cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

tabikide canimm yaa hosgeldinnn

tamam mesela haftanın bir günü tartılma günü yapalım . dilersen ben ayrı bir topic açmayayım günlük menüleri buradan takibini yapalım.hergün yazalım ne yediğimizi kaçamaklara kızalım hatta ceza verelim napalım ne edelim verelim işte bu kiloları.

olur tabi canim tartilma günümüz nezaman olsunn
suanda tam olarak kac kilosun
ne diyeti uyguluyorsunn
benim bir huyum varda ben hergün tartiliyorum acayip merak ediyorum verdimmi diyee :)

pazartesi tartı günümüz olsun bende hergün çıkıyorum tartıya aslında ama haftada 1 çıkmak en doğrusu gün içinde çok dengesizlikler oluyo demolize olmayalım her p.tesi aç karnına tartılalım.ben bu sabah 79 kg dım boy 168 .ben diyete 26 sında başladım 83 kgla.şok diyet taraftarı değilim çok denedim verdimde ama normal yemeğe başlayınca eski kilomdanda fazla oldum. 1 aydırda yediklerime dikkat ettim.beyaz ekmek hiç tüketmedim.tatlıya kaçmadım.genelde işte sabahları haşlanmış yumurta az peynir yeşillik öğle çorba salata akşam da tavuk balık salata veya sebze yemeği yoğurt tarzında hiç zorlanmadan krizlere girmeden verdim.ama son bir hafta regl doktor derken kaçamak yapmadım ama dikkat edemedim.zamanı fazla açmadan tekrar devam edeceğim.ben başka bir diyet sitesinde günlük açmış ordan devam ediyordum ama gelen giden olmayınca az da olsa demolize oldum burayı keşfettim sonra burda paylaşımlar daha fazla olduğunu görünce sana yazdım canım.

iyi yapmissin canimm
tmm her pazartesi sabah tartildiktan sonra buraya yazalim ben karbonhidrat diyeti yapiyorum
yasin kac acaba :)

evet canım duymuştum o diyeti özellikle sporda yapasan çok fazla verdirir bu diyet ama ben hesap yapamam o yüzden bildiğimi uygulayayım. bugün kü menümde ne vardı hemen yazayım sana sabah : 1 haşlanmış yumurta 1 adet sosis 1 dilim tam buğday ekmeği ara da şekersiz kahve çay
öğle : 1 küçük tabak kısır (misafirliğe gitmiştim ) evde olsam yapmam yine çay
akşam: 1 kase tarhana çorbası 1 dilimden az tam tahıl ekmeği şuanda yine şekersiz çay ve form bisküvi yiyorum. bugun böyle geçti

aslında ben az yiyince kilo veremiyorum sanki bünyem yavaşlıyo ama aralarda kahve çay yerine azda olsa doyurucu şeyler yediğim zaman kilo vermem kolaylaşıyor.takılmıyorum aynı yerde bu haftada öyle yapcam.

diyet yöntemleri ve deneyimler ordaki sayfada var karbonhidrat diyeti yapanlar yazarsan onlarda hesapliyabilir tabi ginede sen bilirsin
spor olarak ben kosubandimda 1saat tempolu yürüyorum yetermi acaba

kızlar benide aranıza alırmısınız. boyun 166 kilom 91.siz tam bana göre diyet yapıyorsunuz bende sıkı bir diyete başlıcam.artık kilo vermek istiyorum

1 saat tempolu yürüyüş iyi bence ama yürüyüşü 40 45 dak. yapıp devamında ısınmışken yer hareketleri de yapabilirsin mesela bu arada yaş kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…