Bende öyle yapcam zatenn cok yedim ama baslarim diyetine filan dicem nedense kilosu hep ayniii
Su iciyorum canim zaten2litre
yesil cayim var
birde babam getirmis türkiyeden 9lu form cayii ama ben hic sevmiyorumm ya cook igrenc tadi varrr
sen nerde yasıosunkı canım ?
ya tadı ıgrenc mıgrenc yesılcayda ıgrenc ama ben tarcn dkup içiom bn smdık ycem ygrtmu msela sabah ymegm bu
Avusturyada yasiyorumm
massalahhh canim ya ben hayata duramam ya yogurtlaa kilo verdinmi yoksa daha tartilmiyormusunn
tas catlasa 15 gun olmstr dyet yapalı 92.5-- 87 e dstm
Vayyyy afferimmm canim sana süper walla
okadar yemıorum bse martta kadar 68 e ınmem grek nisandada 58 ve snra kruma dnemı yapcam inş
Insallahhh hedefine ulasirsinnn canimm
inş ya çok ıstıorum bsey alıoken uzerıme olmasını
Ben tartildimmm yaa cok kilo almisimm
canim sen niye gece yatmiyorsunn
ben kizim uyumuyor diye yatmiyorumm sen alissan uyursun belki
3-4 yıldır böyle canım,ne yaptıysam düzene koyamadım,sabah erken kalıyorum gece uykum gelsin diye yok yine yok,bir insan 4-5 saat yatakta döner de uyuyamaz mı ?
BAKTIĞINDA ÇOK AZ GİBİ AMA ŞU SUCUK YOKMU ŞU SUCUK :d Tamamen listeyi yönetiyor, ona rağmen başarılı bence :) inşaallah daha başarılı günlere, hep birlikte :)
Offf offfff daha çokkk yolum var diyette :) ne güzel o zaman..bu arada aleyküm selam canım :)
Selamun aleyküm:)
Yas kac canim
kilon kac
ne diyeti uyguluyorsunn
Ay coook konustumm yaa:)
oyy sen ne güzel konuşuyorsun, hep konuş ki :)
Yaş 30 kilom 72.5 boyum 1.67 istediğim kilo 64 yada 65 ben 86 kilodan buralara geldim ve şu an yine eski günlerde yaptığım diyetimi yapıyorum :) normal bildiğimiz az yediğimiz diyet yani :)
Konusurumm ben bikmada:):)
Cook iyii kilo vermissin canimmm
bendenn zayifsinnnn kiskandimmm wallaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?