canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

cnm büyümeyi ve evlenmeyi beklemelisin çünkü bütün eşler sabah birlikte uyanır ve istedikleri an öpüşürler senin tek yapman gereken sabırlı olmak çünkü şimdi çok heyecanlısın hep böylemi kalıcağını sanıyorsun bi gün orta yaşlı bi kadın olduğunda geçmişinle gurur duymanın verdiği keyfi yaşamalısın kendini asla ziyan etme
ben 18 yaşındayım bu tarz şeyleri yaşadığımdan dolayı yazmadım o tarz olaylarında meraklısı değilim sadece öperek uyandırılmaktan bahsettim ya ben kendimi çok yanlış ifade ettim yada beni yanlış anladınız:45::45:

Ya bu kadar basitmidir ya !! piknikte ne demek. burda insanın namusu var yanii. düşün bi bakalım sen onunla birlikte oldun senden hevesini aldı. sora seni bıraktımı nolucak ? nasıl annenin babanın yüzüne bakıcaksın ? erkeğe göre birşey yok erkek birşey kaybetmez kendinden. ama kadın öylemi. ölene kadar o leke seninle olucak. zaten şimdi böyle diyen cocuk askerden geldimi kim bilir neler der .... ona göre iyi düşün taşınnn....:kkk::kkk:

acele etme eğer üniversiteye gidersen sen bu erkek arkadaşını beğenmezsin. orda daha aklı başında daha iyi kısmet bulursun. erkekler bitti tükendi sanki bu ne acele çokmu çirkinsin yoksa:))

canım o senii gerçekten sevse böyle birşey teklif etmez ne kadar basit bir duruma düşürüyor seni evlendiğinde kendi evinde yatak odanda beyaz gelinliğinle bu özel anı yaşamak daha güzel değilmi...sen ona kendini teslim edince hiçbir değerin olmayacak o alacağını almış olucak...seni annen den çok kimse sevemez ve koruyamaz annenin sözünü dinle o sana güvenmis izin vermiş ama sen güvenini sarsmışsın...

konuyu okumaya basladım ıste hayal kurduk sole yapcaktık bole yapcaktık falan olmadı gıdemıyorum dıyınce ıcımden dedımkı bundada vardır bır hayır sonra okumaya devam edınce anladım askerın nıyetı kotuymus meger ınanmıyorum sana kızım bukadar cahıl olamazsın bekaretını ormandamı vereceksın bu senın ve sozlum dedıgın ınsan ıcın bukadar mı degersız bıseykı ayaküstü fesfut gıbı kadını yapmaya yeltenmıs senı?okadar cıddı dusunuyosanız evlenmeyı bekleseydınız aksı olursaasker bı sure sonra sozlumle pıknıkte bırlıkte olduk ona kendımı verdım den dondu cok degıstı artık benı ıstemıyo benden ayrıldı napıcam ben sımdi:14::43:konu acmak zorunda kalırsın erkekler okadar oyunbaz kı evlenınce bıle ıstedıgını aldıktan sonra degısıyo sendekı resmen cahıl cesaretı.ANNENIZ COK HAKLI ALLAH SABIR VERSIN ANNENIZE.PIKNIGE GIDICEKMISTE KADINI OLACAKMIS BAKSEN BUKADAR BASIT YANI.BIZDE GENTIK BIZDE ERGENDIK BIZIMDE KANIMIZ KAYNIYODU BIZIMDE CANIMIZ SEVDIGIMIZI COK CEKTI ZAMANINDA TUTTUK KENDIMIZI EVLENMEDEN ASLA OLMAMASI LAZIM HERSEYIN YERİ VE ZAMANI VAR...

