Çaresiz kaldım....Ne olur okuyun ve fikir verin... :(

ya belkide iyi niyeti ile
sana kalabilirsin demistir ya
neden bukadar üstüne gidip ortami gediniz anlamis degilim
tabi ondada hata var
o konusmuyorsa aramiyorsa sizde aramayin
ama tabiki yine evinize dönün
ve bu sacma konuyu uzatmayin derim

of of olay nerden nereye gelmiş :S bastan siz biraz abartmişsiniz..direk "beni özledinmi" diye sorsaydiniz eminim istediginiz cevabi alip mutlu olurdunuz..erkeklerin akil oyunlarindan anlamadiklarini,direk-düz-basit cümlelerden anladigini anlamişinizdir artik..aslinda bence en güzelide bu..gereksiz yere kelime israfinada gerek yok..beni özledinmi özledim..beni seviyormusun seviyorum..bitti :) he ince olup romantik olup cafcafli sözler söylemesini istiyorsaniz bunuda acikca belirtin..arada bir senden böyle sözler duymak istiyorum diyin..kabiliyeti varsa yapar zaten..kabiliyeti yoksada yoktur..zorlamayla olmuyor maalesef :)

he olay bu duruma geldikten sonra ne yapilir..ben olsam coktan arardim..gereksiz inadin kimseye bi faydasini görmedim su ana kadar..boyle bi olayda uzatmaya gerek yok..arayin niyetinizin ne oldugunu aciklayin tekrar,gereksiz yere cok uzadigini,karşilikli sacmaladiginizi söyleyin bence..özür dileyin demiyorum..ki özür dilencek bi durum yok..uzatmaya gerek yok sadece
..

Herhalde bir kaç sene sonra bu olayı hatırlayıp kahkahalarla gülersiniz.
Sanırım eşinizin sinirli bir zamanında naz yapmışsınız yada eşinize bu tip soruları çok sık soruyorsunuz adam patlayıvermiş.
Üzülmeyin herşey hallolur. Allah mutluluğunuzu bozmasın.

ayy çok gereksiz bi konuyu çok ciddi hale getirmişsiniz..

benim nişanlımda çok sinirliydi.. ama bir kavga sonrası artık tüm sinirlerini kontrol ediyor.
bütün saçma sorularıma cvp veriyor. şımarıym mı diyorum ve başlıyorum naz yapmaya... eğlenceli oluyor.
siz ona bir mail atınmektup kargo bişiy yollayı süpriz yapın..

ben olsam heralde sürekli giydiğimn şeyi yollayıp sana kokumu yolladım kokla beni özle hatırla die yazardım. süpriz olur... geri adım atardı...

bence büyütmeyin evliliğinizi yıpratayın.

iyi olduğu bir zaman sinir işini konuşun.

canım benim eşimden bu tip nazlardan asla anlamayan biri aksine haklıymış gibi bir de üstüne öle bağırır bir kavga eder aklın durur ve genelde bende annemlerde kaldım uzun bir süre ozaman içinde soruyordum bu soruları ne kavgalar yasadım dualar okuyup ıcımden arıyodum acsın telefonu dıye telefonu kapıyodu......tek sordugum benı ozledın mı kelımesıydı bunun haksız tarafı ne olabılır dıye kendımce sınırlenıyor dum ama delirmiş gibi bağıran biriyle karşılaşıyordum zamanla alışıyosun artık böle sorular sormuyosun.........ama aşk maşk evlilikte bitiyo...........

eger okumadiysaniz ''erkekler marstan kadinlar venüsten'' i okumanizi öneriyorum. eminim isinize yariyacaktir.

