cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Günaydın canım akşam 9 gibi 1 elma veya 1portakal yada 3 incir yiyebilirsin. 12 gibide.süt iç tatlım. Tatlı isterse canın balla tatlandır.

Supersin canım bence kendi yaşantına göre güzel dengeliyorsun biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama sen diğer günler dengelersin eminim

sabah 1dilim ispanakli pizza
ögle ve aksamda aynii
2litre su
50dk yürüyüs

Canıım bende bugün protoin diyeti yapıyorum. 1 gün sürecek.

menüm şöyle

sabah 1 yumurta az haşlanmış tavuk

öğle haşlanmış tavuk

ara yağsız yoğurt

Akşam haşlanmış tavuk ve yağsız süt yada yoğurt

ara yağsız süt nescafe

2,5 litre su sirkeli ballı su ve 2 kuru kayısı

cook iyiii salam sucukk pastirma bunlardanda ye serbest bunlarr benim menüm nasill esim dün gece yedii benimde cook canimm cekmisti

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımi ama diyette başlayalı yaklaşık 2,5 ay oldu toplam 10 kilo verdim :) diyetisyen yardımıyla tabi. isterseniz listelerimi sizinle paylaşabilirim...

hoşbuldum cankızz
diyetim 3 günlük liste halinde her ay değişiyor, ilk ay
1.gün
kahvaltı
2 dilim peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek
yeşillik
ara
4 ceviz 2 meyve
öğle
12 yemek kaşığı sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
ara
2 meyve
20 badem
akşam
4 köfte
salata
ara
2 meyve

yalnız şunu söylemem gerekiyor benim kçük bebeğim var (kiloların sebebi :)) emzirdiğim için meyveleri 2 şer porsiyon yedim,arkadaşımda aynı diyetisyene gidiyo ona meyveyi birer porsiyon vermiş
beğenirseniz diğer günleride yazabilirim
ben son ay biraz kaçamak yaptım bide yürüyüş yapamıyorum bebişden dolayı haftada 3 gün 40 dk yürümek yeterli demişti diyetisyenim bu ay daha gitmedim biraz da ha vereyim öle gitcem

cook tsklerrr canimmm
allah bagislasinn canimm benimde ikitane kizim var
listende hep ekmek var negüzell ben listelere hic uyamiyorumm amaa cook tsklerrr canimmm paylastiginn icinn
yemek yemeyi kacta kesiyorsunn canim

listen gerçekten güzel hiç aç kalmadan dedikleri bu olsa gerek bende diyetteyimde yaza inşallah bikinimi şöyle salına salına giyerim

Listen çok güzel besinlerin dengesi harika. 1400 kalori civarı galiba ben ona yakın diyet yapıyorum. Azaltarak tabii. Listeni dikkate alacağım. Bebeğine allah uzun ömür verdin

cook tsklerrr canimmm
allah bagislasinn canimm benimde ikitane kizim var
listende hep ekmek var negüzell ben listelere hic uyamiyorumm amaa cook tsklerrr canimmm paylastiginn icinn
yemek yemeyi kacta kesiyorsunn canim

benimde iki kızım var :)
akşam yemeğimi 7 de yiyorum son ara öğünümü en geç 9 da yemiş olıyorum
liste olmadan ben yapamıyorum hadi şunuda hadi bunuda derken dünyaları yiyorum ,liste olunca ne yiyeceğin belli olduğu için daha iii oluyo
şu an meyvemi iyorum büyük bir zevkle
biraz sonra da bir kase yoğurtla 3 kaşık gevrek yicem :)

listen gerçekten güzel hiç aç kalmadan dedikleri bu olsa gerek bende diyetteyimde yaza inşallah bikinimi şöyle salına salına giyerim

inş hepimizin amacı yaza fit olarak girmek :) dosta düşmana karşı :)
ne kadar sık yemek yenirse metabolizma o kadar hızlı çalışıyomuş
bende listeyi ilk gördüğümde kilo veremem demiştim ama veriliyo :)

ohhh affiyettt olsunnn canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…