cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

evet canım soğan suyunun faydasını bende gördüm hem zayıflamaya yardımcı hemde doğal antibiyotik olduğu için özellikle kadın hastalıklarına bire bir iltihap söktürücü ama sabahları içemem haftada 2 veya 3 kez içsem bile kafi.sabahları aç karnına sirkeli su ile başlayacağım.

kızzlar çoğalmışız bu arada menüler güzel ama hiç ara vermiyoruz.doğal olarak vucüt daha fazla aç kalıyor.benim bu günkü menüm:sabah: 3 çatal haşlanmış bol yeşillikli yumurta salatası 2 yk menemen peynir 1 dilim ekmek şekersiz çay öğle 3 ceviz 2 incir yedim akşam fırında balık bol salata bu arada yarın sabah aç karnına tartılmayı unutmayalım.öptüm sizi iyi zayıflamalar

evet yarin herkes kac kilodan kaca kadar düsdügünü yazsinn
seninde menün gayet güzell

kizlarrrrrrrrrrrr
esim yiyordu benimde canim cekti veee bende yarim döner yedim aksam aksam cokkkkkkkk pisman oldum ama yedik artik
veeee hemen kosubandima bindim 35dk sürcemmm erimesi lazimmm

kızlar herkese günaydınnnnn.sabah tartıldım ve tam 89,0 kilo çıktım.bide sabah menümü yazayım 2 adet haşlanmış yumurta,peynir ve sucuk

kizlar ben bugünden itibariyle hergün tartilcam vee buraya sayfama yazacam cünkü ben ara sira kacamak yapiyorum ve kilo aldimmi yoksa almadimi o yedigim seyden merak
ediyorum
baslangis kilom : 80
bugünkü kilom :77
hedefim ins :60

boyum:161
başlangıç kilom:77.7
şuanki kilom:72.6

diyetisyen eşliğinde zayıflamaya çalışıyorum harfiyen uyuyorum bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…