erkekler söyleyeceklerini direk söyerler yani bizim gibi evirip cevirip cevap aramazlar. sizin sorunuz : annemler de 2 ay kalamak istesem ne dersin? onun anladigi : annemlerde 2 ay kalmak istiyorum, olur mu? ( ve arkasindan da hayir derse kirilacaginizi düsünür aslinda evet cevabindaki amac sizi mutlu etmektir ..... sizin söylemek istediginiz : askim cok özledim bana cabuk gel demene ihtiyacim var ... ama bunu direk söylemelisiniz .. sonuc : siz mutsuz cünkü istediginiz cevabi alamadiniz, o mutsuz cünkü sizi kirmamak icin kabul etti ama siz yine mizirdaniyorsunuz bir türlü sizi mutlu edemedi !!! onlar anlamaz bu naz niyazdan :1no2:

ben de ara sira esime enteresan sorular sorarim ama yas ve tecrübe geregi o artik bu sorularima direk olarak ''muhtemelen senin bekledigin cevabi bulamayacagim en iyisi sessiz kalmak .. cevap yok'' :roflol: der

daha yeni evlisiniz ya uzakta oluncada insanlar gerilebilir bence onun için sinirlenmiştir üstüne gitme arama o konuyu açma bence

ayyy canımm erkeklerr böyledir hepp
bende eşime beni seviyonmu derim
sevmesem ne işim var yanında derr
onların mantığı buu romantiklikk hayatta değil yataktaa geçiyoo
boşverr sormaa o zamann böyle şeylerr yadaa aldırış etmee daha yolun çoooooook başındasınızz şimdiden soğuklukk girmesin aranızaa

Kızlar bu arada biz 6 aylık evliyiz onu da belirteyim...

canım yazını okudum ve gülümsedim
hani yanlış anlama dalga geçmek anlamında gülmek diil tebessüm ettim
yeni evli olmanızın verdiği bi davranış olsa gerek
bence cok gereksiz şeyler bunlar
ama zamanla 2-3 sne sonra oturaklaşırsınız
olgun görüyosunuz kendinizi ama yaş ne olursa olsun evli geçirilen her sene insanı daha farklı bi olgunluk boyutuna getiriyo
daha cok olgunlaşıcaksınız daha çok şeyler atlatıcaksınız bu belkide devede pire kalıcak yanında ama
şimdiden böyle ufacık şeyler için yıpratmayın eşinizi ve kendinizi derim ..onu kendinizden soğutursunuz
ona güvenmediğinizi sanarr....
haa evet olur böyle şeyler ama siz yani iki taraflı fazla büyütmüşsünüz konuyu..büyütmemeye çalışmak lazım
böyle şeylerle bu günlerinizin tadını kaçırmayın ilk 1 sene en güzel zamanlar
bi kaç snee sonra gülüceksiniz bu davranışlarınıza
yanlış anlamayın ama ben 6 aylık evliyken eşimi bırakıpta kalmaya gitmezdim hiçte gitmedim
tabi beni ilgilendirmez ama
hem gidiyosunuz hemde şüpheci sorular sorup eşinizin moralini bozuyosunuz
sonrada kırılıyosunuz
üzmeyin birbirinizi
böyle şeyler birike birike yanlış sonuçlar doğurabilir..şüphe ettiğiniz şeyler yıpratılmayla ortaya çıkıyo alah korusun
sinek küçüktür ama miğde bulandırır hesabı ..siz ufak bi soru olarak görebilirsiniz ama ona batabilir..aynen anlattığız gibi gereksiz yere küsmüş olursunuz

Son düzenleme:

anladım ama yine de kaba bi tavır olduğunu düşünüyorum.bak diğer arkadaşlar mesela "evet abartmışsın ama ilk yıllardasın" vs diye yaklaşıyor.konu sahibinin diğer topiklerde yazdıkları evet anormal tabii ki ama "kendini telkin et, bu derece yoğun bi aşk bekleyemezsin evlilikte" vs yazmak yerine
ömür törpüsü
allah kocasına sabır versin
psikoloğa git
ardarda sıralanmış :1shok: biraz sert dimi amayerimseniben
üstelik direk başka bi arkadaşla konuşman da cabası.yani kocana sabır versin demiyosn başka bi arkadaşla muhakemesini yapıyosn bu da ayrı mevzuşakkıdı
kaldı ki psikoloğa gitmenin yanlış bişey olduğunu savunmam mümkün değil.annem ruh sinirde yıllarca hemşirelik yaptı ve insanların psikologlara ne kadar ihtiyaçları olabileceğini anormal olmadığını bu ihtiyacın direk gördümyerimseniben
konu sahibi zaman zaman bizden daha ılımlı olmak durumunda çünkü o zaman da eleştirye açık olmıycaksan yazma diye serzenişte bulunuluyor.empati yapark ben sizi eleştirdim.geçenlerde siz de konu açmıştınız üzerinize gelinmişti sizin de daha hassas olmanız lazım aslında.:içelim:

