konuyu okumaya basladım ıste hayal kurduk sole yapcaktık bole yapcaktık falan olmadı gıdemıyorum dıyınce ıcımden dedımkı bundada vardır bır hayır sonra okumaya devam edınce anladım askerın nıyetı kotuymus meger ınanmıyorum sana kızım bukadar cahıl olamazsın bekaretını ormandamı vereceksın bu senın ve sozlum dedıgın ınsan ıcın bukadar mı degersız bıseykı ayaküstü fesfut gıbı kadını yapmaya yeltenmıs senı?okadar cıddı dusunuyosanız evlenmeyı bekleseydınız aksı olursaasker bı sure sonra sozlumle pıknıkte bırlıkte olduk ona kendımı verdım den dondu cok degıstı artık benı ıstemıyo benden ayrıldı napıcam ben sımdi

konu acmak zorunda kalırsın erkekler okadar oyunbaz kı evlenınce bıle ıstedıgını aldıktan sonra degısıyo sendekı resmen cahıl cesaretı.ANNENIZ COK HAKLI ALLAH SABIR VERSIN ANNENIZE.PIKNIGE GIDICEKMISTE KADINI OLACAKMIS BAKSEN BUKADAR BASIT YANI.BIZDE GENTIK BIZDE ERGENDIK BIZIMDE KANIMIZ KAYNIYODU BIZIMDE CANIMIZ SEVDIGIMIZI COK CEKTI ZAMANINDA TUTTUK KENDIMIZI EVLENMEDEN ASLA OLMAMASI LAZIM HERSEYIN YERİ VE ZAMANI VAR...