Canım yanıyor ,hemde ilk kez

bence eşinle konuş ben halen birşeyleri yoluna koyabileceğimize inanıyorum ya sen ? de

Birbirimize karşı biraz daha anlayışlı olalım bnde öyle olucam ve seninde öyle olmanı istiyorum birbirimizin düşüncelerini dinleyelim her ikimizinde hataları vardır ama seni seviyorum ve biz daha 6 aydır evliyiz daha bir evi paylaşmadık kavgalalarla birbirimizi yıpratmayalım demelisin cnm .

aslında her tartışmada ben alttan alıp tatlı dille konuşuodm ama bu seferde ben öfkelenice oda benle birlikte öfkeleniodu yani ben yumuşuyunca yumuşuo ben öfkelenice öfkelenio..bunun için napıyım??

peki sizce napmalyım nasıl davranmalyım..???

bence nikah olduktan sonra seninki biraz rahatlamış.evlilik nasıl başlarsa öyle devam eder.mesela ben ilk yıllarda hayır demediğim için 12 yıldır eşimdende ailesindende çektim.ama geçen yıl delirdim psikolojim bozuldu ne eşim umurumda ne de ailesi..çünkü hayır diyorum ve istemnediğim şeyi asla yapmıyorum.kendimi ömürlük ceza vermişim haberim yok.şimdiki aklım olsa hamile kalmadan sepetlerdim

aslında her tartışmada ben alttan alıp tatlı dille konuşuodm ama bu seferde ben öfkelenice oda benle birlikte öfkeleniodu yani ben yumuşuyunca yumuşuo ben öfkelenice öfkelenio..bunun için napıyım??

bence siz bi kere aynı evde yaşamaya başlayana kadar bi sabredin..
aynı evde yaşamaya başlayınca, birbirinizi daha iyi tanıyınca,
huyunuzu suyunuzu öğrenince, biraz daha buna göre şekillenir sanıyorum ilişkiniz...
tabi dediğim gibi burdaki evli üstadlardan almak lazım bilgiyi..

ayy yok hiç bunlar diil daha çok bizim davranışlarımız falan.en son olarakta memleket meselesi yüzünde çıktı.bana sözlenmeden önce söz vermişti onun memleketine gitmicez die şimdi ise inatlaşıoki ben fikrimi değiştirdim gidicez dio.
ya bana ilkin tamam dedi şimdi ise inatlaşıp gidicez dio.hemde bensiz bile olabilirmiş.bu nasıl bi stres anlamadım,,tabi stresse..

aslında sessizde kalabişlirsin seni muhakkak merak edecektir.kendinden çok emin.aradığındada çok sevinmiş gibi davranma normal konuş yoğundum sen neler yaptın de mesela.soğukkanlı ol.biraz aklında seninle ilgili endişesi olsun

vllaha dedim ama artık dinlemioo ( bende anlamadım nie

işte bende hata yapma kistemiorum eğer olmayacağı düzelmeyeceği varsa kendimide umutlandırıp üzmek istemiorum.benimde psikolojim sıfır..düzelmyecekse düğünden sonrada evliliğin bi anlamı yok gibi gelio

teşekkür ederim canım...eee insan yaşadığını anlatıyo.....eğer evleniceğin kişiden emin değilsen kendini ömürlük cezaya mahkum etmicen...yani ömür boyu evliliğe.....

görmüş geçirmiş biri olarak her cümleniz
tecrübe konuşuyor dedirttiriyor:)

cnm o zaman birbirinize zaman verin bir süre görüşmeyinn kafanızı dnleyin sonra buluşup durumu değerlendirim düğün ne zzaman peki ??

akrep..en kötü huyuda ne geçmişi ve söylenenleri unutuyo nede iğnelemekten geri kalıo.tam bi işkence

belli oluyo akrep olduğu zaten
bende bunu tahmin ettiğim için sordum, akrepse sana şunu söliim,
bi ömür sen alttan alacaksın, sen idare edeceksin,
sen inat etmeyeceksin, çünkü onun inadı kırılmaz,
hep sen hep sen yani....
başta söylediğim olumlu fikirler bi anda tuzla buz oldu..
akrep erkeği çokkkkk çok zordur..
eğer gerçekten çok sevmiyosan, katlanılması neredeyse imkansız...

cnm o zaman birbirinize zaman verin bir süre görüşmeyinn kafanızı dnleyin sonra buluşup durumu değerlendirim düğün ne zzaman peki ??

düğün 2012 eylül gibi olucak ..tabi nasip olursa ozamana kadar ya kafayı yemezsem yada canıma kıymazsam eğer..

arkadaşım senin burcun ne

aslında bi çözüm daha var.sen biraz idare et baktın olmuyo siyanürlü börek yapıp yedirirsin:))) valla bacım bende çocuk olmasa ben eşimi ve sülalesine siyanürlü börek yapardım:))

ayy ciddimi.ne yani şimdi pesmi ediyim ayrıca bi ömür altan almak idare etmek uuu yok ya bende ömür biter..bunu çaresi yokmu?

aslında bi çözüm daha var.sen biraz idare et baktın olmuyo siyanürlü börek yapıp yedirirsin:))) valla bacım bende çocuk olmasa ben eşimi ve sülalesine siyanürlü börek yapardım:))

gerçekten evlilikten sonrada işler bozulabiliomu..ya ben böle olcağını bilseydim en başından sevgiliyken o böreği yedirirdim.tühhhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…