ya bir de şöyle düşün...
daha 6 aylık evlisin eşin diyorki ben ailemi özledim bi 15 gün gidiyimde yanlarında kalayım
ben olsam kudururdum sinirden...
bunun üstüne yapayalnız evimde özlemle beklerken eşim arayıpta ya aşkım burda 2 ay kalsam ne dersin dicek...
kendimi koyuyorumda eşinin yerine az bile yapmış

ki o gene bişey dememiş gerçekten istiyormusun diye sormuş gene seni düşünmüş...
demekki hala özlem giderememiş diye
ki eşin kova burcuymuş zaten daha ilk tepkisiden anlamıştım bunu
bende eşimde kova burcuyuz
en belirgin özelliğidir özgürlüğe düşkünlüğü kısıtlanmayı sevmezler
bu nedenle kısıtlamazlarda
ama sen daha uzatmışsın
sen de dalga geçer gibi 3 ay 4 ay vs....
adam ne desin ki denilmesi gerekeni demiş
ortada daha fazla uzatılacak bişey yok eşini ara onu sevdiğini özlediğini söyle
bu konudanda bir daha bahsetme
zaten bahsetmeye değer bişey değil
ilk adım senden gelirse uzatmayacaktır
bak mesajındada yanıtına dikkat ettim
güzelce aramış seni işlerim yoğundu falan demiş olayı örtmeye çalışmış
sen gene üstüne gidip iyi oku mesajı demişsin
arada alttan al yahu ne olcak yani
orda kapanıp gitcekmiş ne güzel
canım benim ben bir kovayı 10 yıldır idare ediyorum
o da beni:)
en güzeli biraz zaman verip gereksiz konuları uzatmadan kaldığın yerden devam etmektira.s.

valla bende sorularımla bunaltıyorum kocişi
senin sorduğunu çocuklar sormuyo diyo ama ben istediğim cevabı alana kadar yakasını bırakmıyorum
benimki biraz mülayim anladı huyumu ....suyuma gidiyo
senin eşin kadın ruhundan hiç anlamıyo anlaşılan
bu kadar tepki vermesi çok saçma
ailesinden öyle görmüştür..........çocuklar nasıl bi ortamda yetişirse büyüyüp koca adam olduklarında aynı şeyi uyguluyo
babasıda annesine aynısını yapıyomu acaba merak ettim:uhm:

canım ya kucucuk sorunu buyutmussunuz sız:1shok:
esım zaten genelde sınırlı bır ınsan dıyorsun eee buyukler neder bır taraf sınırlıyken dıger taraf sussun kı olay buyumesın.esını sen daha ıyı tanırsın dıcem ama tanısan adamın nazdan ve en onemlısı sınanmaktan hoslanmadıgını bılırdın.bende naz yapmayı sevıyorum dersen o zaman esının yanında yap nazlarını kı enazından esın mımıklerınden falan naz yaptıgını anlaryerimseniben
ınatlasmadan ara esını derım ben
ınadın kımseye faydası olmaz canım yerimseniben

eşin abarrtmış konuyu sen okuduğum kadarıyla hiç birşey yapmamşsın az bişe nazlanamayacakmıyız yani belki eşinde gergindir işten dolayı falan düzelir inşallah merak etme canım ya...

kimse kimsenin nazını çekmek zorunda değil bence ayrıca husel hanıma da katılıyorum.çok doğru çok mantıklı yazmış.
koskoca evli barklı adamlara kadınlara beni ne kadar seviyorsun 3 ay kalayımmı 5 ay kalayımmı gibi test etme sorularını sormalarını hiç anlam veremiyorum.ben yengeç burcuyum çok duygusalım ama ben bile hoşlanmıyorum ölçme sorularından ve bana sorulması da hiç hoşuma gitmiyor.kaldı ki erkekler düz mantık düşünür daha 2 ay kalayım mı nın cevabı kal ya da kalmadır onlar için.özledinmi özlemednmi diye dşünmezler..
ben hiç naz yapmam küs olsak bile yapmam..naz zaman kaybından başka birşey değildir naz yapmak ve zaman da benim için çok değerlidir...

