Beni geçeceksin diye mi kız he söyle bakem
kızlar merhaba 2 gündür yazamıyorum. Bende akşam yediklerime dikkat ediyorum fakat pazar gecesi bi arkdasımla dısarı cıktık ve saat 10 gibi çiğ köfte dürüm yedikonun dışında çok dikkat ediyorum. Aslında yemeyecektim ama arkadaşım erkekti yanında ben diyetteyim yiyemem falan diyemedim :/ (hoş biraz kilo takıntım olduğunu biliyor ama kendimle barışık olduğumu da biliyor deseydim de sen böylede çok güzelsin deyip yine yedirirdi durum böyle) biraz önce tartıldım 76.200 çıktım.
Sabah menüm:
1 kupa yeşil çay ve 2 ufak kurabiye olacak her sabah nesfit yemekten bıktım azıcık ara veriyorum onabirazdan okula gideceğim 12.30-13.00 gibi okulda çıkan yemeği yerim zaten. Akşam anlatırım yediklerimi öpüyorum.
Kahvaltı neden yok tatlım?
Nasıllll? Ben sabah aç oluyorum hele ilk diyete başladığımda gece yemeyi bıraktım sabah 6 da uyanıyordum midemden sesler geliyordu Neyseki alıştım :))) Sana bravo şeker
kızlar öğle:
1 kase çorba
3 sigara böreği
ufacık kase kayısı hoşafı
2-3 yk karnıbahar yemeği.
3 saat sonra bir kupa nescafe.
akşam menüm:
1kase çorba
2 ufak kurabiye
1 kupa yeşilçay.
yaaa napcam ben coook aciktimm yemicemmm ama elim ayagim titriyorrr bayilcammm ya
En son kaçta yiyorsun canim
Canim geç yatiyorsun 8-9 gibi mutlaka birşeyler ye. Meyve bisküvi vb. Kendine iskence etme süt ic incir ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?