bitmezmiydi yada birbirmizi anlamazmıydık..yaklaşık 6 ay oldu ve biz hala kavgalıyız
6 aydır kavgalıyız diyosun,
kavgalıyken ne tür cümleler duyabilirsin karşındakinden??
üstelik bu kronikleşmiş bi kavga..
benden sana bi tavsiye,
birkaç gün alttan al,
niye ben alttan alıyorum, niye ben arıyorum diye düşünme;
bu ikinizin evliliği,
o yada sen birinizin müdahale etmesi gerek duruma,
tatlı dille konuş, baktınki yumuşuyo, tamam doğru yoldasın..
ama birkaç gün sen alttan almana rağmen aynıysa, o zaman sorgularsın ilişkinizi..
bide bu birkaç gün, eşinin sakinleşme süresine göre değişir tabi, onu sen bilirsin..
peki sizce napmalyım nasıl davranmalyım..???
aslında her tartışmada ben alttan alıp tatlı dille konuşuodm ama bu seferde ben öfkelenice oda benle birlikte öfkeleniodu yani ben yumuşuyunca yumuşuo ben öfkelenice öfkelenio..bunun için napıyım??
yazdıklarımın seni bu kadar sevindireceği aklıma bile gelmezdi zira sinirli bi şekilde yazmıştım
aminnn Allah hepimizin işini rast getirsin
demek ki senin azıcık da olsa bi motive edilmeye bu da geçer sözünü duymaya ihtiyacın varmış
yoksa eşinden tamamen vazgeçmiş bu evliliği kafanda tamamen bitirmiş değilsin
valla o düğün öncesi dönem nasıl bi dönemse her şey sorun olabiliyo
büyük eşyaları aldık sorun yok ufak tefek eşyalara geldi tarihte çok yaklaştı
biz sürekli gerginiz konuşmuyoruz mümkün mertebe filan o şekilde atlattık
düğün bitince ohhhhh be dedik bunca strese gerek yokmuş
her şey kendiliğinden oluomuş
inşallah sizin yaşadığınız da bu tarz bi şeydir ve düğün sonrası geçer gider
aslında her tartışmada ben alttan alıp tatlı dille konuşuodm ama bu seferde ben öfkelenice oda benle birlikte öfkeleniodu yani ben yumuşuyunca yumuşuo ben öfkelenice öfkelenio..bunun için napıyım??
bence eşinle konuş ben halen birşeyleri yoluna koyabileceğimize inanıyorum ya sen ? de
Birbirimize karşı biraz daha anlayışlı olalım bnde öyle olucam ve seninde öyle olmanı istiyorum birbirimizin düşüncelerini dinleyelim her ikimizinde hataları vardır ama seni seviyorum ve biz daha 6 aydır evliyiz daha bir evi paylaşmadık kavgalalarla birbirimizi yıpratmayalım demelisin cnm .
işte bende hata yapma kistemiorum eğer olmayacağı düzelmeyeceği varsa kendimide umutlandırıp üzmek istemiorum.benimde psikolojim sıfır..düzelmyecekse düğünden sonrada evliliğin bi anlamı yok gibi geliobence nikah olduktan sonra seninki biraz rahatlamış.evlilik nasıl başlarsa öyle devam eder.mesela ben ilk yıllarda hayır demediğim için 12 yıldır eşimdende ailesindende çektim.ama geçen yıl delirdim psikolojim bozuldu ne eşim umurumda ne de ailesi..çünkü hayır diyorum ve istemnediğim şeyi asla yapmıyorum.kendimi ömürlük ceza vermişim haberim yok.şimdiki aklım olsa hamile kalmadan sepetlerdim
teşekkür ederim canım...eee insan yaşadığını anlatıyo.....eğer evleniceğin kişiden emin değilsen kendini ömürlük cezaya mahkum etmicen...yani ömür boyu evliliğe.....
işte bende hata yapma kistemiorum eğer olmayacağı düzelmeyeceği varsa kendimide umutlandırıp üzmek istemiorum.benimde psikolojim sıfır..düzelmyecekse düğünden sonrada evliliğin bi anlamı yok gibi gelio
eşinin burcu ne bu arada??
akrep..en kötü huyuda ne geçmişi ve söylenenleri unutuyo nede iğnelemekten geri kalıo.tam bi işkence
cnm o zaman birbirinize zaman verin bir süre görüşmeyinn kafanızı dnleyin sonra buluşup durumu değerlendirim düğün ne zzaman peki ??
belli oluyo akrep olduğu zaten
bende bunu tahmin ettiğim için sordum, akrepse sana şunu söliim,
bi ömür sen alttan alacaksın, sen idare edeceksin,
sen inat etmeyeceksin, çünkü onun inadı kırılmaz,
hep sen hep sen yani....
başta söylediğim olumlu fikirler bi anda tuzla buz oldu..
akrep erkeği çokkkkk çok zordur..
eğer gerçekten çok sevmiyosan, katlanılması neredeyse imkansız...
aslında sessizde kalabişlirsin seni muhakkak merak edecektir.kendinden çok emin.aradığındada çok sevinmiş gibi davranma normal konuş yoğundum sen neler yaptın de mesela.soğukkanlı ol.biraz aklında seninle ilgili endişesi olsun
belli oluyo akrep olduğu zaten
bende bunu tahmin ettiğim için sordum, akrepse sana şunu söliim,
bi ömür sen alttan alacaksın, sen idare edeceksin,
sen inat etmeyeceksin, çünkü onun inadı kırılmaz,
hep sen hep sen yani....
başta söylediğim olumlu fikirler bi anda tuzla buz oldu..
akrep erkeği çokkkkk çok zordur..
eğer gerçekten çok sevmiyosan, katlanılması neredeyse imkansız...
ben boğa burcuyum
aslında bi çözüm daha var.sen biraz idare et baktın olmuyo siyanürlü börek yapıp yedirirsin:))) valla bacım bende çocuk olmasa ben eşimi ve sülalesine siyanürlü börek yapardım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?