burada gerçekten sinirlenecek bir durum göremedim ben açıkcası fakat eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama işi yoğun olduğu için senin sorduğun sorular onu germiş olabilir..
eşini en iyi sen tanırsın..ve onun en azından neyden ve hangi tavırlardan hoşlanacağını bilmen lazım canım.ona göre söylemelisin diye düşünüyorum..soruların çok normal fakat bence bu kadar üzerine gitmemen gerekir..erkekler basit düşünürler ne yazıkki..demekki seni bu tarz sorularla yanyana getirmek istememiş..daha olgun ve mantıklı sorularla karşısına çıkmanı beklemiş olabilir..
bu tarz naz..cilve..vs..sorularını beraberken daha farklı bir ortamda sorabilrisin..senin suçun yok fakat ben eşinin iş temposundan dolayı kalbini kırdığını düşünüyorum..

Arkadaşlarım yorumlarınız inanın çok güzel,hepiniz birbirinden akıllı bayanlarsınız biliyorum.Bu yüzden burayı ve sizi çokkkk seviyorum ve neden bu siteyi daha önce keşfetmedim onu da bilmiyorum.
Teşekkür kısmında hepinize bi msj yazıcam,şimdi bikaç şey var sölemek istediğim:
"husel" ablacım, (abla diyorum çünkü sizi bi abla gibi yakın gördüm gerçekten)
güzelce aramış seni işlerim yoğundu falan demiş olayı örtmeye çalışmış
sen gene üstüne gidip iyi oku mesajı demişsin
Çok güzel bi noktayı farketmişsiniz .İnanın doğru.Ben günlerdir düşünüyorum keşke diyorum orda hazır aramız düzelmişken deşip de kurcalamasaydım.Şimdi de ailemle son günlerimin tadını çıkarabilseydim ama olmadı
"bonibon" kullanıcısının yorumunu da okudum,
Dediğiniz kitabı okumaya çalışıcam,hatta erkekleri anlama sanatı diye bi kitap varmış onu da alıp okucam,başka türlü ben erkeklerin ve hatta eşimin bile dilinden anlamıyorum çünkü.Gördüğünüz gibi bana izin vermesini nerdeyse sevgisizlik noktasına getirdim.
"newlife" kullanıcısına,
Tüm yorumlarınızı başından beri okudum,olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığım (AÇIK OLMASAM ZATEN BURAYA KONU AÇMAZDIM) ve tepki görmek de çok normal...Psikologa da gitmeyi düşünebilirim faydası olacaksa neden olmasın,sağlığını korumamız gereken tek şey bedenimiz mi??? De benim katılmadığım tek şey var ,ömür törpüsü kelimesi. Kimi insan ilgi ve sevgi göstermezse ömür törpüsü olabilir(eşinden ilgi bekleyip göremeyen ve sırf sevgisizlikten hırçınlaşır saldırır),kimisi aşırı ilgi ve sevgi göstererek karşısındakini belki de bunaltarak ömür törpüsü sıfatını hakeder !!! Bense eğer illaki bir çeşit törpü olmayı seçseydim birinci şıktansa ikinci şıkkı tercih ederdim.Eğer o da benim sırf bundan dolayı ömür törpüsü olduğumu düşünecekse canı sağolsun ne diyebilirim ki...
-----------
Ve bugünkü gelişme,
Hala konuşmuyoruz...
Eşim bizim kavgadan sonra benim msn ye yazdığım iletiyi yanlış anlamış kardeşimle konuşmuşlar bu akşam yazdıklarını pc de gördüm.Ben beğendiğim bi sözü yazmıştım,o da kendi üstüne almış bana çok sinirliymiş ve moral olarak da çok kötü durumdaymış .Ben bunları okur okumaz hemen iletimi değiştirdim daha fazla yanlış anlama olmasın diye ama iş işten geçeli 3 gün olmuş benim hbrm yok tabi Ya bir yanlış anlaşılma eksikti o da oldu, hayretler içerisindeyim.Keşke o iletiyi yazmasaydım ama nerden bilebilirdim üstüne alacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…