arkadaşın o yorumlarını bende okudum..ömür törpüsü bi erkek içinkaydirigubbakcemile5 durumu hiç iç açıcı değil konu sahibi arkdaşın..bence psikolojik yardım almalı..eşine sabır versin Allah
allahım allahım ne kadar hazırsınız böyle herkese psikolojik yardım al demeye?! ömür törpüsü ne demek eşine sabır versin ne demek. belki sadece aşık ve erkeklerin nelere katlanıp katlanamayacağını bilemiycek bi saflıkta o kadar. yıllandıkça o da anlıycak beklentilerini küçültmesi gerektiğini. ama yok gitsin psikoloğa desin ki; ya ben çok sevgi ilgi bekliyorum eşimde deliler gibi sinirli bana yardım edin??
pehh
6 aylık evliysen 15 günlüğüne ailene niye gittin cnm beniim annem babam 23 senelik evli 2 gün bile yalnız bırakmamıştır annem...hata bunlar hata..bir de adama kalkmış 2 ay kalsam diye soruyorsunuz ben de olsam daha kalmak istiyor diye anlardım...millet ne sorunlarla uğraşıyor siz kalkmış adamı test edeyim derken huzursuzluk çıkarıyorsunuz.ben eşiniz de bir haksız yan göremedim kusura bakma arkadaşım ama sen haksızsın..eşinizin tek suçu gereğinden fazla tepki vermesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?