Cankız vala yaklaşık 2 aydır seni takip ediyorum ama hiç doğru şeyler yapmıyorsun. Karnım doymuyor diyorsun ilaç alacağım diyorsun lahana diyeti yapacağım diyorsun bence senin yapman gereken ilk şey diyetisyene gitmek. Ona anlat herşeyi eminim diyetisyen sana çok uygun bir menü hazırlayacaktır. Bak böyle kulaktan dolma şeylerle dahada mahvedersin vücudunu. 2 gün yap 1 gün boz yapa yapa vücudun diyete bağışıklık kazanır ileride hiç diyet yapamazsın. En iyisi git diyetisyene sana kalorisi yüksek bi menü hazırlar. Ha 1 ayda 4 kilo değilde 2 kilo verirsin ama sağlıklı verirsin yani. Yoksa bu iş olmayacak gibi
kızlar günaydın. dün akşam yazamadım dünkü menümü yazıyorum
Sabah:
nestle nesfit bir kase sütle
öğleokuldaki menü)
3-4 yk patates yemeği
1ufak kase vişne hoşafı
3 tane siğara böreği
1 kase mantarlı çorba
Akşam 5 gibi:
1 tabak dolusu havuç salatası (rendelenmiş)
akşam 7 gibi: 2 elma, 1 kupa nescafe.
Bugünkü sabah menüm:
1 kase nestle nesfit. :)
cankız zayıflarsın canım acele etme bazen doktorların önerdiği ilaçlar olabiliyor ama bunları muayene falan olduktan sonra kullanmalıyız kafamıza göre gidip almamalıyız :) bu arada kaç kilo oldun sen ?
kızlar günaydın. dün akşam yazamadım dünkü menümü yazıyorum
Sabah:
nestle nesfit bir kase sütle
öğleokuldaki menü)
3-4 yk patates yemeği
1ufak kase vişne hoşafı
3 tane siğara böreği
1 kase mantarlı çorba
Akşam 5 gibi:
1 tabak dolusu havuç salatası (rendelenmiş)
akşam 7 gibi: 2 elma, 1 kupa nescafe.
Bugünkü sabah menüm:
1 kase nestle nesfit. :)
cankız zayıflarsın canım acele etme bazen doktorların önerdiği ilaçlar olabiliyor ama bunları muayene falan olduktan sonra kullanmalıyız kafamıza göre gidip almamalıyız :) bu arada kaç kilo oldun sen ?
Cankız vala yaklaşık 2 aydır seni takip ediyorum ama hiç doğru şeyler yapmıyorsun. Karnım doymuyor diyorsun ilaç alacağım diyorsun lahana diyeti yapacağım diyorsun bence senin yapman gereken ilk şey diyetisyene gitmek. Ona anlat herşeyi eminim diyetisyen sana çok uygun bir menü hazırlayacaktır. Bak böyle kulaktan dolma şeylerle dahada mahvedersin vücudunu. 2 gün yap 1 gün boz yapa yapa vücudun diyete bağışıklık kazanır ileride hiç diyet yapamazsın. En iyisi git diyetisyene sana kalorisi yüksek bi menü hazırlar. Ha 1 ayda 4 kilo değilde 2 kilo verirsin ama sağlıklı verirsin yani. Yoksa bu iş olmayacak gibi
cnm bence alma, zayıflama hapından çok ölen var okumuyormusun haberleri sakın alma bence.. benim annemde aldı kaç sene önce 1-2 içti sonra çok kalbi çarpıyo diye içemedi bence bi diyetisyene git
Güzel dengelemişssin ama havuçta çok şeker var turpla karışık yapsan daha iyi olabilirdi. Ama özellikle Erkenden yemeği bırakmışsın. Süper. Ayda 5-6 kilo garanti verirsin bu şekilde :))
mrb öyle denk geldim ve yazmak istedim 1 sigara böregi 180 kalori 3 sigara böregi 540 kalori bunlara dikkat ederseniz sonuca daha iyi ulaşırsınız :)
Darla canım güzel yorumun için teşekkür ederim :) evet akşamları erkenden yemeyi bırakınca gece karnım çok acıksa da dayanıyorum ve yemiyorum... Böylelikle haftada 1 kilo verebiliyorum. :) tek problemim moralimi yüksek tutmam... Moralim bozuk olduğunda gözüm hiçbir şey görmüyor bir ayda yiyeceğimi bir günde yiyebiliyorumbirde finallerden sonra ailemin yanına gittim (ben tek yaşıyorum) orada annem sürekli sevdiğim bir şeyler pişirip yedirdiği için bende gönül koymasın diye, birazda aç gözlülükten(aç gözlülük kısmı daha ağır basıyor tabi ) işin ucunu kaçırdm :))) inşallah bu yaza zayıf giricezzz kızlarr :)
Yapmadimkiii lahanayii :):):)
Ben o gruptan degilimkii :):):):)
Neyse olsunnn hosgeldinnn
kilon kac canim kac kilo verdinnn :)
sirkeli su
3tane yumurta
az birsey beyaz peynir
az birsey sucuk
cnm ben 30 ocakta 74.7 ile başladım.bugün 15.gün ve bu sabah 72.4 tüm hedefim şubatı 69 ile bitermek umarım olur
buarada ilacı almamaya karar vermişin iyi yapmışsın sakın kanma öyle şeylere
nee uc yumurta mi? cok degil mii? ben diyette deglken yiyemem uc yumurtaa
Evet inşallah zayıf gireceğiz. Benimde temennim o :))) Moralin bozulmasın kendi kendine sürekli moralim bozukken yemek istemiyorum iştahım kesiliyor. Yiyemiyorum de. beyin bu sinyalleri zamanı gelince değerlendir. Azcık kendini kandır tatlım.
kızlar bugün yediklerimi yazıyorum.
sabah:
nestle nesfit
öğle:
1 kase çorba
4-5yk makarna
1 kase yogurt
saat 6da yani biraz önce
1 kupa yeşilçay (şekersiz)
3-4 avuç da patlamıs mısır yedm. 1 saat sonra bir tane de elma yerim bu günü bu şekilde kapatıyorum.
yok problem olmuyor yeterki motivasyonum yüksek olsun. Kızlar bu akşam topuklu bir bot aldım polaristen ama daha önce hiç topuklu giymemiştim bir de kiloluyken yakışmaz diye acaip moralim bozuldu. okula giderken gymesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?