Canım yanıyor ,hemde ilk kez

ayy ciddimi.ne yani şimdi pesmi ediyim ayrıca bi ömür altan almak idare etmek uuu yok ya bende ömür biter..bunu çaresi yokmu?

yok canım dur pes etme tabikideee
benim nişanlımda akrep hem burcuu hem yükselenii
zor insanlar evet ama seviyosan katlanıyosun..
ben çok seviyorum ve bazı huylarına;
inat, kıskançlık, o inanılmaz sinir..
bunları idare ediyorum..
önceden daha fenaydık..
şimdi biraz öğrendik birbirmize karşı nasıl olmamız gerektiğini ki biz uzun yıllardır beraberiz,
daha yeni yeni öğrendik bazı şeyleri..
zamanla o sana ayak uydurup biraz yumuşayacak inş, sende onu tanıyıp nerde alttan almalısın, nerde sert çıkmalısın öğreneceksin..
pes etmek olurmu...

Son düzenleme:
ohh seni alan yaşadı evine evliliğine çok bağlı olursun
zaten şimdiden evlilik kitapları okumandan belli

teşekkür ederim
evlilik kitapları okuyorumkii böyle kavgasız gürültüsüz bi evliliğim olsun ama yaşamak çok farklıdır tabi..
Allah yardımcımız olsun ne diim

Ay bende baLık burcuyum biLgiLerinizden yararLaniyim
Bu arada konu sahibi arkadaşım okudukLarıma göre sen eşini seviyosun bu çok beLLi çünkü sana yoL gösterici cümLeLer biLe seni heyecanLandırıyor.. Sana tavsiyem daha düğün tarihinede epey var. Bu süre içinde önce aLttan aLarak onun huyundan giderek ortamı yumuşatmaya çaLış. OLabiLdiğince emek ver düzeLmesi için. Düğün tarihine yakın baktın oLmuyor hiç çevreni düşünme bitir evLiLiğini. Sakın düğün yapma.
Ayrıca burcu akrep oLabiLir evet akrep erkekLeri zordur ama ümitsiz oLma beLki yükseLeni farkLıdır

akrep..en kötü huyuda ne geçmişi ve söylenenleri unutuyo nede iğnelemekten geri kalıo.tam bi işkence

aaaaa eşin akrepmi...akrep burcu benim kardeşimin burcu.çok emin görünür ama ödü patlar kaybatmekten.sürekli eşini yada sevgilisinin nabzını yoklar blöf yapar.evet çoğu şeyi unutmaz ama zaman geçtikçe irdeler ve kendisinin hatasınıda görür biraz geç görür ama mutlaka görür.sen boğa burcusun bende öyle.çok sabırlısın ince düşünürsün karşındakindende aynı inceliği beklersin. Olmadığı zaman çok üzülürsün.....ama fedakar olduğun için seneler sonra bile karşındakini yaptıklarınla susturursun.

yükseleni farklıdır belki evett
ya bütün burçlar hakkında aaz çok bilgim vardır ama bu balıkları tam çözebilmiş değilim...
balıklar genelde duygusaldır, sinirlenince, üzülünce fln herşeye ağlarlar..
ama bi bölümüde tam tersi aşırı mantıkçı...
o yüzden ben balıkları ikiye ayırıyorum;
duygusal balıklar ve mantıkçı balıklar..
ama balıklar vefakar olur o değişmez gerçek

yine ben adım attım aradım yarın konuşucaz..korkuorum aslında ya düzelmezse,ya yine soğuk olursak yada tek o soğuk olursa ve ölede konuşursa

inanın okadar çok emek verdimki ..
korkum yine istemedğim şeyleri ya yine yaşarsam okadar emek yine görünmezse

yine ben adım attım aradım yarın konuşucaz..korkuorum aslında ya düzelmezse,ya yine soğuk olursak yada tek o soğuk olursa ve ölede konuşursa

soğuk olcak...
o bi akrep bi kere bunu hiç aklından çıkarma canım
bunlar böyledir...
başta soğuk olcak, artist artist böyle ben affetmem, küstüm mü konuşmam, hatayı asla kabullenmem tavırları..
ama akrepler kaybetmekten en çok korkan burçtur..
çok çelişkili ama böyle..
sen biraz suyuna git, o yelkenleri suya indirir..
ama biraz sabır lazım..

Ben iki grubada giriyorum sanırım Mantık evLiLiği yaptım. 2 buçuk ay oLdu evLeneLi. Cicim ayLarı denen ayLarda oLabiLiriz ama çok anLayışLı bi eşim var Hatta bazen farkediyorum çekiLmez biri oLuyorum zaman zaman ve o bana katLanıyo Ben sinirLiyken hiç karşıLık vermez hep anLayışLıdır benim bitanem Şimdi yanımda horuL horuL uyuyo Çokda duygusaLımdır ay hemen ağLarım ben yaa Ama seviyorum burcumu

bu bi tuhaf ozaman hiçte kaybetm korkusu yok hatta biraz mücadele eder sonra arkasını döner ve kaçar..ben ikizlerim ayrıca

Allah mutluluğunuzu daim etsin

gerçekten evlilikten sonrada işler bozulabiliomu..ya ben böle olcağını bilseydim en başından sevgiliyken o böreği yedirirdim.tühhhhh :)

yani senin kararlılığına bağlı. Aynı evde yaşarken birbirinize alışma süreci zor geçebiliyo.sana bi tavsiyem kavga ettiğinizde sakın yatağında uyumamazlık etme nolursa olsun yatağında kal.hatta o gitmek istersede izin verme.ve baştan alttan alırsan hep öyle gidiyo.ben hep öyle yaptım ağlarken bile yanıma gelmezdi soğukkanlıdır.şimdi yanlışlarını anladı bende dominantlaştım sesi çıkmıyo.ama baktınki olmuyo başedemiyon siyanürlü böreği yidiriverirsin:)))

Ne konuştun arayınca ses tonu faLan nasıLdı? Ne söyLedin anLat bakimm

Allah mutluluğunuzu daim etsin

Amiiiiiiiin cümLemizin inşaALLAH tatLım

KesinLikLe bu söyLediğine katıLıyorum. Annemde bana çok öğütLerde buLunurdu evLenmeden önce sakın ayrı yatma kocandan diye. Hatta derdiki kavgaLı oLduğunuz zamanLar o sana küserse küssün. Sırf ona inat (afedersiniz ayıp kaçcak ama) iç çamaşırLarınLa yat derdi
Bigün eşim yerimi yadırgadım diye bekarken kuLLandığı tek kişiLik bazasında yatmaya kaLktı bende inat ettim sıkıştım yanına. Tabi rahat edemeyince geri geçtik yatağımıza
Hı birde nedir bu siyanürlü börek, beLki Lazım oLur

siyanürlü börak çok temiz bi çözüm:)) hiç dert tasa kalmıyo.. Hatta ben kulağa civa dökülüncede temiz olduğunu duydum hatta eşime söledim klaklarıma tıpaç tıkıcam dedi..nekadar iyi bi hatunum öncesinde sölüyorum..civada siyanürlü börekte seç seç beğen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…