- 13 Ocak 2019
- 508
- 1.915
- 33
- Konu Sahibi PERSONA NON GRATA_
-
Boşuna yazdın bacım. Konu eskiAyyyyy suraya tekrar yazmakdan yoruldum artik ama bu insanlar bir bikmadilar canim kardesim uzulme bende kizimi mamayla buyuttum hic anne sutu almadi goguslerim parcalandi kan geldi sut gelmedi olmadi nasip degilmis bu gereksiz insanlarin laflari sozleri yuzunden sadece kendimi yipratip o guzel gunlerin tadini cikaramadim beni o sikintiya sokan kisilere hakkimi asla helal etmiyorum ve bana sen mama veriyorsun kizin sana neden bu kadar duskun bile dediler yani mama verdigim icin kizimin bana olan sevgisine layik degilmisim annedi degilmisim gibi daha nelerr nelerrrrr ama simdi coook sukur bin sukur cok saglikli gayet aktif dili cok tatli cennet hurmam dunyalara bedel kulaklarini tika duyma kardesim onemli olab bebeginin sagligi gerisini bos ver saglikla buyut ins
Bakin benim bebegim 5 aylik. Ilk birkac gun bir kac defa disinda hic mama vermedim. Sadece sutumle doyuyor. Ama sagmaya kalktigimda cogu zaman az cikiyor. Ona baksam hic sutum yok derim ben de. Sagmak bir olcu degil. Saginca cikana gore sutum yok demeyin. Bir de surekli aglayip uzulurseniz sutunuz azalir tabi ki. Sut olayi psikolojik gercekten. Ilk gunler sutum cok gelmeyince basimda bikbik edenleri hic takmadim. Ablami bile tersledim, mama mi veriyorsun diye sordugunda...ki sadece ogrenmek icin sormustu. Bana sut anne bulmaya calisan kisiyi soylemiyorum bile. Sadece emzirdigim halde israrla mama verdigimi ima eden, su mama markasi da soyleymis boyleymis diye agiz arayan kayin ailesini de takmiyorum. Sadece bebegime odakliyim. Bizim millet ustune vazife olmayan seylere karismaya bayilir. Hepsini takacak olsak o-hoo. Kendinizi uzmeyin. Sutunuz azsa da emzirin duzenli. Her istediginde once emzirin, doymuyorsa mama verin. Dunyanin sonu degil ki.Kendimi çok güçlü sanırdım. Ama öyle değilmiş maalesef.Surekli emziriyorum artsın diye ve kızımla aramızda bağ oluşsun diye.doymuyor sa mama veriyorum onun ağlamasına kıyamam. Ama insanlar neden bu kadar acımasız. Ben zaten üzülüyorum her kafadan bir ses cikiyor
Mama verdikce neden icin parcalaniyor onu anlamadim? Dogum sirasinda annesi öldügü icin mamayla buyuyen cocuklar da var. Hic annesini emmeyenler de. Gayet de sagliklilar.Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor
Cnm banadacok sey diyen oldu.herkrs cok biliyor sabret.gecici bi donem.seni cok iyi anliyorum.ben icimden soyle dusunuyordum herkes yasadi bende yaziyorum gececek diyordumSu anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor
1 ay süre sütün düzene oturup çoğalması için yeterince uzun degil. Herkes bir olmaz, her bebek de farklıdır. Bazısı ilk günden güldür güldür emzirir bebek doyar uyur, bazisi uyumaz yarim saatte bir emmek ister.Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Nasıl bir dramatiklestirme içinde bu insanlar anlamıyorum. Ben kızımı mama ile büyüttüm o zaman ben anne bile değilim onların gözünde. Lütfen bırakın bunları, kızınızı kimse sizden fazla sevemez ve kimse onun iyiliğini sizden fazla isteyemez. Size olur olmadık laflar söyleyenlere her defasında ters cevap verin, sakın gülerek falan olmasın, 2 3 defada susmayı öğreniyorlar.Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Hic uzulmeyin ve gereken cevabi verin her kimlerse.En kucuk yengem ayni sorunu yasadi,cok zor gecti lohusalik,abim laf edenleri o surecte kapidan iceri sokmadi,etten duvar ördü kizin ve annenin etrafina.Ben anne olamadim henuz ama olanlardan gordugum zor bir dönem.Yaninizda olmasi gerekenler yaninizdaysa yeterli.Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Canım öncelikle sakın ol lütfen. Ilk yapman gereken şey ınsanları sallamamak çünkü bu bebeğine sütünün yetmiyor olmasından çok çok daha önemli.. senin enerjin mutluluğun ilgin pozitifligin sütten daha çok lazım melegine.. boz at söyleyemesinler kır kalplerini gerekiyorsa lohusa kadını düşünmeyenleri sen hiç düşünme. Süt konusuna gelince insanın doğurduğu her çocuğunda bile oranı farklı bunun yani olabilecek bir şey cahil insanlarla uğraşma. Sen elinden geleni yap bol bol su iç bebeğine verebildigin kadar ver gerisi mama takviyesiyle hallolur bunun için üzme tatlı canını her şeyin çözümü var mama veriyorsun zehir değil .Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Haha tarihe bakmadan yazmışım bendeEski konuları nerden bulup cikariyorsunuZçocuk 3 yaşında artık mama yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?