cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

ooo harkasın tatlım

Ayy nebiliyim canim bazi kisiler balli iciyorr tamam yarin tarcin alip tarcinli icicemm

tamam canım aslında dyet lıstende senınde bayaga yanlıs var salam sucuk yok prnc ve patates pek tuketme canım
yemek yıceksen az ve sebze agrlıklı beslenceksn cnm

Yaa ben sebze yemeyi corba filan hic sevmem esimde sevmezz
böyle yapsam kilo verirmiyimm
sabah
1bardak sirkeli su
1dilim ekmek
yarim domates
1tane aci biber
1dilim peynir

ara 4tane kuru incir

öglen
1dilim ekmek
balik ; köfte, tavuk,

Ara 4tane kuru incir

aksam
1tane tost
1tane aci biber

Ara tarcinli süt
ve 4tane kuru incir

2litre su
45dk yürüyüs

gece yatmadan sirkeli su
Ve saat 7den sonra hic birsey yiyip icmicem

olmazmiii bòylee

Canım benim tavsiyem ballı süt iç bal iştahı dengeler kalorisi önemli değil yada sirkeli suyuna mutlaka bal ekle. Tarcinda çok iyi ama ben baldan daha memnunum. Regli olduğum halde tatlı krizide istahda yok.

Son düzenleme:
Canım benim tavsiyem ballı süt iç bal iştahı dengeler kalorisi önemli değil yada sirkeli suyuna mutlaka bal ekle. Tarcinda çok iyi ama ben baldan daha memnunum. Regli olduğum halde tatlı krizide istahda yok.

Tamamm canim benim cok tsklerr
yazdigim liste nasil sence olurmu öyle yapsam

Em
Liste çok iyi canım etler ızgara haşlama yada fırın olmalı haşlarsan yağları suya çıkıyor malum. Yada ızgara en güzeli. Et tok tutar o yüzden ye mutlaka. Ama sosis sucuk haftada birgün çok bile. Sabahlari ballı tarcinli su yada ballı sirkeli su. zamanla istahinin o birden yiyeceklere saldırma isteğinin geçmesi için çok mükemmel.

Son düzenleme:

Yaniiii iyiii demii canimm
tost filan aksam olur demii
ekmek sayim filan iyi demii
böyle kilo verebilirmiyimm

sabah ekmek yerine yumurta ye , şekersiz çay iç tıkıyo iştahın kalmıyoo, incir yerine kuru kayısı ye, :) tavsiyemmm

Ölçü çok önemli bence olur. Sen menülerini yaz ben kalori ve besin dengesine yorum yapayiim ona göre acikmayacagin ama kilo vereceğin ve seni zorlamayacak bir yontem bulalım. Kuru incirin kalorisi çok yüksek 8 kuru incir 320 kalori. Ana 8 kayısı 160 kalori bile yok

Son düzenleme:

aynen öyle 1 dilim ekmek bir yumurtaya eş değer yumurta yesin hem tok tutar. inciriinde kalorisi çok yüksek

Tamam canimm yazarimm ama kayisi hic sevmem yaa 4tane degilde 2tane yesem olmazmi yani toplamda 4tane aksamda süt icerim
ayy cook tsklerr

benı tarcın tok tutuyo gecen dyetsyene gttım oda lıght sute tarcın koy ole ıc dedı o acdan onerdm ama lıht sute koyacagna yarm yaglı st ıc yarm bardak lıht sut su gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…