cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

bende çok severım yumurtayıda korkuyorum yemeye pazar gunlerı yıyorum sadece sarısı çok kalorılı dıyorlar.

1 yumurtanın sarısı 65 kalori beyazı 15 kalori. Ve 1 yumurta günlük protein ihtiyacının yarısını karşılıyor canım bence 2 günde 1 yemelisin. Ben öyle yapıyorum şahsen

92 kılodan sallana sallana 1 senede 74 e ındım. şimdi sızce mayısa kadar 60 olurmuyum. delircem bu yaza bomba gıbı gırmem şart. ayda 3,5 kılo vermem gerekıyor

1 yumurtanın sarısı 65 kalori beyazı 15 kalori. Ve 1 yumurta günlük protein ihtiyacının yarısını karşılıyor canım bence 2 günde 1 yemelisin. Ben öyle yapıyorum şahsen

Yok canimm walla bende kilo vermeye baslamistimm biktigim icin biraktim
sayfasi var gir bak bi istersen walla herkes kilo veriyorduu:)

Bebeğim.. Birtanem.. Regl oldunda banamı patlıyorsun sen bakim Yerim seni ısırırım bak...
Bak inan üzdün beni inanki çok üzüldüm.
Sana gerçek birşey söyliyeyimmi .. Bana sakın küsme.. Gerçekten zayıflamak için açtım bu sayfayı. Ve kimse yokken birtek sen vardın sayfada beni asla yalnız bırakmadın.. İnan sana çok teşekkür ederim. BUnu asla unutmuş değilim.. Senin iyiliğini varlığını... Bunu unutma sakın..
SAYFAYI dünden beri çok boş bıraktım bu yüzden herkeze tektek farkedersen mesaj attım. Ama senide atlamadım sırayla baktığım için sıra sana geldiğinde sanada yazdım. Sonrasında sana özel mesaj atacaktım. Ama sen hemen çıktın.. Lütfen beni anlamanı istiyorum ...
Ben vefasız değilim yapılan iyiğili asla unutmam..
Bu arada seni çok seviyorum. İster inan ister inanma...
öptüm koskocaman.. Lütfen gel ..
Bu arada bak yarın yokum özlersin beni.. hadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…