ben tam anlamıyla diyete başlamadim yarın itibariyle sıkı bir diyete başlıcam salata yemeği planlıyorum daha öncede çok sıkı diyetler yaptım inşallah bu seferde basaririm
bi bakiyim karbonhidrat diyetine.bunda protein aliyodun demi.karbonhidratlar çok puandı et ve ürünleri daha azdi
ben diyeti inceledim bunu üniversiteye girdiğim sene yapmıştım sınava hazirlanacagim diye çok kilo almıştım.iki ayda 25 kilo vermiştim tabi o zaman 18 yaşındaydım şimdi 27 oldum.yarın itibariyle başlıyorum bu diyete
iyiii süperrr canim yaaa yarin sende yaz ok yediklerini
birde okadar kiloyu verdigin listeyi yazabilirmisinn lütfennnnn
canım belli bir listem yoktu ama karbonhidrat diyeti yapıyordum.ekmek ve unlu ürünleri kesinlikle tüketmiyordum,ağzıma tatlı bişey koymadım.sabah yumurta,peynir,domates salatalık falan yiyordum,öğlen haşlanmış tavuk,yoğurt,akşam da haşlanmıs sosis falan yiyordum.olabildiğince az yemek yiyordum.valla sana nasıl teşekkür etsem azdır,bu diyeti tekrardan aklıma düşürdün.bugün itibariyle sıkı diyetteyim,yeni kalktım,gün içinde yediklerimi yazarım
selam kızlar..ben coooooooook açım..sabah 1 yumurtayla sucuk peynir 2 zeytin ve iki domates yedim.bu arada ben sirkeli suyu içtim ama benim bi süre sonra tansiyonumu düşürdü.soğan suyuda baya ise yarıyor.ben ona başlıcam
selam kızlar,
bende 75 lerden 63 kiloya indim. azimli ve kararlı olursanız sizde başarabilirsiniz.
birleşip birbirinize ddestek olmanız da iyi olmuş. ben de başka bir forumda arada diyet listelerimi paylaştım. bende 1,62 boyunda 27 yaşındayım. oradaki listelerim de size yardımcı olur belki. yine isterseniz buradan da yazarım size. Ama genel tecrübelerimi paylaşayım. sabahları hafif bi kahvaltı bol yeşillik(domates salatalık, biber vs), az peynir yada haşlanmış yumurta, yeşil çay,
öğlenleri, çorba, salata, malzemeli salata, sebze yemekleri (çogunlukla ekmeksiz)
ara öğünde : ananaslı actvia, 5 badem, 5 fındık, 1 meyve, yada süt , ayran gibi çeşitlendirilebilir.
akşam: ızgara köfte,tavuk, balıkve salata yada 6 yk zeytinyağlı sebze yada 5 yk etli sebze akşamları genelde ekmek yok.
gece: süt, 1 meyve, kefir vs.
genel itibari ile böyle. arada tatlı kaçağı yapacaksanız sütlü tatlıları tercih edin, yada minik bi bitter çikolata nefsinizi köreltebilir. yeşil çay tüketmeye gayret edin. ben normal çayı da bol bol içerdim ama şekersiz içmek zorunda kalınca hoşuma gitmediği için artık hiç içmiyorum. onun yerine ot çayları şekersiz daha iyi giidyor. her akşam eşimle alışkanlık haline geldi ne varsa içiyoruz, biberiye, melisa, ada çayı, yaban mersini vs. gün içinde de yeşil çay nanelli güzel oluyor.
şimdilik aklıma gelenler bu kadar. ama ilk 5 kiloyu verdikten sonra bi gazla daha rahat vermeye başlıyorsunuz vucudunuzda değişiklik de fark ediyor
slm canimm hosgeldin süper vermissin vallah
bende birkere 83kilodan 67kiloya düsmüstüm hastalik filan derken kilom önemli degil dedim yedimde yedim veee geri aldimbütün kilolari simdi cok karaliyim verecem geri insallah yesil cayim var evde 9lu form bitki cayimda var ama tadlari igrenc ya
icemedimm
ben karbonhidrat diyeti yapiyorum ve gercekten hergün cok azda olsa kilo veriyorum 1saat yürüyüs hergün ve sirkeli su iciyorum
istersenn sende buraya yazabilirsin canimm cok mutlu olurummm ben burayi actigim zaman kimseler yazmaz dedim ama yazanlar var vee ben cook mutlu oluyorumm
bu haftaki diyetimi ekleyeyim mesela:
Ilk 5 gün:
Sabah: 1 kk lor epyniri, domates salatalık bol yeşillik, yeşil çay, 1 dilim tam tahıllı ekmek
öğlen:çorba 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: Ananaslı activia+ 5 fındık(activia yerine 1 süt ve 1 meyve de yapabilirsinz)
akşam: 5 yk zeytinyağlı sebze2 yk yogurt
gece:1 meyve
son iki gün:
Sabah:2 yk lor peyniri, bol yeşillik, domates salatalık, yeşil çay (ekmek yok)
öğlen: Malzemeli salata(ton balıklı, ızgara tavuklu yada peynirli)
akşam:tavuk,balık,yada köfte ızgara yanına salata
gece:1 meyve(tercihen 1 elma,2 mandalin vs)
bu haftalık bu kadar oldukça basit aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?