Canım yanıyor ,hemde ilk kez

Ne konuştun arayınca ses tonu faLan nasıLdı? Ne söyLedin anLat bakimm

çok soğuk konuştu.yarın konuşalım dedi.beni sevdiğini söle öle kapatalım dedim ama ilkin sölemedi sonra söledi oda ısrarla.evliliğn ilk dönemleri böle şeyler çok norma diyip başladım konuya ama o hiiiiçççç dinlemedi bile..ya yarında böle olursa bu akrep erkeği

canım ama ilk konuşmada düzelmesini bekleme zaten
sabır diyorum kesinlikle sabret biraz..
kronik bi kavga kronik bi huzurla tamir edilebilir bence..
öyle tek konuşmayla değil..

Bencede soğuk konuşması normaL. Ayrıca şöyLe düşün yarın konuşaLım demiş. Yani oda bazı şeyLerin çözümLenmesi peşinde. Hem zorLada oLsa sevdiğini söyLemesinide yabana atma. Bence doğru yoLdasın devam et... Umarım herşey yoLuna girer ve bizde güzeL mesajLarını okuruz buradan. Hakkında herşeyin hayırLısı oLsun

canım ama ilk konuşmada düzelmesini bekleme zaten
sabır diyorum kesinlikle sabret biraz..
kronik bi kavga kronik bi huzurla tamir edilebilir bence..
öyle tek konuşmayla değil..
acemi olmak ne kötü bişi ya..ama hepinizin sölediğini kafama öle bi çiviledimki aynen uygulucam..allahın izniylede düzelir die düşünüorum ilk kez ya..
:))

acemi olmak ne kötü bişi ya..ama hepinizin sölediğini kafama öle bi çiviledimki aynen uygulucam..allahın izniylede düzelir die düşünüorum ilk kez ya..
:))

düzelir canım inşallah..
bi insanın 100 kapısı varsa 100ünüde deneyeceksin, zorlayacaksın..
bi dene bakalım, evliliğin için bi sabır göster..
o yapmıyosa sen yap..
inan bunun kıymetini anlayacaktır o da, inşallah düzeldiğinizde..
bizide haberdar et gelişmelerden inş

ayy ammmiinn.hepimizin allah gönlüne göre versin.hepimiz tanrının bi parçasıyız.
inşallah paylaşacak düzeydede düzelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…