Okul yonetimini, il-ilçe milli eğitim şube müdürlüklerini bilgilendirseniz daha mantıklı ve yararlı bir iş yapmış olursunuz. Uzmani olmadiginiz egitiminizin olmadigi bir konuya boyle girmeyin derim ben.Kızlar bir akrabamın çocuğu 1 sınıfa gidiyor maddi manevi nedenlerden derse giremiyor kalma yok diye biliyorum ama geri kalıyor derslerden ben uygun bir zaman yaratıp çocuğa ders çalıştırmak istiyorum ama ögretmen değilim nasıl çocuğa bilgiyi aktarıcam önerebileceğiniz bir yöntem kitap varmı teşekkürler
Harfleri sayilari tanıyor mu çok mu yabancı?Kızlar bir akrabamın çocuğu 1 sınıfa gidiyor maddi manevi nedenlerden derse giremiyor kalma yok diye biliyorum ama geri kalıyor derslerden ben uygun bir zaman yaratıp çocuğa ders çalıştırmak istiyorum ama ögretmen değilim nasıl çocuğa bilgiyi aktarıcam önerebileceğiniz bir yöntem kitap varmı teşekkürler
Aslında haklısınız ama ben bişeyler yapmak istiyorumOkul yonetimini, il-ilçe milli eğitim şube müdürlüklerini bilgilendirseniz daha mantıklı ve yararlı bir iş yapmış olursunuz. Uzmani olmadiginiz egitiminizin olmadigi bir konuya boyle girmeyin derim ben.
Ders hiç yapmıyor hemen sıkılıyor inadına yanlış yapıyor evet tanıyor ama ben ögretemiyorum kitap falan mı okusam egitici oyun falan mı alsamHarfleri sayilari tanıyor mu çok mu yabancı?
Oncelikle ilgili makamlara haber verin. Cocuk icin gerekli sartlar saglansin. Siz ayrica yardim etmek isterseniz cocugun programina uygun konulari anlatırsınız.Kızlar bir akrabamın çocuğu 1 sınıfa gidiyor maddi manevi nedenlerden derse giremiyor kalma yok diye biliyorum ama geri kalıyor derslerden ben uygun bir zaman yaratıp çocuğa ders çalıştırmak istiyorum ama ögretmen değilim nasıl çocuğa bilgiyi aktarıcam önerebileceğiniz bir yöntem kitap varmı teşekkürler
Annesi görüşmüş durumları anlatmış ama ögretmen ısrarcı canlı derse girme konusunda ben en iyisi kitap alıyım artık elimden geldiğince yardımcı olurumÖnce bunu zorunluluk olarak görmemeli eğlenerek vakit geçirmeli okul öncesi kitaplarindan ilkokula hazırlık icin olanlar var guzeln kitaplar. Ama bunu inanın isinin ehli biri yapmali. Siz.ogrencinin bagli bulunduğu okulla sinif ogretmeniyle vs görüşün.
Nasıl şartlar saglayabilirler evlerinde İnternet tablet telefon yok akrabam çalışıyor 12 saatOncelikle ilgili makamlara haber verin. Cocuk icin gerekli sartlar saglansin. Siz ayrica yardim etmek isterseniz cocugun programina uygun konulari anlatırsınız.
Yazdıklarınızı deniycem kitap seti var ders yapmayı sevmiyor dikkati çabuk dağılıyor ücretsiz İnternet varmış bilginiz varmı her ay mı veriliyorBazı uygulamalar var onlardan yardım alabilirsiniz. mesala dinle yaz okuma oynama uygulaması. Kitap seti alabilirim derseniz onu da önerebilirim. Harf şeklinde değil ses olarak öğretmeniz gerekiyor. M harfini meee şeklinde değil de mmmm. Bu bahsettiğim uygulama da var sesin çıkışı. Harflerin sıralaması var. Her harfi sırayla öğretin. Yine uygulama da o sırayı da görebilirsiniz. Mesala e l a k i n o m u t ü y vs.. ikinci sesi verdikten sonra 2 li 3 lü sırayla hece birleştirmesi yapabilirsiniz. El, le, ela, lale vs... her harfi de okuyarak yazsın. Sonra siz söyleyin bakmadan yazsın. Kelimelerden sonra da cümlelere geçebilirsiniz. Ben de öğretmen değilim ama oğluma ana sınıfına giderken kendim öğrettim. Başka çare yoksa gayet de yapabilirsiniz. Özellikle kitap seti alırsanız işiniz çok kolay olur orda herşeyi sırayla yaptırıyorsunuz zaten.
