- 19 Kasım 2013
- 18.853
- 34.034
- 798
- Konu Sahibi PERSONA NON GRATA_
-
Üzülmeyin. Kızımı 2 yaşına kadar emzirdim ama oğlum emmiyor. Mama ile büyüdü. 18 aylık şu an.Kızlar neler yaptım olmadı. Ağlamaktan gözlerim o kadar ağrıyordu. Sürekli emzirmeye çalışıyorum. Ama boş memeyi çektikçe kızım ağlıyor. Millete laf yetmiyor.
Sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyi ben de yaşadım benimde sütüm geç geldi elimden geldiğince emzirmeye çalıştım sütüm azdı diye biberonla mama takviyesi yaptık bı yandan oğlum emmiyo onunla uğraşıyorum bı taraftan her gelen giden bir şey söylüyo ilk iki hafta çok zor geçti benim için yılın terini döktüm resmenSu anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor
Cevabiniz icin tesekkur ederim.Konunun uzerinden 2.5 sene gecti.Burada paylastiktan sonra sutum geldi .Hatta artti bile.kizim 2.5 yasinda cok saglikli her sey cok yolunda.Cocuklarimizin yuzunden gulucuk eksik olmasinÜzülmeyin. Kızımı 2 yaşına kadar emzirdim ama oğlum emmiyor. Mama ile büyüdü. 18 aylık şu an.
Üzüldüm bende,isterdim anne sütü ile büyüsün ama olmadı. Şu an geriye dönüp bakınca boşa üzülmüşüm diyorum inanın.
Sağlığı yerinde mi,gerisi boş. Allah dermansız dert vermesin yeter ki.
Kimsenin lafına kulak asmayın. Kimseyi dinlemeyin,gerekiyorsa tersleyin ama sizi üzmelerine izin vermeyin.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi
Sakin emziremezsem aramizda bag olusmaz diye bosuna uzulmeyin. Yok oyle bir sey. Siz ona sarildiginizda kokunuzu aliyor, gulup sarkilar soylediginizde sevginizi hissediyor. Emmeyen bebek anneden uzak olur diye sacmalayan olursa inanmayin.Kendimi çok güçlü sanırdım. Ama öyle değilmiş maalesef.Surekli emziriyorum artsın diye ve kızımla aramızda bağ oluşsun diye.doymuyor sa mama veriyorum onun ağlamasına kıyamam. Ama insanlar neden bu kadar acımasız. Ben zaten üzülüyorum her kafadan bir ses cikiyor
Baya olmuş yazalı
Biz de 2 aylığız
Bİ kere bile memeden sonra uyumadı
Hep ağladı
Mamadan nefret ediyorum ve sütüm harbiden azyolu yok sanırım artık
Facede 'emzirme akademisi' sayfasını takibe alırmısınız? Aynı durumları yaşamışız bama iyi geldi o sayfa tavsiye ederimSu anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim. Lohusa depresyonu nü dibine kadar yaşıyorum. Kızıma mama verdikçe içim parçalanıyor
Baştam beri mamaya yönlendirdiBenimde ilk başta sütüm gelmedi doktor da mama tavsiye edince verdim. Sonra sağarak getirdim ha yetmeseydi mamaya devam ederdim. Doktorunuza danışın emdikten sonra gaz olduğu için ağlıyor olabilir, kontrolde kilo alımı yeterli değilse doktorunuz yönlendirir. Ki şimdiye kadar mamaya yönlendirmediyse süt azlığı olduğunu düşünmediği içindir bence.
Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Su anda ağlayarak yazıyorum. 1ay oldu doğum yapalı sutum geç geldi ama yetersiz.Bebegime mama takviyesi yapmak zorundayım.Kahroluyorum insanların laflarına bezdim artık. Neden göğsümü vermiyor muşum? Emdikce gelirmiş. Yok yok işte neden anlamıyorsunuz. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Ama bu kadar
Biberon emzik kullanıyor musunuz?Baya olmuş yazalı
Biz de 2 aylığız
Bİ kere bile memeden sonra uyumadı
Hep ağladı
Mamadan nefret ediyorum ve sütüm harbiden azyolu yok sanırım artık
İisteyerek mi hamile kaldınızCanım takma bu kadar. Öyle seyler var olan sütü getirir olmayan süte ne yesen ıcsen boşuna. Al ben mesela. Yoktu maalesef neler yedim gene YOk gene YOk. Ne kadar üzülüyordum. Su an kızım 16 aylık kafamı duvarlara vurasım gelıyor o en güzel en kıymetli anlarımı kendıne bu sekılde zehri ettiğim için. Mama ver çocuğa aç kalmasın ben günde bir sonra 2 ye çıkardım derken 6 aya kadar anne sütü + mama verdim. Sut içen de büyüyor mama yıyende. Sımdı ıkıncıye hamıleyım. Bu seferde olmazsa hıc uzulmıcem. Mama verırım olur biter
Kim buluyor bu eski konulari
Bebek simdi 3 yaşina gelmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?