Onunla brlkte olmak istemiyorumki zaten askerdeyken değiştii diyorumya kızlar
Hormonları tavan yapmıs sanırım dediğinz gibi :(
Ama suç bende yüz verdim ona sırf güvenmedi diye birlkte olmak istiyo dedim alttan aldım yne hata bende..

ya şuraya yazmayım diyorum bigün banlanıcam üslubum yüzünden ama böylelerini görünce dayanamıyorum arkadaş ya..17 yaşında çocuksun aşk meşk sanıyorsun yaşadığın saçmalığı okadar seni seviyorsa bu küçücük yaşında nasıl senden yararlanmak ister ya..allahım bir de annene kızmışsın öldürmediklerine dua et iyi etmiş kadın aferin kadına..Ben anne olsam delirirdim heralde ya..ne demek 17 yaşında çocuk bu insan beraber olacağız nasıl yapacağız piknikte yapacağız diyor birde hayaller kurdum yazıyor ölmek istiyorum diyor yazısının başında ya..Şükret Allahın sevgili kulusun anan seni kadir gecesinde doğurmuş böyle bir adamla evlilik mi olur e...k kadar adam askerde 17 yaşındaki kızdan yararlanmak istiyor..Allahım sen koru böylelerinden genç kızları ya..sevinip kurtuldum diyeceği yerde başına gelecek olanlardan buraya yazıyor canıma kıyamk istiyorum diye başlıyor birde..Allahım akıl fikir Ya Rabbi..

Ne hissettklerime blmeden " AŞK" ıma dil uzatamazsın afedersn ama.
Burda bunca kişi yorum yaptı hepsi hatalısın dediler ve hepsine hak verdim.
Ve hata yapmamın sebbi çok sevmem ve cahil olmam .. Hepsine katılıyorum ama sana katılamıyorum ne yazıkki
10 yasından beri beraber olup sevip evlenenler var. Kimsenin askına meskine bişe dyemezsn ( o ilişknin içinde olmadanda bilemezsn)

17 yaşında bir kızla beraber olmak suçtur.Kaldı ki 17 yaşında bir kız piknikte erkek arkadaşı ile beraber olamadı diye intiharı düşünüyor.Psikolojin bozuk canım senin.://

Birlikte olamadıgım için değil , onun yasadıgı yerleri görmediğim arkdşlaryla tanısamadıgm aynı sofrada ailesyle olaamdıgım için.

canım o senii gerçekten sevse böyle birşey teklif etmez ne kadar basit bir duruma düşürüyor seni evlendiğinde kendi evinde yatak odanda beyaz gelinliğinle bu özel anı yaşamak daha güzel değilmi...sen ona kendini teslim edince hiçbir değerin olmayacak o alacağını almış olucak...seni annen den çok kimse sevemez ve koruyamaz annenin sözünü dinle o sana güvenmis izin vermiş ama sen güvenini sarsmışsın...

Haklısın canım annem bana çok güvendi düşünün artık erkek arkadaşımla onun yasadıgı yere gtmeme izin verdi
ben ise güvenini sarstım . : (

Annem telefondayken sözlüme aynen böyle söyledi
kızlığı gidince sen nasıl güvenceksin buna baskalaryla yatıp kalkmadıgından nasıl emn olcaksın ?
Sormucakmsn benle yattn baskasylada yatarsn die ? dedi
Sözlüm : cevap yok..

Bir annenin bunları söylemeside garip bence,bunu söyleyeceğine sen nasıl böyle bir teklifte bulunabilirsin deyip canına okuyacaktı oğlanın..

askerinin yanına gidememene çok sevindim ne yalan söyleyeyim..
herşeyde vardır bir hayır derler ya sen uçurumun kenarından dönmüşssün kızım ne ölmek istemesi. erkek arkadaşının eline bir koz verecektin oda bu kozu değerlendirecekti. arkanda bile durmuyor kaçarsın diyor. 18 yaşını doldur seni istemeye geleceğim seninle güzel bir hayat kuracağım dese neyse dicem de senin etin ne budun ne 17 yaşındasın daha önce bi yaşını yaşamaya bak. çok sinirlendim valla bu ne rahatlık kadınım ol diyor sende koşa koşa gidiyorsun:47:

Bana diyorki kaçalm ?