Eksikleri için belediye yardimci olur diye düşünüyorum. Bazen köy okulları icin yardim istedigimizde çok sık gittigimiz yer belediyeler olurdu. En azindan ders materyallerini saglamada yardimci olacaklarini düşünüyorum. Sonra birlikte sizinde musaitlik durumunuza göre birlikte izleyerek halledersiniz. Okul ortamiyla ayni gitmeli ki sonraki donemlerinde yabanci kalmasin. Bireysel olarakta ne güzel düşünüyorsunuz okumadir alfabe tanimadir sayilari tanimadir gidisata göre yardimci olabilirsiniz.Nasıl şartlar saglayabilirler evlerinde İnternet tablet telefon yok akrabam çalışıyor 12 saat
Birde ücretsiz internet haberi çıkmıştı. Turkiye de yasamiyorum ama burayi inceleyebilirsiniz.Nasıl şartlar saglayabilirler evlerinde İnternet tablet telefon yok akrabam çalışıyor 12 saat
Aslında en büyük sorun İnternet yok evde belediye İnternet saglasa iyi olur du tablet falan olsa baba hemen satar işin içinden çıkamıyorum ama elimden geleni yapıcam zorluycam şartlarıEksikleri için belediye yardimci olur diye düşünüyorum. Bazen köy okulları icin yardim istedigimizde çok sık gittigimiz yer belediyeler olurdu. En azindan ders materyallerini saglamada yardimci olacaklarini düşünüyorum. Sonra birlikte sizinde musaitlik durumunuza göre birlikte izleyerek halledersiniz. Okul ortamiyla ayni gitmeli ki sonraki donemlerinde yabanci kalmasin. Bireysel olarakta ne güzel düşünüyorsunuz okumadir alfabe tanimadir sayilari tanimadir gidisata göre yardimci olabilirsiniz.
Bedava internet kullananlar var onu biliuorum 8gb verildigi yaziyor haberlerde. Hayirsiz bir baba desenize. Olmadi sizde kalir benim dersiniz ders vakitleri getirir götürürsünüz. Laptop ya da tablette belediye yardimci olur eminim. Belediyeye cocugun durumunu anlatin. Stres yapmayin sizde bir sekilde durum çözülecektir.Aslında en büyük sorun İnternet yok evde belediye İnternet saglasa iyi olur du tablet falan olsa baba hemen satar işin içinden çıkamıyorum ama elimden geleni yapıcam zorluycam şartları
İnternet hakkında bilgim yok. Çocuğu motive etmeyi deneyin. Elinizde ufak ödüllerle gidin çikolata vs gibi. Ufak başarılarına bile aferin diyin. Sabırlı ve sakin olursanız, dersi sevdirirseniz çabuk öğrenir.Yazdıklarınızı deniycem kitap seti var ders yapmayı sevmiyor dikkati çabuk dağılıyor ücretsiz İnternet varmış bilginiz varmı her ay mı veriliyor
İnşallah teşekkür ederimBedava internet kullananlar var onu biliuorum 8gb verildigi yaziyor haberlerde. Hayirsiz bir baba desenize. Olmadi sizde kalir benim dersiniz ders vakitleri getirir götürürsünüz. Laptop ya da tablette belediye yardimci olur eminim. Belediyeye cocugun durumunu anlatin. Stres yapmayin sizde bir sekilde durum çözülecektir.
Öğretmen haklı. Soz yardimci olmak istiyorsunuz bu çok güzel ama okuma yazma öğretmek kitap okumak değil, kitap alıp etkinlik yapmak da değil. Bambaska bir şey. Eba erisim noktasina gidin birlikte. En güzeli bu.Annesi görüşmüş durumları anlatmış ama ögretmen ısrarcı canlı derse girme konusunda ben en iyisi kitap alıyım artık elimden geldiğince yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?