Caresiz kalmak..

Aslinda ben burda iki yalnisi görüyorum. Birincisi: Hickimse icin bambaska bir insan olmaya calismayin. O sizinle siz oldugunuz icin evlenmedi mi? Siz kendinizi seviyormusunuz? Yani kendinize baktiginizda kendinizi artik taniyabiliyormusunuz? Kayinvalidenizin konusmasina kulak asmayin. Belliki patavatsiz bir insan. Ikincisi: Is yerindeki stresi esler istemese bile eve yansitabilir bir taraftan gecim sıkıntısı var ise diger taraftan eve mutsuz bir es,buda esiniz icin kötü bir durum. Ben herseyi sigeneye cekin demiyorum. Lakin böyle sıkıntılı bir dönemde bir adim geri atıp empati yaparak evliliginize baksaniz belki bu kadar karamsar olmazdiniz. Bana sanki bosanmal istemiyorsunuz gibi geliyor. Bazen mücadele etmek hicbirsey yapmamaktir.

Pembe ben ne diyeceğimi bilmiyorum canım çok üzüldüm okuyunca ...
Rabbim hayırlı tarafı neyse onu oldursun , hakkında hayırlısı neyse o olsun İnşAllah canım benim ...
@Pembe Vosvos

O konuda itiraz edecegini zanetmiyorum zaten.
Cok cabuk kabullenir. Beni üzen sey bukadar emek verip ,kolay harcanmasi herseyin
Ama ne yapalım hayat böyle biraz da. Ağır bir ders olmuş sizinkisi çünkü çok genç yaşta gençliğin verdiği deneyimsizlikle yapmışsınız bazı şeyleri. Bütün hayatınız boyunca bunlara üzülürseniz yerinizde sayarsınız bir bakıma. Seçim sizin.

Ne kadar daha dayanabilirm bilmiyorum ki. Tabiki istemem bosanmak kim ister yuvasini bozmak. Istemem. Ama inanin son raddeseyim. Artik cozumi kalmadi bazi seylerin..

Ne kadar daha dayanabilirm bilmiyorum ki. Tabiki istemem bosanmak kim ister yuvasini bozmak. Istemem. Ama inanin son raddeseyim. Artik cozumi kalmadi bazi seylerin..

Bitanem ya tam anlamıyla konuştunuz mu hiç ?
Yani sen ona tüm hissettiklerini düşüncelerini söyledin mi oda sana ?

o da allahın bi kulu siz de. neden ona yaranmak için bambaşka bi insan oldunuz ki? kaldı ki yaranamamışsınız. onu değil kendinizi mutlu etmeye çabalasaydınız şu an başka durumda olurdunuz. madem iş yok aile yok boşanmak istemiyorsunuz, o zaman adamın üzerine gitmeyin. evin eksiklerini kendiniz halledin. ustayı siz bulun.

Baştan aşağı yanlış yapmışsınız

1. Adama yaranmak için şekilden şekile girmişsiniz (sanki bulunmaz hint kumaşı) Kimse karşısında denk bir insan değil de cariye varsa saygı duymaz. Sizin kendinize saygınız, özgüveniniz hiç yok.

2. Eşiniz adam gibi bir adam olsaydı beni oğlumla kabul et derdi en baştan. Sizin de işinize gelmiştir tabi adam size yaranmak için çocuğu attı madem siz de dünden razısınız.

3. Siz de, eşiniz de o çocuğu babaannede bırakıp yeni aile kurup vicdanınız rahat bir şekilde nasıl yaşıyorsunuz. Hayretler içindeyim. O çocuğun da babasının sevgisine ihtiyacı var. Babaanneden almak aklınıza gelmez tabi! böylesi işinize geliyor. O çocuğun ahı üstünüzdeyken mutlu olamazsınız. Hiç burda çocuğu da ziyaret ettim vs havalarında iyi insanım falan yazmayın, eşiniz olan adam da vicdansız, bu duruma göz yumduğunuz için siz de vicdansızsınız

4. Koca peşinde ayak kanatacağınıza gidin çocuğa sahip çıkın. O çocuğun ahıyla, mutsuzluğuyla sizin iki yakanız da bir araya gelmez. Çocuğa hemen bugün gidin bağrınıza basın, helallik isteyin, evinize getirin.

