- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.936
- 598
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Ama ne yapalım hayat böyle biraz da. Ağır bir ders olmuş sizinkisi çünkü çok genç yaşta gençliğin verdiği deneyimsizlikle yapmışsınız bazı şeyleri. Bütün hayatınız boyunca bunlara üzülürseniz yerinizde sayarsınız bir bakıma. Seçim sizin.O konuda itiraz edecegini zanetmiyorum zaten.
Cok cabuk kabullenir. Beni üzen sey bukadar emek verip ,kolay harcanmasi herseyin
Amin abla hepimiz icin en iyisi olsun..Pembe ben ne diyeceğimi bilmiyorum canım çok üzüldüm okuyunca ...
Rabbim hayırlı tarafı neyse onu oldursun , hakkında hayırlısı neyse o olsun İnşAllah canım benim ...
@Pembe Vosvos
Ne kadar daha dayanabilirm bilmiyorum ki. Tabiki istemem bosanmak kim ister yuvasini bozmak. Istemem. Ama inanin son raddeseyim. Artik cozumi kalmadi bazi seylerin..Aslinda ben burda iki yalnisi görüyorum. Birincisi: Hickimse icin bambaska bir insan olmaya calismayin. O sizinle siz oldugunuz icin evlenmedi mi? Siz kendinizi seviyormusunuz? Yani kendinize baktiginizda kendinizi artik taniyabiliyormusunuz? Kayinvalidenizin konusmasina kulak asmayin. Belliki patavatsiz bir insan. Ikincisi: Is yerindeki stresi esler istemese bile eve yansitabilir bir taraftan gecim sıkıntısı var ise diger taraftan eve mutsuz bir es,buda esiniz icin kötü bir durum. Ben herseyi sigeneye cekin demiyorum. Lakin böyle sıkıntılı bir dönemde bir adim geri atıp empati yaparak evliliginize baksaniz belki bu kadar karamsar olmazdiniz. Bana sanki bosanmal istemiyorsunuz gibi geliyor. Bazen mücadele etmek hicbirsey yapmamaktir.
Ne kadar daha dayanabilirm bilmiyorum ki. Tabiki istemem bosanmak kim ister yuvasini bozmak. Istemem. Ama inanin son raddeseyim. Artik cozumi kalmadi bazi seylerin..
Konusamiyoruz canim. Hemen kavgaya dönüsüyor her soyledigim. Anlamiyor beni yaniBitanem ya tam anlamıyla konuştunuz mu hiç ?
Yani sen ona tüm hissettiklerini düşüncelerini söyledin mi oda sana ?
Konusamiyoruz canim. Hemen kavgaya dönüsüyor her soyledigim. Anlamiyor beni yani
Is onemli degil canim insan olsun karsimdaki benim.insan degilki. Ben para pul istemem sevgi isterim.sadeceBelkide çoğu söylediğinde haklı çıktığın için susturmaya çalışıyor seni sana karşı mahcup iş meselesi falan
Is onemli degil canim insan olsun karsimdaki benim.insan degilki. Ben para pul istemem sevgi isterim.sadece
Erkek işleri dediğiniz şeyler ne mesela? Örnek verebilir misiniz?
Bir de merak ettim , eşinizin ilk evliliğinden olan çocuğu hala babaannede mi?
Iste eski esle yasadiklari da cok onemli ben bosanan adamlar da hep bir sikinti görüyorum çünkü kadınlar son raddeye kadar mücadele ediyorlar ama erkekler öyle değil.Her yolu denedim. Her probleme bendeymis gibi davranip onu memnun etmeye calistim. Baktim olmuyor böyle..
Eski esiyle olan seyleri tam bilmiyorum ama sonucta cocugunu birakip gitmis terk etmis ne olursa olsun bir anne cocugunu bitakmamali..
Baştan aşağı yanlış yapmışsınız
1. Adama yaranmak için şekilden şekile girmişsiniz (sanki bulunmaz hint kumaşı) Kimse karşısında denk bir insan değil de cariye varsa saygı duymaz. Sizin kendinize saygınız, özgüveniniz hiç yok.
2. Eşiniz adam gibi bir adam olsaydı beni oğlumla kabul et derdi en baştan. Sizin de işinize gelmiştir tabi adam çocuğu attı madem siz de dünden razısınız.
3. Siz de, eşiniz de o çocuğu babaannede bırakıp yeni aile kurup vicdanınız rahat bir şekilde nasıl yaşıyorsunuz. Hayretler içineyim. O çocuğun da babasının sevgisine ihtiyacı var. Babaanneden aşmak aklınıza gelmez tabi! böylesi işinize geliyor. O çocuğun ahı üstünüzdeyken mutlu olamazsınız. Hiç burda çocuğu da ziyaret ettim vs havalarında iyi insanım falan yazmayın, eşiniz olan adam da vicdansız, bu duruma göz yumduğunuz için siz de vicdansızsınız
4. Koca peşinde ayak kanatacağınıza gidin o çocuğa sahip çıkın.
5. İkinizden de bir yol olmaz bana kalırsa , 2 çocuğa yazık.
Neden yargiliyorsun ? Kendi konumdan once suna aciklik getireyim benim canima bir minnetlik durumum olmadi. Esiminde oyle. En basta cocuk 2 yasindayken anne tarafindan babaaneye terk edilmis ve baba sehir disinda calistigi icin, babaanne bakmis. 2 yasindan 11 yasina kadar banaanneyle buyumus bu cocuk. Bem ve esim ne kadar gel dediysek getirmek istediysen. Ben babaannemden ayrilamam diye feryat etti. Psikilojisini bozmamak icin biraktik onu. Elimizi etegimizi cekmedik. Benim cocugumdan ayri degil yani oda benim evladim.
Siz herseyi anlamadan konusan dan dan bir insansiniz bu cok ayip. Ben bunlari buraya yazmka istemezdim. Hava attigimi iddaa ediyorsunuz bu cok ayip. Hayatimda övunmeyi sevemem. Iyi gunler
Hayatindan mutlu mu cocuk dedim. Siz snlamak istemediniz galiba. Cocugu ben terk etmisim gibi konusmayin.sizin gibi insanlar yuzunden yazilmiyor iste bunlar. Insanlari yargiliyorsunuz nediyim. Allah biliyor benim yaptigim seyleri. Sana analatmak zorunda degilim zatenBen yazacağımı yazdım. Kocanız 5 para etmez. Koca peşinde koşucam diye ne kadar büyük vebale girdiğinizin farkında değilsiniz. Elbette, çocuğun babası başka kadınla çocukla yeni aile kuruyor ama çocuk hiç içlenmiyor, üzülmüyor, hayatından ğek mutlu. Şu söylediğinize 5 yaşındaki çocuklar inanmaz hanımefendi.
Ben yazacağımı yazdım. Bu veballe ister yaşarsınız, ister temizlersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?