Çaresiz kaldım....Ne olur okuyun ve fikir verin... :(

eşin haklı..
sevgililerin, eşlerin birbirini sınamasını laf oyunlarıyla denemesini hiç anlayamamışımdır zaten..

adam sana dese ""hayırr kalma gel"" bu sefer diyecen çok anlayışsız adam suçlu olacak..
adam sana diyo ""istediğin kadar kal"" ve yine suçlu oluyor..

yaff bırakın allah aşkına sevgililerinizi eşlerinizi sınamayı böyle hayat geçer mi allasen..

canim bence esin cok abartmis olayi.ne var bunda.kucuk bir saka alt tarafi.
kalp kirmaya ne gerek var.bende yaparim hep esime boyle sakalar.ayrica insan
karisinin nazini cekmeli yeri gelince

Canim erkek milleti ufak bir cocuga benzer,elinden birseyini alirsin ve o hemen kürkrer.
Bende esime arada simarikliklar yapiyorum(o alisik benim bu hallerime)cevabini veriyor.
Sen sanirim biraz üstelemissin ki(2 ay kalsam)hesabindan belli.Birde 6 aylik evliyim diyorsun,eee o kizmasinda kim kizsin simdi?
Dua etki kizmis,demekki seviyor seni,birde tepki vermeden istedigin kadar kalabilirsin askim dese ne yapacaktin...Gene kendi kendine bu adam beni umursamiyorr,sevmiyor diyecektin.....
Sen aksam olunca tekrar ararsin kocani,askim ben arada simarikliklar yaparim böyle,oda seni sevdigimden oluyor..Hani ben sensiz duramiyorum acaba sen benden kacgün ayri kalabileceksin diye öyle dedim..Yoksa baska bir amac icin demedim dersin..Bir kac güzel söz söyle,o hemen gevser zaten.....

Ya bunun sinamakla ne alakasi var
Kiz kendince biraz nazlanmak istemis esine, henüz 6 aylik evli bir kadin icin hicte annormal bir durum degil...:1closedeyes:

Burda tek annormal olan konu sahibi arkadasimizin esinin tepkisi bence, tamam adam hoslanmiyor olabilir bu tarz seylere, fakat senin nazini cekemem, geri zekali, o kadar kalmazsin herhalde bu kadarda essek degilsin gibi sözler söylemesimi lazim....lütfen ya bir erkek karsina böylemi konusur...:mymeka:

Bu tarz nazlanmalardan hoslanmayan ve yapmayan biri olarak bile ben arkadasimiz adina cidden üzüldüm, ayirca birde özür dilemis ve tamam hataliyim demis....daha ne yapsin kiz!!

Saka yapmistim nazlanmak istemistim ama sende bunu anlamayacak kadar öküzsün be kocacim deseydi keske....yerinde bir söz olurdu kanimca

Sizler beni anlıyosunuz saolun ya ((
ben mrk ettim sadece 2 ay desem tepkisi ne olacak diye, "ne 2 ayı???" diye sitem edecek ya da "aşkolsun aşkım 2 ay sen bensiz durmayı ister misin hiç peki?" filan diye sakin sakin tepkilenir sandım. "İzin verirdim " diyince ben şok oldum zaten.
Bu sorduğum soru "naz" kategorisine mi girer yoksa onun dediği ve kimbilir belki de bazı burdaki arkadaşların düşündüğü gibi "gereksiz ve saçma soru" kategorisine mi girer bilemiyorum.
Eşime "Ben 2 ay kalmak istediğimden değil,ben 2 ay sensiz kalamam, sadece senin tepkini ölçmek içindi" dediğimde "Yapmayacağın şeyi ne diye soruyosun,durduk yere sinirimi bozuyosun " diye çıldırdı resmen (((
Naz yaptım diyince de " çekemem" dedi ,kırıldım ya,ne demek çekemem,ben onun sinirini nasıl çekicem pekiiii...............................
Buyrun bi de burdan yakın

Bazen biz çok küçük ayrıntıları bile düşünürken onlar ayrıntıyı bırakın olması bile göremiyorlar maalesef. Ama ben şu lafa takıldım. "nişanlı mıyız biz de beni deniyorsun naz yapıyorsun" Bu biraz ürkütücü, sanki imzanı attın geri dönüşün yok katlanmak zorundasın kabullenmek zorundasın der gibi. Ah bu erkekler deli divane olurlar, elde ettiklerini düşündükleri anda burnumuzdan getirirler.

Bu arada evlilik çok zormuş arkadaşlar ya benim resmen gözüm korktu bunu da belirtmeden edemicem.
Şu an bana evlenmek üzere olan biri sorsa "Yol yakınken dön" derim heralde.
Şu 2 gündür üzüldüm baya ondan sanırım...

Canım peki ne kadar süre flört etmiştiniz? Flört döneminde nasıldı?

cnm biz 6 ay flört ettik,nişanlandık.
Nişanlanır nişanlanmaz ayrı düştük.Farklı şehirlerde nişanlılık yaşadık.
6 ay sonra resmi nikah.
6 ay sonra düğün...
Yani 2.5 yıl filan oluyo birlikteliğimiz başlayalı.(Evlilik hariç)

Pardon cnm diğer sorunu görmemişim.Flört döneminde (nişan filan hiçbişey yokken) daha toleranslıydı,yüzüne de söyledim bikaç kez bunu.Gerçi o sana çaktırmıyodum telefonda konuşurken sana bağırmamak için duvarları yumrukluyodum filan diyo ama...
Şimdi ise kızacağı bir söz söylediğim an sesini yükseltiyo ve değişmek için bi çaba göstermiyo bence.

hmm burcu ne canım?? Ve haklısın insan evlenmekten korkuyor. Böyle değişmeleri çok kötü. Ve senin yanıtın çok güzel olmuş bence, hem alttan almışsın hem de olgun karşılamışsın. Böyle yapınca daha da insanın tepesine çıkıyor bu erkeklerin bi kullanma klavuzu olmalı:enbuyukkk:

Arkadaşım seni kırmak istemem ama, belli ki çok hassassın ama bu takıntı derecesine yaklaşıyor haberin olsun..

