Çaresiz kaldım....Ne olur okuyun ve fikir verin... :(

Bu naz konusunda, mantıksız şeyler konusunda evet sinirlidir hem de çok(her konuda değil tabiki )
Ama ben de yapım gereği nazlıyım zaman zaman ve böyle soruları da istemeden soruyorum.
İstiyorum ki eşim nazımı çeksin ama olmuyo...Peki ben bu huyumu nasıl değiştireceğim ...

canım evli değilim ama babamdan biliyorum bazı erkekler sevgilerini yada alakalarını gösteremezler ve üzerine gidersende kükrerler seninkide biraz öyle.
ben babamdan örnek vericem.. annemde iki ay kalıcam dese kal der emin ol.
burda biraz sana görev düşüyo eğer seviyosam ve yönlendirmek istiyosan eşini bu sevmediği şeyleri yapma. bu konuda gayet ciddiyim evet kadınlar pohpohlanmak istiyo ama erkek yapısı buna müsait değil malesef.
eğer seni sevdiğini biliyosam hiç bu konu üzerinde dur hatta bir daha hiç bu konuyu açma..
olmamış say ve normal hayatınıza geri dönün. çünkü çözülecek gibi değil.
ve bence pek uzuncana bir süre kalmadanda eve geri dön araya soğukluk girmesin böyle saçma bi tartışma yüzünden

pardon yukarıda yazmıssın burcunu kovaymıs..Tahmin etmiştim..
Çünkü benim eşimde kova ve inanılmaz mantıklı oluyorlar ve naz,duygu vs. asla beklememelisin..
Sonunda üzülen hep sen olursun canım..

allahım allahım ne kadar hazırsınız böyle herkese psikolojik yardım al demeye?! ömür törpüsü ne demek eşine sabır versin ne demek. belki sadece aşık ve erkeklerin nelere katlanıp katlanamayacağını bilemiycek bi saflıkta o kadar. yıllandıkça o da anlıycak beklentilerini küçültmesi gerektiğini. ama yok gitsin psikoloğa desin ki; ya ben çok sevgi ilgi bekliyorum eşimde deliler gibi sinirli bana yardım edin??
pehh

burcunun etkisi de cidden çok büyük ben inanırım bende kovayım bende naza gelemem ve naz yapamam. içimi bayar. hatta o kadar öküzüm ki sevgilim benle ilgilen azcık diye sürekli dert yanar. napalım böyleyiz.

hakkında hayırlısı neyse o olsun böyle bi erkek hatırlıyorum ayrıldıgım eşim 2yıl önce bitirdik ama ben onu hiç aramadım o ise peşimden cok koştu hatta hattımı degiştirinceye kadar ayrılmadan önce hep ben aradım oda sıkılırdı ayrılınca degerimi anladı ama malesef tekrarı olmadı tamammen benim bitirişimdi çünki yine aynı olacaktı ama sizlerin başına ayrılık gelmesini istemem yuvalar yıkılmasın benden sana arkadaş tavsiyesi eşini uzun süre yanlız bırakma git evine yüz yüze konuşarak halledin meselenizi aslında iki taraflı kapris var sanki sevgide aşkta evlilikte gurur arka planda kalmalı:!!mutlulugunun haberlerinide paylaşırsın bizimle insallah!!!!!!!!!!!!

Tşk cnm inşallah hallederiz ben de inan çok bunaldım barışmak istiyorum ama olanlar beni geride kalıp beklemek zorunda bıraktı.
Uzatmıcam cnm 4 gün sonra dönüyorum inş.
Umarım güzel şeyler olur,sizi haberdar edicem ...

"hazirann" arkadaşım sizde de sen naz yaptığında bu denli olay çıkıyor mu merak ettim

ben eşini iyi anladım canım
cunku aynı bu tip kova burc bir erkek tanidim
olay su, bu tipler nazdan anlamazlar, nazla asklar beslenir ama onlarin boyle bi kavram yok kafasinda bunu kabul etmek zorundasin
esin, onunla oyun oynadigini dusunmus, hem gidiyor hem ordan benle dalga geciyor diye dusunmus
kovalarla zor

Ben benim kocamı numunelik sanıyoduk bir tane daha varmış ALLAH yardımcın olsun sen arama haatta kapat telefonun için rahat etmeyecek ama taviz verme bende o küstükçe aramadıkça ilgileniyodum üstüne titriyodum ama hep ilk adımı atan ben oluyodum boşver arama ama benden tavsiye çokta kalma orda kocanın başı boş bırakma derim yine sen bilirsin...

