- 10 Aralık 2010
- 714
- 1.003
- 303
- Konu Sahibi PERSONA NON GRATA_
-
Aman insanlar konusurda konusur bosver dinleme mumkun oldugunca tek kalmaya dinlenmeye calisÇok şükür önce sağlıklı bir bebegim olduğu için. Onun için her şeyin güzelini yapmaya çalışıyorum. Ama insanlar çok acımasız. Annem olmasa kafayı yerdim herhalde. O susturuyor biraz insanlari
Biz de veriyoruz ne olmuş yani hem de dogdugu ilk gunden beri.yoksa yoktur herkes işine baksın de onlara ne annesi sensin onun için en iyisini sen bilirsin canım. (Ama yaş üzüm biraz arttırdı ben de dene istersen için rahat degilse)Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor
Mamayı öcü gibi gören zihniyette sadece bizim ülkede var sanırım.Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor
Mama alan bebek uyur çünkü mama aslında ağır gelir ve uyutur. Anne sütünün sindirimi kolay ve çabuk olduğu için çabuk acıkır bebekler. Ki bu iyi bir şeydir sık sık emzirmek sütü arttırır. Yeni annesiniz kaygılısınız anlıyorum. Kendinize sütünüze ve bebeğinize güvenin. İlla mama verecekseniz biberon kullanmayın. Emzik ve biberonu hayatınıza sokmayın.Sağlıyorum çok az süt var .mama verince ağlamayı keşip uyuyor
Bizim kere şu insanlarI kafanıza bu kadar takmayin aynı hatayi ben yaptım. Ve bir hafta hastanede tedavi gördüm hemde hayatı tehlikem vardı bebeğim daha 34 günlüktu lohusa depresyonuna girdim. O onu dedi ben şunu dedi ağlama krizlerine girdim kocamdan boşanmayI bile düşündüm. Lohusalik bir kadının hayatının en hassas dönemidir. Lütfen kendinizi önemseyin. Ve insanlara itibar etmeyin onlar hep konuşacaklardirSu anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Baya olmuş yazalıSu anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Benim için de öyle ve içim yanıyorBeni anlamanız için yaşadıklarıma benzer şeyler yaşamış olmanız lazım. Neler çektiğimi bir ben bilirim.Evladina yetememek bir anne için ne kadar zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?