Diğer konularına baktım..

"Bensiz 15 gün nasıl durmayı göze alıyo,hiç mi özlemeyecek beni" demişsin birinde.. 10 gün yerine 15 gün de kalabilirsin dediği için.. Zannediyorum ben sensiz olamam, ya hemen git gel ya da hiç gitme demesini beklemişsin..

Diğerinde de "mesela eşimle izinli olduğu bi gün evde otururken o genelde her zaman oturduğumuz koltuğumuzda oturur ben başka bi koltukta oturakalmışsam ona bakıp için için" hiç de benden ayrı oturmaktan rahatsız değil" diye düşünüp içleniyorum,misafirlikten kalktığımızda arabamıza doğru ilerlerken elimi genelde tutar öyle gideriz ama eğer o gün tutmadan arabamıza gittiysek hemen "neden tutmadı" diye için için üzülüp surat asıyorum" demişsin..

Eşinden çok fazla şey bekliyosun, malesef karşındaki insanlar genelde senin kadar hassas olmazlar.. Eşin sana gitme deseydi de kötü olacaktı adam seni düşünmüş aileni daha fazla gör istemiş, sen 15 gün nasıl bensiz olacak diye düşünmüşsün, yani sen zaten soru işaretleriyle gitmişsin..
Yaptıkların da fazla çocukça, surat asarak, böyle küçük oyunlarla düşüncelerini anlamaya çalışarak bir yere varamazsın ki.. O da ne söylesem de eşimi üzmesem diye düşünüyodur muhtemelen ve bingo! yine tutturamıyor.. Yani ben de olsam sinirlenirdim.. evlilik bu oyun değil ki..

Benim yanıtımın ve olgunluğumun ne önemi kaldı ki cnm bak 2 - 3 gündür ailemle birlikteyim ama inan aklım hep onda.Gezmek dolaşmak bile içimden gelmiyo.Burcu kova canım bu arada...

arkadaşın o yorumlarını bende okudum..ömür törpüsü bi erkek içinkaydirigubbakcemile5 durumu hiç iç açıcı değil konu sahibi arkdaşın..bence psikolojik yardım almalı..eşine sabır versin Allah

"O da ne söylesem de eşimi üzmesem diye düşünüyodur muhtemelen ve bingo! yine tutturamıyor.. "

Canım tek istediğim özlem dolu sözler...Onu da tutturmak için düşünmesine gerek bile yok aslında...

evet bence eşin de abartmış durumu böyle bi konuda bu kadar sinir yapması gereksiz bence ama bi seferlik bişey değilmiş gibi duruyor. belki bu konuda birikmişleri vardır sen ona genelde bu tarz nazlı yaklaşımlarda bulnup anlamasını bekliyorsan :uhm:
theshe nin yorumu da gayet açıklayıcı ve mantıklı şakkıdı
ne bileyim ben daha nişanlıyım ama ben bile bu tarz sorular sorup ondan öyle cevaplar beklemem :bbo: fazla detaya iniyorsun erkeklerin kafasının ve de kalbinin basmayacağı derinler bunlar yerimseniben

Evet canım çok mantıklı şeyler yazmışsın. Ama diğer taraftan onlar yeni evliler, belki şu sralar daha fazla ilgi bekliyor olabilir. Bir de veriği yanıtlarda zaten alttan almış anlatmış ne hissettiğini. Eşinin bağırması ve aşırı tepki gösteriyor olması daha anormal. Eşi ona fazla ilgi beklediğini ama her şeye rağmen onu sevdiğini özlediğini ama böyle yaklaşmasının onu kırdığını anlatsa çok daha iyi olurdu bence.

Birikmişlik olduğundan değil, yapı gereği aşırı sinirlidir.Bana ,ailesine,arkadaşına ...vs. bu tarz bi soruda,kelimede sinirlenebilir, o da zaten diyo "ben sinirliyim" diye...

Birikmişlik olduğundan değil, yapı gereği aşırı sinirlidir.Bana ,ailesine,arkadaşına ...vs. bu tarz bi soruda,kelimede sinirlenebilir, o da zaten diyo "ben sinirliyim" diye...

O zaman bundan bir ders cikartacak ve ona göre davranacaksin pembecim...

Demekki benim esim bu tarz seylerden hoslanmiyor benim nazlanmami istemiyor, bu adamin yapisi bu diyecek ve birdaha yapmicaksin...

Hatta ve hatta o sana böyle nazlana tavri yaklasimlarda bulundugu zaman (hani aksam oldugu zaman yataga girince kuzu gibi olurlarya) sende ona bana öyle civik ve sulu hareketler yapip beni germe, hoslanmiyorum, cekemen senin bu tavirlarini diyeceksin...:1closedeyes:

Egerki gecimini istiyorsan huzurunu istiyorsan gayet resmi ve ciddi bir cift olursunuz bundan sonra...

Madem sinirli bi insanmış eşin,bence bi daha bu tür şeylerle üzerine gitme..İş ilgisizlik boyutuna gelirse tabii ki müdahale et ama..gerçekten de diğer arkadaşların dediği gibi bu kadar inceliği erkelerin kafası basmaz.
Erkekler düz düşünür..gideyim mi dersin git,kalayım mı dersin cevap: kal..
Bu kadar onların beyni..sana sevgisizliğinden değil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…