kızlar öğlen 2 kase şehriye çorbası içim.
akşam et döner yedim
bide kahve içtim,çünkü çok açıkmıştım.galiba bu benim için milad uzun zamandır bu kadar az yememiştim
selam kızlar..ben coooooooook açım..sabah 1 yumurtayla sucuk peynir 2 zeytin ve iki domates yedim.bu arada ben sirkeli suyu içtim ama benim bi süre sonra tansiyonumu düşürdü.soğan suyuda baya ise yarıyor.ben ona başlıcam
evet canım soğan suyunun faydasını bende gördüm hem zayıflamaya yardımcı hemde doğal antibiyotik olduğu için özellikle kadın hastalıklarına bire bir iltihap söktürücü ama sabahları içemem haftada 2 veya 3 kez içsem bile kafi.sabahları aç karnına sirkeli su ile başlayacağım.
kızzlar çoğalmışız bu arada menüler güzel ama hiç ara vermiyoruz.doğal olarak vucüt daha fazla aç kalıyor.benim bu günkü menüm:sabah: 3 çatal haşlanmış bol yeşillikli yumurta salatası 2 yk menemen peynir 1 dilim ekmek şekersiz çay öğle 3 ceviz 2 incir yedim akşam fırında balık bol salata bu arada yarın sabah aç karnına tartılmayı unutmayalım.öptüm sizi iyi zayıflamalar
1 saat hizli tempoda yürüdümmm
merhaba inşallah hedefine ulaşırsın.sucuk ve irkeli su neden onu anlamadım bu diyetin adı ne doktormu verdi
kızlar herkese günaydınnnnn.sabah tartıldım ve tam 89,0 kilo çıktım.bide sabah menümü yazayım 2 adet haşlanmış yumurta,peynir ve sucuk
sabah ki menüm yağsız suda pişirilmiş sucuklu yumurta az peynir şekersiz çay arada 1 ceviz
kizlar ben bugünden itibariyle hergün tartilcam vee buraya sayfama yazacam cünkü ben ara sira kacamak yapiyorum ve kilo aldimmi yoksa almadimi o yedigim seyden merak
ediyorum
baslangis kilom : 80
bugünkü kilom :77
hedefim ins :60
valla süper canım...inşallah gidecek bu kilolar
bende katılabilirmiyim
kilon kac olmus canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?