cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

bencede gıt canım snucta sen kacrıosun bazen ıı bı lıste verır sna bna bkere gttım bayagı cok yemeklı lıste verdıde ben kılo alırım dıe korktgmdan yapmadm lsteyı

Yok canim diyetisyene degill
ben doymuyorumm gercektenn doymuyorumm ac kalincada elim ayagim titriyorr illaki biseylerr yemem lazimki kendime geliyimm

ben akşam yapacağım çorbayı yarın başlıyorum tatlım :) zaten pazartesi birşeye başlayamıyorum. diyetede cuma başladım haha ha

slm canım duraklama dönemine girmişsindir canım oluyormuş öyle bende çok korkuyorum 2-3 ay kilo vermen duruyormuş.vücut direniyormuş veya yeni beslenme programına alışıyormuş.

Evettt kizlarrr düsündümmm tasindimmm veee yarinnn tekrardann kacamaksizzz olarak diyeteee basliyorummmm
lahanayida almadimm cünki onunla hic doymam benn zaten acikinca elim ayagim titriyorrr en iyisi az az yemekk
göreceksinizzz bukezz yapicammm
esimle bugün birtane gecelik begendik aldikkk ve bennn sigmadimmm icinee
ayyy coook utandimmm

Canimmm yeterkii iste inan yapilmayacak birsey yok bende cok yiyordum midem daha sindirmeden birseyler yemek istiyordum devamli bence midemizi terbiye etmekle basliyacagiz ise ben oyle yaptim .Biraz zorlaniyorum ama oluyor ac kal demiyorum sadece duzenli az az ve kacamaksiz kesinlikle tatliyi kaldirdik bugunden sonra.Ben devamli takip ediyorum bakiyorum bundan sonra birbirimize destekk oluyoruzzz.

Tabiiii canimm benimmm
bukezz olurr insallahhh

Kızlar günaydın aranıza geri döndüm nihayet. ama 73.5 kilodan 77.5 a yükselerek bugün bende başlıyorum.
Sabah: nestle nesfit bir kase sütle yedimmm. Birazdan okula gidicem akşam yediklerimi de yazıcam öpüyorum siziii

Vayyy hosgeldinnn canimm
bende geri kilo aldimm bugün basladim tekrardan :)

Sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
1tane biber
yarim domates

ara 2tane kuru incir

öglen
1tane karisik tost
1tane aci biber

ara 2tane kuru incir

aksam
1tabak kellogs

2litre su
45dk yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…