5. İkinizden de bir yol olmaz bana kalırsa , 2 çocuğa yazık. Evladını atmış adam sizin evladınıza niye acısın ki, yarın öbür gün sizi de boşar atar gayet.

Son düzenleme:
Size çok acıdım; böyle bi kocaya denk geldiğiniz için değil karakteriniz bu kadar bağımlı ve zayıf olduğu için acıdım. Er geç bu adamdan kurtulacaksınız ha siz ayrılmayacaksınız o çok net de eşiniz boşayacak sizi yüzde 99 eminim bundan. Çünkü bi insan diğerine yaranmak için kişiliğini ayaklar altına alınca sevilmez hatta tam tersine karşı tarafın önce saygısını kaybeder sonra da küçümsenmeye hatta aşağılanmaya başlar. Kusura bakmayın böyle sert sert yazıyorum ama ilişkide yaşadığınız ve yaşayacağınız aşamalar tam da bunlar. Bir de eşinizin oğluna ben oğlum dedim o bana anne dedi demogojisi yapmayın lütfen oğlum deseniz öyle görseniz babaannede bırakmazdınız

Her yolu denedim. Her probleme bendeymis gibi davranip onu memnun etmeye calistim. Baktim olmuyor böyle..

Eski esiyle olan seyleri tam bilmiyorum ama sonucta cocugunu birakip gitmis terk etmis ne olursa olsun bir anne cocugunu bitakmamali..
Iste eski esle yasadiklari da cok onemli ben bosanan adamlar da hep bir sikinti görüyorum çünkü kadınlar son raddeye kadar mücadele ediyorlar ama erkekler öyle değil.
Kapanmaniz iş için ondan izin onay beklemeniz bunlar bana göre büyük hatalar.
Sırf bu 2 sebep bile benim için boşanmaya yeter de artar bile.
Ne diyeyim allah yardımcınız olsun .

Neden yargiliyorsun ? Kendi konumdan once suna aciklik getireyim benim canima bir minnetlik durumum olmadi. Esiminde oyle. En basta cocuk 2 yasindayken anne tarafindan babaaneye terk edilmis ve baba sehir disinda calistigi icin, babaanne bakmis. 2 yasindan 11 yasina kadar banaanneyle buyumus bu cocuk. Bem ve esim ne kadar gel dediysek getirmek istediysen. Ben babaannemden ayrilamam diye feryat etti. Psikilojisini bozmamak icin biraktik onu. Elimizi etegimizi cekmedik. Benim cocugumdan ayri degil yani oda benim evladim.

Siz herseyi anlamadan konusan dan dan bir insansiniz bu cok ayip. Ben bunlari buraya yazmka istemezdim. Hava attigimi iddaa ediyorsunuz bu cok ayip. Hayatimda övunmeyi sevemem. Iyi gunler

Ben yazacağımı yazdım. Kocanız 5 para etmez. Koca peşinde koşucam diye ne kadar büyük vebale girdiğinizin farkında değilsiniz. Elbette, çocuğun babası başka kadınla çocukla yeni aile kuruyor ama çocuk hiç içlenmiyor, üzülmüyor, hayatından pek mutlu. Şu söylediğinize 5 yaşındaki çocuklar inanmaz hanımefendi.

Aile ortamı varken, yaşlı bir kadın tek başına çocuğa ne kadar yetebilir? Hiç burda bahane bulmayın. O çocuktan gidin helallik isteyin o babaannenin de ayağının suyunu dökün için. O 5 para etmez anası da, babası da; sizin gibi bir insan da o babaannenin tırnağı etmezsiniz. O kadın da olmasaydı o çocuk yurtlarda ziyan olurdu. Babaanne ölünce ne yapacaksınız peki?

Ben yazacağımı yazdım. Bu veballe ister yaşarsınız, ister temizlersiniz.

Hayatindan mutlu mu cocuk dedim. Siz snlamak istemediniz galiba. Cocugu ben terk etmisim gibi konusmayin.sizin gibi insanlar yuzunden yazilmiyor iste bunlar. Insanlari yargiliyorsunuz nediyim. Allah biliyor benim yaptigim seyleri. Sana analatmak zorunda degilim zaten

..bosanalim sen de kafana gore birini bulursun

Diyen adamin seni sevdigini nasil dusunebilirsin?

Adam resmen seni istemiyor.

Kizini bahane etme.

Kendine bir cikis yolu bulmalisin.

Ya adami kendi haline birak ya da ayril

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…