çok haklısın yemn ediyorum. düşüncelern içn çok tesekkr ederim çok yardmcı oldunz ağlamıyorum artk

hiç önemli değil gülüm sen benim kardeşimle aynı yaştasın hiçbirinizin üzülmenizi sonunda odalara kapanıp ağlamanızı istemem çünkü dünyada sonu gelmeyecek hiç bişey yoktur bari herşey usulü erkanıyla olsun sen akıllı bir kıza benziosun kendinden ödün verme tatlım ok..
anlaştık galiba:46::80:

bak tatlım... şimdi 17 bitiyor ve sen 18 yaşına giriyorsun.. yani resmi olarak artık yetişkin sayılıyorsun.. resmi olarak istediklerini yapma hakkın var.. evlenebilirsin, oy verebilirsin, ayrı bir evde yaşayabilirsin.. bu olayın resmi yönü.. ve sende 18 yaşında olunca kendini artık büyümüş sayıyorsun..
bugün geriye dönüp bakıyorum da 18 yaşındayken çocukmuşum ben.. şimdi bir kız kardeşim var 19 yaşında hareketleri konuşmaları tavrı hep çocukça yani büyümüyor insan 18 inde... sadece resmiyette yetişkin ama aslı hala çocuk...

ben bir genç danışmanı olarak görev yapıyorum.. bu olaya hem mesleki hemde insani açıdan bakıyorum dolayısıyla...
ama tatlım belki gerçekten çok seviyor ve güveniyorsun ama şunu unutma: bir gün gelecek bu konuşmalarını hatırlayıp ya bende ne kadar cahilmişim diyeceksin..
seven hiç bir erkek evlenmeden benim kadınım ol cümlesini karşısındakini denemek için bile kullanmaz, gerçekten seven erkek gözlerine bakarken titrer, dokunmaya öpmeye bile kıyaymaz.. hem ne demek piknikte.. bunu ancak parayla çalışan kadınlar yaparlar...
4 sene sonra evleneceğiz diyorsun ya hani; gelin ata binmiş de ya nasip demiş.. 4 yıla kadar kim öle kim kala.. belki ünversiteye gideceksin.. farklı ortamlar farklı insanlar göreceksin.. hayat görüşün değişecek.. belki de onu sen istemeyeceksin....
bunları hep bir bir düşün.. burdaki arkadaşlar hep bişiler yazmışlar ve inan hepsi haklı.. ablaların olarak tavsiyelerimiz bunlar.. küçümseme bizleri.. hepimizin hayat tecrübeleri var...
annenin kıymetini bil dediklerine kulak ver.. herkes kötülüğünü istese bil ki annen istemez... çok seviyorsan bile ölümü aklından bile geçirme.. bu hayatta kimse için ölünmez.. o kadar kısa ve kıymetli bir yaşamımız var ki..
canım benim umarım doğru işler yaparsın.. Allahım seni doğru insanlarla karşılaştırsın...

çok kızıyorum çok ama ilerde benim de kızım olur da kınadığım başıma gelir diye çok sert konuşmayacağım..

ah benim güzel kardeşim, otursana derslerini düşünsene sevgilinle birlikte olmayı düşüneceğine... tamam bu bir iç güdü, bunları düşünmen normal ama neredeyse faaliyete geçecekmişsiniz sizinkiler yakalamasa.. böyle özel birşey öyle kıyıda köşede, piknik yerlerinde mi olur? hiç haber okumuyor musunuz siz? milletin başına neler neler geliyor... bence ailenin mesajlarını okuduğuna yat kalk şükret, yoksa bu yaşında bir cahillik edecektin.

bu mudur canına kıymak istemenin sebebi? allahım sen tüm genç kızlara akıl fikir ihsan eyle yarabbim, erkek düşüneceklerine önce okuyup iş güç bulup, kendi ayakları üzerinde durmaları gerektiği gerçeğini idrak ettir...

