- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
- Konu Sahibi Eylemsaglam
-
Gördükleri gibi ; ciddiye alıyorum.
Annemle gidip konustum
Yarın bigünde erkek arkadaşmla bu konuyu konuscam.
Gördükleri gibi ; ciddiye alıyorum.
Annemle gidip konustum
Yarın bigünde erkek arkadaşmla bu konuyu konuscam.
annenle konuş ama erkek arkadaşını bırak :S daha ne iyileri gelir hem böyle tekliftede bulunmazlar seni sadece sen olduğun için sevenler çıkar karşına..
Onlada konusucam bu konuyu cnm...
Beni bekliyorsan böyle bekle diceğim.
Yok hayır , derse kapı orda zaten : )
ne yaparsan yap kendine yaparsın.kendini geleceğini ve aileni düşün.
yarın evli olarak uyandığında eşinin gözlerinin içine baka baka kocacımmmm diyebilmek için bugünden tedbirini al. kendine mukayet ol.
Sadece birinin kadını ol ve bu kişiyide iyi seç. ve bunu kendi yatağınızda yapın kendi evinizde
BU konuyu açtıgımdaki ruh halimle şuanki ruh halin arasında inan okadar fark varki..
İnsan hayatında hata yapabilir , yalnış yolları seçebilir
Bu gülüncek birşey değildir.
Bende dogru yolu bulabilmek için siz değerli ablalarıma derdimi sıkıntımı anlattım.
Ablalarımda saolsun , hayat tecrubeleriyle , ve bilgileriyle beni aydınlattılar.
Ve suan dogru yolda oldugumu düşünüyorum.
Yalnış bir yola sapmadan , uçuruma düşmeden çekip kurtulduğumu düşünüyorum..
hala gülmek istiyorsan buyur gül :)
Bizde sana doğruları göstermek adına bişiler yazıyoruz değilmi,ben sana gülmüyorum durumuna üzlüyorum sadece ...
Vaayy ormanda aşk hikayesi, Tarzan ve Ceyn.
Sımdı daha once actıgın konuya baktım erkek arkadasın daha oncekı sevgılısı bakıre degılmıs ve erkek arkadasınıza ben nasıl olsa bakıre degılım neden beraber olmuyoruz demıs erkek arkadasında sana nasılkıyarım demıs o bakıre degılken kıyamıyoda sız bakıreyken sıze nasıl kıyıyo?bıde bu cocuk buyuk bır tutkuyla baglıymıs eskı sevgılısıne daha onu unutmadan senınle cıkmaya baslamıs cok yanlıs!hadı bırlıkte oldun dıyelım ya o kıza gerı donerse?acıkcası bu cocukta o potansıyel mevcutmus
Dalga geçer gibi bir tavır takınmıssında o yüzden dedim , öyke diyorsan öyledir :)
Bir kere benimle düzgün konuş tamammı..
Senin annen yaşındayım bana sen diye hitap edemezsin....
Dalga geçmem ben gerçekleri yazarım sadece ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?