cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

kızlar günaydın. dün akşam yazamadım dünkü menümü yazıyorum

Sabah:
nestle nesfit bir kase sütle

öğleokuldaki menü)
3-4 yk patates yemeği
1ufak kase vişne hoşafı
3 tane siğara böreği
1 kase mantarlı çorba

Akşam 5 gibi:
1 tabak dolusu havuç salatası (rendelenmiş)

akşam 7 gibi: 2 elma, 1 kupa nescafe.

Bugünkü sabah menüm:

1 kase nestle nesfit. :)

cankız zayıflarsın canım acele etme bazen doktorların önerdiği ilaçlar olabiliyor ama bunları muayene falan olduktan sonra kullanmalıyız kafamıza göre gidip almamalıyız :) bu arada kaç kilo oldun sen ?

Cankız vala yaklaşık 2 aydır seni takip ediyorum ama hiç doğru şeyler yapmıyorsun. Karnım doymuyor diyorsun ilaç alacağım diyorsun lahana diyeti yapacağım diyorsun bence senin yapman gereken ilk şey diyetisyene gitmek. Ona anlat herşeyi eminim diyetisyen sana çok uygun bir menü hazırlayacaktır. Bak böyle kulaktan dolma şeylerle dahada mahvedersin vücudunu. 2 gün yap 1 gün boz yapa yapa vücudun diyete bağışıklık kazanır ileride hiç diyet yapamazsın. En iyisi git diyetisyene sana kalorisi yüksek bi menü hazırlar. Ha 1 ayda 4 kilo değilde 2 kilo verirsin ama sağlıklı verirsin yani. Yoksa bu iş olmayacak gibi

Kizlarrr ben karar verdimmm ve yarin gidipp zayiflama hapi alicammm

cnm bence alma, zayıflama hapından çok ölen var okumuyormusun haberleri sakın alma bence.. benim annemde aldı kaç sene önce 1-2 içti sonra çok kalbi çarpıyo diye içemedi bence bi diyetisyene git

Son düzenleme:

Güzel dengelemişssin ama havuçta çok şeker var turpla karışık yapsan daha iyi olabilirdi. Ama özellikle Erkenden yemeği bırakmışsın. Süper. Ayda 5-6 kilo garanti verirsin bu şekilde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…