Ellele tutusmak sarılmak opusmek neyınıze yetmıyo bu yasta ınanmıyorum ya ben ılk opucugum 22yasında olmustu oda bı sene flort ettıkten sonra canım evlenmeden evvelkı opusmelerın sarılmaların tadı bı baska oluyor bulutlarda ucuyor ınsan evlenıncede oyle olcan sanıyor ınsan ama olmuyor canım sımdılerde sız onların tadını cıkarın.sakın senı kandırmasına ızın verme sakın kımbılır daha hayatınıza kackısıler gırecek goruceksın

Ne hissettklerime blmeden " AŞK" ıma dil uzatamazsın afedersn ama.
Burda bunca kişi yorum yaptı hepsi hatalısın dediler ve hepsine hak verdim.
Ve hata yapmamın sebbi çok sevmem ve cahil olmam .. Hepsine katılıyorum ama sana katılamıyorum ne yazıkki
10 yasından beri beraber olup sevip evlenenler var. Kimsenin askına meskine bişe dyemezsn ( o ilişknin içinde olmadanda bilemezsn)

ya adam 17 yaşında bi kızdan yaralanmak istiyor bu aşk mıdır yaaa bu aşk mıdır!!!! İçinde olmadığım için mutluyum..benim senelerce çıktığım adam gelip bana piknkte birşeyler yapalım diyecekte bende üzüleceğim canıma kıymak istiyorum kendimi öldrmek istiyorum yazacağım..İyiki içinde olmayıp bilmiyorum yani :DDD Çok şükür.. Sen hatalı ve cahil olduğunu kabul etmişsin zaten..bu arada 10 yaşında birbirini sevipte evlenen (10 yaşında sevgi aşk oluyormuş bu arada yeni bilgi..hani aynı yerde büyüdük filanı anlarımda 10 yaşında çıkmaya başlayıp seven çok ilginç herneyse :D) kimmiş acep yaa çok merak ettim :)) 10 yaşındaki çocuk nasıl aşık olabiliyor :D

17 yaşında kadınım ol demenin bile ne olduğunu henüz tam anlamıyla idrak edemeyip annesine kızan bir kızçocuğu... ondan cinsellik bekleyen yeni yetme asker bi çocuk...
ve oğlanla tekefonda konuşup kızıma nasıl güveneceksin diyen çaresiz bir anne..

nerelere gidiyoruz toplum olarak :31:

allahım sana geliyorum:27:ya bu nasıl bir zihniyet kardeş bi otur mantıklı düşün bakalım bu kadar basit birşeymi bu cinsellik ya oldu ne güzel seviyoruz aşığız hadi birlikte olalım :47:sonra olmadı ayrıldınız peki o zaman düşündüünüzmü ne olacak :82:bu yaşta sadece duygularıyla hareket ediyor insan,ilerde birini öyle çok seversin ki anlarsın daha önce hiç sevmemişsin o zaman ne yapacaksın ben daha önce sevdim yaptım mı diyeceksin o erkekte seni kabul edicek öylemi bunlar boş işler güzelim :37:otur mantıklı bi düşün:97:

ben 18 yaşındayım bu tarz şeyleri yaşadığımdan dolayı yazmadım o tarz olaylarında meraklısı değilim sadece öperek uyandırılmaktan bahsettim ya ben kendimi çok yanlış ifade ettim yada beni yanlış anladınız:45::45:

bebeim sen benim yazımı alıntı yapınca hiç bakmadan konu sahibi sadım afedersin kuzumm:16:

Bunları yazarken hüngür , hüngür ağlıyorum çok çaresizim bnu anlatablcegm kmse yok ve sizinle paylaşmak istyrm :2:

Askerimin izne gelmesine 11 gün kaldı.. ve bazı planlarımız vardı ( 1 aydır hayal kuruyoruz)
Biz normaldede ayrı şehirlerde yaşıyoruz. ben onun yemin töreninede gdicem dediğim halde gdemedim ( yol paramı ble ayarlamıştm ama aksilik oldu gdemedm). Neyse dedik . ve söle karar verdik onunla brlkte bende yasadıgı sehire gdicektm ( 5 gün felan kalıcaktm) annemden izin almak kaldı btek.
izinide , Annemden onun annesi aldı :14: tamam dedi annem gdeblrsinn...
Ve sonra biz askerimle hayaller düyasında daldık ama taki bugune kadar , yine bir aksilik ve yine hersey iptal
Hemde benim yüzümden , nasıl dayanıcam ben okadar hayal kurmştm hç br istedgm olmuyor hiç mutlu olamıcakmym ben :25:
Beraber trenle gdicektk onun yaşadıgı şehire , piknk paycaktık iftarı beraber yapcktkk bana okudugu okulu göstercekti :5:
babasyla tanıscaktk. Sabah aynı sofrada kahvaltı yaptcaktk
Ama olmadı iste buda olmadı neyi istersem olmuyor hep birşey çıkıyor yasamak istemiyorum artk :59:
Neden gdemediğime gelnce ...
Gece arkadaşnın telefonunu almştı mesajlaştık .
Mesajda bana" askerden gelnce seninle beraber olmak istiyorum , kadınım ol"demşti :14: (2 yldr beraberz) güvenim tam ona
" Nerde yapıcaz nasıl olcak felan" die sordum .. " Piknige gtgmzde yaparız " dedi. Bende annem duyarsa beni gebertr dedm :43:
oda " 18 ne giriceksn olmazsa kaçarsın hçbrşey dyemez" dedi :59: tmm dedim bende.
Sonra bu mesajları slmeye unuttum.. gecede teelfonum şarjdaydı , dayım alms okumus mesajlarımı anneme göstermş bide :59:
annemm ögrennce sok geçrdi. sivasa gtmeyi felan unut seni dşarı ble yollamıcam dedi. telefonumu elmden aldı
o cocuklada daha görmüceksn dedi :59: canıma kymak istiyorum ölmek istyrum....
aradım sabah anlattım sözlüme oda beni suçladı gene herşeyi mahvettn dedi :43:
Annemm telefonumu aldı elmden daha eylemi araama die bagrdı :43:
Şimdi nolcak neyapmam gerekio sivasa gtmek için bu kdr hayal kurmasaydım bu kdr üzülmezdim ama
75 gün bekleyip . 1 ay hayal kurup olmaması gerçekten çok kötü :59:
dogum günü için bissürü hediye almştm ona oda bana almştı of allahım off nie mutlu olamıorm ben

Gelin ata binmiş ya nasip demiş....Ne kadar eminsin o insanın senin kaderinde olduğuna ki ''ormanda'' (hayat kadınları gibi) kendini ona teslim edebilmeyi göze alıyorsun.Yaşından dolayıdır diyorum ama iyikide dayın bakmış.Bazen hiç yapmayacağı şey de olsa çeker insanı bakmak,araştırmak vs.Herşeyde bir hayır vardır.Asıl şimdi anlayacaksın arkadaşının seni ne kadar sevdiğini.Bekle bakalım senin için ne yapacak...ama sakın aileni geride bırakıp kaçmaya kalkma

17 yaşında kadınım ol demenin bile ne olduğunu henüz tam anlamıyla idrak edemeyip annesine kızan bir kızçocuğu... ondan cinsellik bekleyen yeni yetme asker bi çocuk...

Hiç iyi yerlere gitmiyor maalesef toplum olarakta şu moderleşme diyoruzya ona ayak uyuluyor ...

aya çıkıcaz yakınca esencim o taraflara dogru:52::52:

daha 18 ine yeni gireceksin ve bu aşk 2 sene önce başlamış:53:
elin adamını düşüneceğine kendini düşün zaten annenin haklı olduğunu anne olunca anlarsın evlenmeden önce şeytana uymayın :82::82:

Back
X