- 13 Şubat 2020
- 1.093
- 2.577
- 83
Ben bilmişlik yapmıyorum terbiyenizi takının burda bir çocuk mağdur durumda imkansızlıktan dolayı teşvik etmeye çalışıyorum ve evet söylediğimin arkasındayım çok zor birşey değil okuma yazma öğretmek bu benim düşüncem sizi ilgilendirmezYani İlkokul derken ne demek istediğimi gayet anladınız. 1.sınıf öğretmeni diye ayrı bir branş yok diye genel yazdım. Hala sözümün arkasındayım. Tekniktir bir konudur o yüzden işi profesyonellere bırakmak gerekir. Bos yere bilmişlik yapmayalım değil mi. Ben de öğretmenim ama branşım farklı kalkıp okuma yazma öğretemem ilkokul öğretmenleri gibi.
Teknik bir is degil derken ne yapmis oluyorsunuz pardon?? Terbiyemi takiniyorum ben merak etmeyin bosuna saldirmayin insana elestiriye acik olun yorum yaziyorsaniz elestirilirsiniz ozellikle boyle ahkam kesiyorsaniz.Ben bilmişlik yapmıyorum terbiyenizi takının burda bir çocuk mağdur durumda imkansızlıktan dolayı teşvik etmeye çalışıyorum ve evet söylediğimin arkasındayım çok zor birşey değil okuma yazma öğretmek bu benim düşüncem sizi ilgilendirmez
Yigenim şuan 1. Sınıfta mufretad çoğu yerde aynı önce çizgileri öğrendiler şuan e harfindeler mesela çizgileri alıştırma yapmadiysa zorlanır
Ben gerideyim y sesine geçtim.e ilk başlanan harf değil mi
çılgınca ela lale el ele yazmadılar mı
şimdi Ö ve R civarında olmaları lazım galiba ama online olunca belki biraz yavaşlamışlardır
Koalina
online dersi biterse belki bizi aydınlatır zira kendisi 1. sınıflara okuma yazma öğretmeye çalışıyor bu sıralar
Sorun baya karışık aslında bugün derse sokucam çocuğu ama İnternet sorunumuz var sanırım yarı ders yapabilcez dün ödevleri ni yaptık birazını da bugün yapıcaz İnternet alma gibi bir bütçe ayıramam o konuda karışık yarım yamalak yardım edebilecem anladığım kadarıyla hiç yoktan iyidiro zaman kitap mı alayım onu mu bunu mu yerine interneti nasıl çözmeliyiz demelisiniz
sınırsız internet 80 civarı şu an
aylık bu bütçeye siz katkıda bulunun zira eğitici setler vs de benzer fiyata
geriye internete girecek alet kalıyor onu da belediye muhtar gerekirse komşu vs isteyin
mesela evimde eski bir telefon var, kullanılacak konumda mı bilmem ama denerim yan komşum gelip rica etse
siz de çevrenizden eski ama çalışan bir elektronik alet bulmaya çalışın
sonra da annesi oturacak canlı derste yanında
Ben sanırım kendimi ifade edemedim dersleri ne yardımcı olmak diye belirtmem lazım dı evet sizin dediğiniz gibi çocuk magdurBen bilmişlik yapmıyorum terbiyenizi takının burda bir çocuk mağdur durumda imkansızlıktan dolayı teşvik etmeye çalışıyorum ve evet söylediğimin arkasındayım çok zor birşey değil okuma yazma öğretmek bu benim düşüncem sizi ilgilendirmez
Bunu annesinin yapması lazımMerhaba
Bizim öğretmenimiz uzaktan eğitim kararı verildiği hafta İnternet ve cihaz imkanı olmayanlar mutlaka bana bildirsin okul yönetimi istiyor demişti. İmkanı olmayanlara mutlaka yardım yapılmıştır. Siz de irtibata geçerseniz iyi olur.
Merhaba ilkokuma yazma setleri var kirtasiyelerde orada harf sirasi var. Ve harfi ogretirken sadece sesi cikarin. S harfi icin se degil ssss diyeceksinjz. Kolay gelsinKızlar bir akrabamın çocuğu 1 sınıfa gidiyor maddi manevi nedenlerden derse giremiyor kalma yok diye biliyorum ama geri kalıyor derslerden ben uygun bir zaman yaratıp çocuğa ders çalıştırmak istiyorum ama ögretmen değilim nasıl çocuğa bilgiyi aktarıcam önerebileceğiniz bir yöntem kitap varmı teşekkürler
Size ait olan bir tabletten dersleri takip etmesine yardımcı olun ama tableti bırakmayın oraya. Ve öğrendikçe motive edin ve eba dan dersleri dinledikçe oyun vs açın ona ki ödül olsun. Madem yakınınız ve yardım etmek istiyorsunuz bu şekilde yapabilir siniz. Siz eğitimci değilsiniz sadece derslere odaklanmasına yardımcı olun motive edin yeter eba tekrar derslerine katılımını sağlayınızAslında en büyük sorun İnternet yok evde belediye İnternet saglasa iyi olur du tablet falan olsa baba hemen satar işin içinden çıkamıyorum ama elimden geleni yapıcam zorluycam şartları
Allahım bu tarz öğrenciler bir tek bende sanıyordum.. geçen ay okul idaresi maddi olarak sıkıntı yaşayıp da canlı derse giremeyenlerin ismini istedi. hanımefendi lütfedip 3 kez aramama rağmen açmadı telefonlarımı whatsapptan yazdım,okudu ama dönmedi.tüm gün ergen gibi saçmasapan videolar paylaşıyor whatsapp durumdaBen şehir merkezinde öğretmenim. Sınıflarım ortalama 30 kişi ama derse katılan maksimum öğrenci sayısı 13 oluyor, daha 15 i hiç görmedim. Burda valilik sosyal yardımlaşma fonları tablet dağıttı nerdeyse tüm çocuklara. Biz okul olarak da aldık. Gerçekten imkanı olmayan öğrenci sayısı çok az. Ben bizzat evlerine gidip 4 öğrenciye tablet teslim ettim, sadece 1 tanesi katılıyor derse. Sorun maddi yetersizlikler falan değil gerçekten ailelerin umrunda olmaması. Çok başarılı öğrencilerim bile anne babalarının insafına kalınca telef olup gitti. Kadın gün boyunca whatsaptan durum paylaşıyor, derse niye girmiyor çocuk deyince internet yok.
Bu konuda sayfalarca yazarım inanın, fırsat eşitsizliği falan değil mevzu, anne babalar ilgisiz. Hepsi okul açılsın diye deliriyor çünkü okulda öğretmen nasılsa ilgileniyordu, iş kendilerine kalınca sonuç ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?