- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Hayatindan mutlu mu cocuk dedim. Siz snlamak istemediniz galiba. Cocugu ben terk etmisim gibi konusmayin.sizin gibi insanlar yuzunden yazilmiyor iste bunlar. Insanlari yargiliyorsunuz nediyim. Allah biliyor benim yaptigim seyleri. Sana analatmak zorunda degilim zaten
Sen ne diyorsun ? Ben sana anlatmadimi demedimi cocuk baska memlekete orda buyumus biz is dolaysiyla baska yerdeyiz. Cocuk buyudugu yerden gelmek istemiyorsa sureyerek mi getireyim?Bakın sizin de evladınız var. Burda kendi çocuğunuz için ne güzel şeyler yazmışsınız. O çocuk da bir insan evladı annesinin kaçmış olması, babasının atmış olması onun suçu değil. İnsan kapısına gelen köpeğe 1 kap yemek koyuyor, kaldı ki bu bir insan evladı hiç mi vicdanınızda yer etmez? Kocanız da siz de Allah'tan da mı korkmazsınız?
Bu nasıl bir üslup ya. Kadın ne kadar sevdiğini anlatmış zaten o bana anne dedi ben ona oğlum dedim diye. Herkes nasıl anlamak istiyorsa öyle anlayıp yazıyorBakın sizin de evladınız var. Burda kendi çocuğunuz için ne güzel şeyler yazmışsınız. O çocuk da bir insan evladı annesinin kaçmış olması, babasının atmış olması onun suçu değil. İnsan kapısına gelen köpeğe 1 kap yemek koyuyor, kaldı ki bu bir insan evladı hiç mi vicdanınızda yer etmez? Kocanız da siz de Allah'tan da mı korkmazsınız?
Sen ne diyorsun ? Ben sana anlatmadimi demedimi cocuk baska memlekete orda buyumus biz is dolaysiyla baska yerdeyiz. Cocuk buyudugu yerden gelmek istemiyorsa sureyerek mi getireyim?
Ben sizi anlayamadim siz beni yapmadigim birseyle itham ediyorsunuz ki ben allahtan cok korkarim siz bana allahtan korkmaz diyorsun.Isinize geldigi gibi yapmaya devam edin, ne diyeyim.
Yalniz size su kadarini da soyleyyeim siz bosanmazsaniz bu adam sizi bosayacak gibi. Adam size sen de git kendine uygun birini bul demis, kibarca basimdan git demis daha ne desin yani. Kocaniza da cok guvenmeyin yani. Sunu da soyleyeyim, bosanirsaniz bu adam sizin kiziniz da gormeye gelmeyebilir. Adamda evlat bastan atmak gayet normal cunku. O yuzden bosanmamaya bakin yoksa sizin cocugunuz da ayni o cocuk gibi gozuyasli kalacak gibi.
Ayrıca bir yerde boşanma daha iyi olur çocuk açısından böyle bir konuda çünkü ileride baba bu davranışları kızına yapabilir zorlamaları yani ve eminim o da ileride size kırılır niye boşanmadınız diye.Şu boşanmak üzere olan kadınların “çocuğum babasız büyüsün istemiyorum” cümlesi beni çok şaşırtıyor! Arkadaşlar sadece boşanıyosunuz adam ölmüyor.. siz ayrılıyosunuz cocuktan ayrılmıyor.. zaten aynı evin içinde etkisiz eleman bir baba ya da sürekli kavga dövüş gören bir çocuk ne kadar sağlıklı büyüyebilir ki.. kusura bakmayın ama bu çocuğum babasız büyüsün istemiyorum cümlesi sadece sizin boşanmak istememenizden kaynaklanıyor.. genel olarak söylüyorum burada öyle cok okudum ki bu cümleyi artık fenalık geldi.. saygı görmediğiniz sevildiğinizi hissetmediğiniz evde bahaneler üreterek kalmayın lütfen birey olarak önce siz kendinizi sevin, sayın ki karşı tarafta değer versin...
Ona gore kadin susup oturmali cocuga bakmali ve baska hic birsey yapmamali.Kavga ettiğiniz konular ne ? Ne yapıyor da bu hald geldiniz ?
Canim isin ailen olsada her zmn hemen ayrilamiyosunki.. kizin azicik buyusun sonrasinda bi is bulursun ve o zmn ayni olursa durumlar ayrilabilirsin. Kimse omru boyu sevmedigi biriyle ayni catiyi paylasmakbistemez, ama bugun istedigimizi henen gerceklestiremiyoruz ne yazikki
Tamam da bu evladından ayrı kalmak için sebep olamaz.Sen ne diyorsun ? Ben sana anlatmadimi demedimi cocuk baska memlekete orda buyumus biz is dolaysiyla baska yerdeyiz. Cocuk buyudugu yerden gelmek istemiyorsa sureyerek mi getireyim?
Ben burda iki yipranmis insan görüyorum. Siz ilgisizlikten bahsediyorsunuz (halbuki kendinize göre cok fedakarlik yaptiniz). Diger yanda gecim baskisi altinda olan esiniz. Zaten o ise girme denilmis ve batmak üzere. Ona göre daha da baski altindadir. Sizin "Calisiyim" teklifiniz bile ona eziyet gibidir simdi,cünkü yetersizlik duygusu artar. Erkekler acik konusmuyor dertleri hakkinda cogu zaman zayif görünmemek icin. Bence siz bir süre kendinize daha fazla zamam ayirin ve cocugunuza odaklanin. Kavgalara ara verin.
Benim esim cocuk doktoru ve bir süre hastanede kanser olan cocuklar olan bölümde görev aldi. Orda ölen veya hastalikla pencelesen cocuklari gördügü zaman ne kadar iyi bir doktor olsada eve gelince bir hayalet gibi geziyordu. Yoruldugu gibi akli hep hastanede kaliyordu acaba cocuklar ne oldu diye. Hamile oldugum icin bana anlatmiyordu ama dalip dalip gittiginden belliydi. Bende evde mümkünse stres olmayan rahat bir ortam saglamaya calistim. O bölümden ciktiktan sonra tekrar rahatladi kendisi. Sıkıntılı dönemleri beraber atlatabilirsiniz. Ama bunu kavgaya dökmeyerek. Ikinizde cok gerginsiniz anlasilan bu aralar.
Evet canim . Biraz maddiyat önemli hatta cok onemli iyi olmak icin. Söyledigi kelimlerden anliyorum zaten ayni catiyi paylasmak istemedigini
Cocugu anne dövmus hirpalamis. Yeterince psikilojisi bozulmus. Cocuk babaaneyyi bilmis anne olarak onu guvenli dag olarak görmüs. O yedirmis,altini degistirmis,o ayaginda salamis. Bu cocuk yeterince darbe almis zaten . Ne kadar dogru babaannesi bile olsa ondan koparip almak.Tamam da bu evladından ayrı kalmak için sebep olamaz.
Çocuk bu taşındık der geçer . İnsanlar ülke değiştiriyor iş için. Şehir değiştirmiş çok mu?
O zaman herkes çocuğunu büyüdüğü şehirde mi bıraksın?
MissCherryBlossom bu adamın sana da kıymet vermeyeceğini anlatmaya çalışıyor.
İmkânı olduğu halde çocuğuyla ayrı evlerde yaşayan adamdan korkun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?