kızlar dün ne oldu bilemezsiniz teyzeme gittim teyzem pastalar börekler kurabiyeler yapmış bide yurt dışından gelen fındıklı çikolatalar vadı en sevdgmden hala içim gidiyooo. hiçbirine dokunmadım çantamdakı kuru kayısıları ve yeşil çayımı tükettim kendimle guurur duyuyorummm
Kizlarr balli süt icsem olurmuu birazcik aciktimda
Kizlarrrr bi afferimi hak ettim diye düsünüyorummm
45dk yürüdümmm
252kaloriii yaktimmmm
ballı deıl tarcnlı sut iç nerde kalorı var koşuosun ona ....
evet hakettın bncede en azndan yedklerının bı kısmı gtmstr
Ayy nebiliyim canim bazi kisiler balli iciyorr tamam yarin tarcin alip tarcinli icicemm
Ayyy gercektenmi ozaman bi 45dk daha biniyimm
gnde kendıne km hedefı koy bn 6 km den asagı yapmıom bn 400 kalorı hedeflıorum hergun kosu bandnda
Canım benim tavsiyem ballı süt iç bal iştahı dengeler kalorisi önemli değil yada sirkeli suyuna mutlaka bal ekle. Tarcinda çok iyi ama ben baldan daha memnunum. Regli olduğum halde tatlı krizide istahda yok.
Liste çok iyi canım etler ızgara haşlama yada fırın olmalı haşlarsan yağları suya çıkıyor malum. Yada ızgara en güzeli. Et tok tutar o yüzden ye mutlaka. Ama sosis sucuk haftada birgün çok bile. Sabahlari ballı tarcinli su yada ballı sirkeli su. zamanla istahinin o birden yiyeceklere saldırma isteğinin geçmesi için çok mükemmel.Tamamm canim benim cok tsklerr
yazdigim liste nasil sence olurmu öyle yapsam
Em
Liste çok iyi canım etler ızgara haşlama yada fırın olmalı haşlarsan yağları suya çıkıyor malum. Yada ızgara en güzeli. Et tok tutar o yüzden ye mutlaka. Ama sosis sucuk haftada birgün çok bile. Sabahlari ballı tarcinli su yada ballı sirkeli su. zamanla istahinin o birden yiyeceklere saldırma isteğinin geçmesi için çok mükemmel.
Yaa ben sebze yemeyi corba filan hic sevmem esimde sevmezz
böyle yapsam kilo verirmiyimm
sabah
1bardak sirkeli su
1dilim ekmek
yarim domates
1tane aci biber
1dilim peynir
ara 4tane kuru incir
öglen
1dilim ekmek
balik ; köfte, tavuk,
Ara 4tane kuru incir
aksam
1tane tost
1tane aci biber
Ara tarcinli süt
ve 4tane kuru incir
2litre su
45dk yürüyüs
gece yatmadan sirkeli su
Ve saat 7den sonra hic birsey yiyip icmicem
olmazmiii bòylee
Ölçü çok önemli bence olur. Sen menülerini yaz ben kalori ve besin dengesine yorum yapayiim ona göre acikmayacagin ama kilo vereceğin ve seni zorlamayacak bir yontem bulalım. Kuru incirin kalorisi çok yüksek 8 kuru incir 320 kalori. Ana 8 kayısı 160 kalori bile yok
Ölçü çok önemli bence olur. Sen menülerini yaz ben kalori ve besin dengesine yorum yapayiim ona göre acikmayacagin ama kilo vereceğin ve seni zorlamayacak bir yontem bulalım. Kuru incirin kalorisi çok yüksek 8 kuru incir 320 kalori. Ana 8 kayısı 160 kalori bile yok
aynen öyle 1 dilim ekmek bir yumurtaya eş değer yumurta yesin hem tok tutar. inciriinde kalorisi çok yüksek
Tamamm canim benim cok tsklerr
yazdigim liste nasil sence olurmu öyle yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?