cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

kızlar merhaba 2 gündür yazamıyorum. Bende akşam yediklerime dikkat ediyorum fakat pazar gecesi bi arkdasımla dısarı cıktık ve saat 10 gibi çiğ köfte dürüm yedik onun dışında çok dikkat ediyorum. Aslında yemeyecektim ama arkadaşım erkekti yanında ben diyetteyim yiyemem falan diyemedim :/ (hoş biraz kilo takıntım olduğunu biliyor ama kendimle barışık olduğumu da biliyor deseydim de sen böylede çok güzelsin deyip yine yedirirdi durum böyle) biraz önce tartıldım 76.200 çıktım.
Sabah menüm:
1 kupa yeşil çay ve 2 ufak kurabiye olacak her sabah nesfit yemekten bıktım azıcık ara veriyorum ona birazdan okula gideceğim 12.30-13.00 gibi okulda çıkan yemeği yerim zaten. Akşam anlatırım yediklerimi öpüyorum.

afferimmm kizz böylee devamm et aksama grs

Nasıllll? Ben sabah aç oluyorum hele ilk diyete başladığımda gece yemeyi bıraktım sabah 6 da uyanıyordum midemden sesler geliyordu Neyseki alıştım :))) Sana bravo şeker

kızlar öğle:
1 kase çorba
3 sigara böreği
ufacık kase kayısı hoşafı
2-3 yk karnıbahar yemeği.

3 saat sonra bir kupa nescafe.
akşam menüm:
1kase çorba
2 ufak kurabiye
1 kupa yeşilçay.

Canim geç yatiyorsun 8-9 gibi mutlaka birşeyler ye. Meyve bisküvi vb. Kendine iskence etme süt ic incir ye

Canim geç yatiyorsun 8-9 gibi mutlaka birşeyler ye. Meyve bisküvi vb. Kendine iskence etme süt ic incir ye

canim ben gece saat 3de yatiyorum ozaman en gec kacta yiyeyimm
kactane incir yiyebilirim
elma dilimmi yoksa tüm 1tanemi
yada nar nekadar yiyeyim
coook soru sordum kusura bakma canimm

yemegim olmadıgı için onları yedim zaten toplamda buyukluklri metal 1 tl kadar :) ve aşırı şekerli ya da yağlı değil. o yüzden problem yapmıyorum. Dün gece 10 gibi 2 elma yedim. Bu sabahta 2 kurabıyee bir kupa yesil cay içtim. gelınce diğer yedıklerımı yazarm öptum :)

Canim bir diyete basladim senin ki kadar Kati olabilirmiyim bilmiyorum AMA kararliyim az yicem suan 84 azaldikca bunu paylasicam seni de gonul den tebrik ederim zor bi is basariyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…