cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Bende öyle yapcam zatenn cok yedim ama baslarim diyetine filan dicem nedense kilosu hep ayniii

Su iciyorum canim zaten2litre
yesil cayim var
birde babam getirmis türkiyeden 9lu form cayii ama ben hic sevmiyorumm ya cook igrenc tadi varrr

sen nerde yasıosunkı canım ?
ya tadı ıgrenc mıgrenc yesılcayda ıgrenc ama ben tarcn dkup içiom bn smdık ycem ygrtmu msela sabah ymegm bu

Avusturyada yasiyorumm
massalahhh canim ya ben hayata duramam ya yogurtlaa kilo verdinmi yoksa daha tartilmiyormusunn

canm bnım kılom 5 gndr drmustu 88 de cnım dun yedım ılk defa ygrt sadce lıght yogrt ama dn 88 dım bgn 87 ım inşş verırım
Allahım yardmcı olsn hepımıze

Ben tartildimmm yaa cok kilo almisimm
canim sen niye gece yatmiyorsunn
ben kizim uyumuyor diye yatmiyorumm sen alissan uyursun belki

3-4 yıldır böyle canım,ne yaptıysam düzene koyamadım,sabah erken kalıyorum gece uykum gelsin diye yok yine yok,bir insan 4-5 saat yatakta döner de uyuyamaz mı ?

Bugünkü menümm
sabah
yok

Öglen
1tane domates
1tane biber
az bisey sucuk
az bisey peynirr

aksam
1paket sebzeli ton baligi
az biseyde peynirr

Gece
sirkeli su
1fincan yesil cay

2litre su

BAKTIĞINDA ÇOK AZ GİBİ AMA ŞU SUCUK YOKMU ŞU SUCUK :d Tamamen listeyi yönetiyor, ona rağmen başarılı bence :) inşaallah daha başarılı günlere, hep birlikte :)

Offf offfff daha çokkk yolum var diyette :) ne güzel o zaman..bu arada aleyküm selam canım :)

Selamun aleyküm:)
Yas kac canim
kilon kac
ne diyeti uyguluyorsunn
Ay coook konustumm yaa:)

oyy sen ne güzel konuşuyorsun, hep konuş ki :)

Yaş 30 kilom 72.5 boyum 1.67 istediğim kilo 64 yada 65 ben 86 kilodan buralara geldim ve şu an yine eski günlerde yaptığım diyetimi yapıyorum :) normal bildiğimiz az yediğimiz diyet yani :)

Konusurumm ben bikmada:):)
Cook iyii kilo vermissin canimmm
bendenn zayifsinnnn kiskandimmm wallaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…