PeSpEmBe selam canım.henüz çok yeni evlisiniz.birbirinizi tanımanız elbette zaman alacak.erkekler bence çok tuhaf yaratıklar. neye ne zaman ne tepki verecekler belli olmuyor.acizane tavsiyem herzaman ilk adımı sen atma sabırlı ol biraz siniri yatışsın.fazla da uzatma ilk adımı o attığı zaman olayı unut gitsin,üzerinde fazla durma.çok küçük şeyler bunlar.hayatı kendine ve karşındakine zehir etme.hepimizin unutmaması gereken bişey var ki o da karşımızdakini asla değiştiremeyiz.olduğu gibi kabul etmeliyiz.zamanla herşey rayına oturuyor.Allah yardımcın olsun,sevgiyle kal...

Canım malesef erkekler bizim gibi düşünmüyo.Siz haklısınız eşinizin bu kadar tepki göstermesi sinirlenmesi size bağırıp çağırması doğru değil.Bende sevgilime naz yaparım ayy anlamaz.Bence erkekler kadınları delirtir her daim.Erkeklerle kadınlar o kadar farklı düşünüolar ki.....Belki senin naz yaptığını anlamadı o da seni kırmamak için ne kadar istersen kal dedi..DEdiğim gibi kadınlar farklı düşünüyo erkekler farklı düşünüyo.Bence bunun üstünde fazla durupta üzülmeyin derim.

canım senin yerinde olsam hiç durmaz evime kocamın yanına giderdim.uzaklık olayları büyütüyor sizde bence

Arkadaşlar bugün 3. gün oldu konuşmayalı, bu saate kadar aramadı ,bugün de geçti
Ya 4 gün kaldı zaten gitmeme ama gidene kadar aramadan mı duracak beni, offfffffffff offfffffffffffffffffff.........

6 aylık evliysen 15 günlüğüne ailene niye gittin cnm beniim annem babam 23 senelik evli 2 gün bile yalnız bırakmamıştır annem...hata bunlar hata..bir de adama kalkmış 2 ay kalsam diye soruyorsunuz ben de olsam daha kalmak istiyor diye anlardım...millet ne sorunlarla uğraşıyor siz kalkmış adamı test edeyim derken huzursuzluk çıkarıyorsunuz.ben eşiniz de bir haksız yan göremedim kusura bakma arkadaşım ama sen haksızsın..eşinizin tek suçu gereğinden fazla tepki vermesi

canım bu yazıyı başka topiklerde yazdığı yorumlara yazılara itafen yazdım ben..hergün bu koltukta oturuyodu,şimdi niye öbür koltukta oturuyo acaba? niye koltuktan kalkıp yanıma gelmiyo ,benim yanımda niye oturmuyo filan diye çok kafaya takmıştı..takıntı boyutunda yani eşine olan ilgisi..evlilikleri daha çok yeni..yardım almassa pesbembe arkadaş bi kaç yıla kalmaz hastalanır Allah korusun..ve benim için böyle kişiliğiolan insanlar ömür törpüsüdür..benim ömrümü törpülerdi yani eşim böyle olsaydı..psikolojik yardım al telkini,neden bu kadar tepki yarattı sizde anlamadım..hastalanınca doktora gideriz hepimiz...ruhsal bunalkımdaykende psikologlara gitmemiz gerekir..onlarda tıp okuyo..öcü değillerki..konu sahibi arkadaştan beklerdim bu tepkiyi..o zaman anlardım yani..ama sizinki bi acayip durdu şimdi..neyse..

ya gercekten bu erkekler zor yaratıklarr anlamak onlara anlam vermek cok zor...hiç beklemedıgınz anda hiç ummadıgımız şeye bile cok büyük tepkiler verebılıolaarrrren iisii bilee bu tür seyleri yapıo bence uzatma cnm gittiğinde de hiç bişey yokmuş gibi davran beni gunlerce ndn aramadın falan deyıp te onun aklına getrme bu olayı sende bu olayı hiç olmamış farzet(analayabılıorum zor belki ama )o acarsa bu konuyu tamam saçma bı soruydu aşkım deyip geciştr en iisii bu olacaktr bence...

mutluluklarr ....

aynen arkadasa katılıyorum dedıgı gıbı yenı evlisin boyle sorunlar olur zaman gectıkte bırbırınızı tanıyacaksınız ama bence konusmadan hıcbır sorun halledılmez bende senın yerınde olsam benı aramayan adamı aramazdım am esını en ıyı tanıyan sensın onu degıstırmek elınde ben olsam hemen evıme gıderdım bırbırınızı goruncehersey değişecektik ınsallah gelecekte güzel günler sizi bekliyor canım:teselli: opusup barısınŞeniz

yaaa iste bir sacma soru yuzunden nerelere gelmissiniz.....bencede cok cocuksu hareketler kac yasinda insanlarsiniz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…