yanlıs bse yıyo olmayasın bebegım bazen yedgmız azda olsa yanlıssa kılo alırız
bencede gıt canım snucta sen kacrıosun bazen ıı bı lıste verır sna bna bkere gttım bayagı cok yemeklı lıste verdıde ben kılo alırım dıe korktgmdan yapmadm lsteyıYaa bilmiyorumm canimm belki dr giderimm
bencede gıt canım snucta sen kacrıosun bazen ıı bı lıste verır sna bna bkere gttım bayagı cok yemeklı lıste verdıde ben kılo alırım dıe korktgmdan yapmadm lsteyı
Cankızzz nerdesin canım?
Lahana diyetine başladınız mı canım benim
Walla canim hic kimse yazmadi bende zaten daha alamadim kizlarim cok hastaydilar bugünde ev bakmaya gitcezz disariya cikinca alirim belki
ben akşam yapacağım çorbayı yarın başlıyorum tatlım :) zaten pazartesi birşeye başlayamıyorum. diyetede cuma başladım haha ha
slm canım duraklama dönemine girmişsindir canım oluyormuş öyle bende çok korkuyorum 2-3 ay kilo vermen duruyormuş.vücut direniyormuş veya yeni beslenme programına alışıyormuş.
Geçmiş olsun acil şifalar tatlım
Evettt kizlarrr düsündümmm tasindimmm veee yarinnn tekrardann kacamaksizzz olarak diyeteee basliyorummmm
lahanayida almadimm cünki onunla hic doymam benn zaten acikinca elim ayagim titriyorrr en iyisi az az yemekk
göreceksinizzz bukezz yapicammm
esimle bugün birtane gecelik begendik aldikkk ve bennn sigmadimmm icinee
ayyy coook utandimmm
Canimmm yeterkii iste inan yapilmayacak birsey yok bende cok yiyordum midem daha sindirmeden birseyler yemek istiyordum devamli bence midemizi terbiye etmekle basliyacagiz ise ben oyle yaptim .Biraz zorlaniyorum ama oluyor ac kal demiyorum sadece duzenli az az ve kacamaksiz kesinlikle tatliyi kaldirdik bugunden sonra.Ben devamli takip ediyorum bakiyorum bundan sonra birbirimize destekk oluyoruzzz.
Kızlar günaydın aranıza geri döndüm nihayet. ama 73.5 kilodan 77.5 a yükselerekbugün bende başlıyorum.
Sabah: nestle nesfit bir kase sütle yedimmm. Birazdan okula gidicem akşam yediklerimi de yazıcam öpüyorum siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?