- Konu Sahibi gulsahh5151
-
Ah etmeseniz bile döktüğünüz gözyaşı yeter beddua etmeye gerek yok Allah hakedene cezasını mutlaka verecektir. Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor. Şuan benimde canım çok yanıyor çok kırgınım hiç haketmediğim şeyler yaşadım yüzüne söylemedim ama asla hakkımı helal etmiyorum Allah bildiği gibi yapsın. Hesap döner ağlayan güler...
kurBan olduğum allahımmmm size öyle Bi gelin versin ki Beni mumla arayasınız mumlaaaaaaaa(eski kayınvalide adayıma Bu)
kızlar canı çok yanan birinin ettiği beddua gerçek oluyo mu döner dolaşır seni bulur diyen de var........ kimseye beddua etmek istemem ama yaşadığımı ya da bunları yaşatanlar yaptıklarını kendileri de yaşasın istiorum sadece ne diosunuz tecrübeli olan görmüş geçirmiş vardır muhakkak içimizde ne diosunuz????????
kızlar canı çok yanan birinin ettiği beddua gerçek oluyo mu döner dolaşır seni bulur diyen de var........ kimseye beddua etmek istemem ama yaşadığımı ya da bunları yaşatanlar yaptıklarını kendileri de yaşasın istiorum sadece ne diosunuz tecrübeli olan görmüş geçirmiş vardır muhakkak içimizde ne diosunuz????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?