- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Yok canim. Basta hersey güzeldi sonra sonra böyle oldu iste
Evet tamda analattigin gibi kizim belkide daha fazlasi var onun icinde. Anne babamsiz ne yaparim ben özler o beni diyor icim parcalaniyor ah..
Bisey söyleyemiyorum canim.. karakterimi psikolojisimi bozuk.. anlam veremiyorum ki..Asıl karakter mi cıktı ortaya yani..
Durup dururken soylemiyor zaten ona ,babanla ayri kalmamiz gerekebilir kizim. Yoksa birbirimizi kiriyoruz diye anlattigimda böyle söylüyor. Biz senle cok mutlu olacagiz diye alistirmaya calisiyorum.Durup dururken böyle şeyler söylemesi çok tuhaf değil mi kızınızın? Ben de babama çok düşkünümdür, kızınızın yaşlarındayken eğer sabah uyanamamışsam 'ben babamla birlikte kahvaltı yapacaktım, neden beni kaldırmadın?' Diye anneme o kadar çok ağlardım ki babam öğlen molasında eve dönmek zorunda kalırdı benimle oynamak için. Ama 'babamsız ne yaparım' babam giderse ne olur?' Gibi kaygılarım olduğunu hatırlamıyorum hiç.
Ya eşiniz ya siz, farkında olmadan, eşiniz için o kadar da vazgeçilmez olmadığınız, sevilebilir kalmak istiyorsanız çaba harcamanız gerektiği fikrini aşılıyorsunuz çocuğunuza. Bu yaş döneminde ilgi alaka zıt cinsiyetli ebeveynde olsa bile rol model çocukla aynı cinsiyetteki ebeveyndir. Bu nedenle kızınız için daha güçlü ve kendine güveni, öz saygısı yüksek, kendi değerinin farkında bir kadın rolüne bürünmeniz gerek.
Dogru soyluyorsun ama karsimdaki benim kurallarim var diyor calisamasin haber vermeden bir yere gidemezsin diyor. Yoksa ben cok ozgur buyudum. Bunlari ona soylmeden yaptigim zaman izin vermedigi zaman kavga cikiyor. Huzursuzluk cikmasin diye susuyorum
Durup dururken soylemiyor zaten ona ,babanla ayri kalmamiz gerekebilir kizim. Yoksa birbirimizi kiriyoruz diye anlattigimda böyle söylüyor. Biz senle cok mutlu olacagiz diye alistirmaya calisiyorum.
Asla ve asla agladigimi kizdigimi ona gostermem
Canım benim oncelikle Allah yardımcın olsun.
Esinin maddi sıkıntılarının olması O'nun psikolojisini bitirir kendi eşimden biliyorum. Böyle durumlarda içlerine kapanıp suratlarını asip otururlar hiçbir şeyle hiç kimseyle ilgilenmek istemezler. Sen de onun bu tavırlarından yorulmuşsun ama evlilik tek taraflı değil çift taraflı düşünmeyi gerektiren bir kurum. Birbirimize destek olmalıyız karı koca olarak. Nihayetinde hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde niyet ettik bu evliliğe.
Bir de sizin onaylamadığınız bir işe girişip bu işte başarısız olması da ona ayriyeten yıpratıyor olabilir gurur yapar büyük ihtimal
Sen her akşam bı vakıa suresi oku maddi sıkıntılarınız için aranızdaki muhabbet için de bişeyler okumak istersen özelden yazayım sana
Rabbim yüzünüzü güldürsün yuvanizdan huzur ve bereketi eksik etmesin inşallah boşanmak gibi bir şey olmaz evladınız da arada kalmaz.
Hatta dilersen dua topigi yapalım senin için bişeyler okuyalım hep birlikte ❤
Yaa biz burada bekar kadınlar boşanmış biriyle evlenmeyi düşünüyorum seviyorum aşığım dediği zaman iyi düşün diye boşuna demiyoruz.
Emin olun eski karısı da oğlunu babasız büyütmek istemezdi ama çekememiş demek ki boşanmışlar.Kimse mutlu huzurlu yuvasını bozmak istemez demek ki eşin ise yaramazın teki. Bu 2.kez tescillenmiş oldu.
O nedenle ben bunu bunu yaptım hak etmedim diye düşünme çünkü sorun sende değil zaten ondan.
Önüne dünyayı da sersen tatmin olmaz adamın mayası bozuk bir kadın O mutlu edemeyeck tiynette değil demek ki.
Ayrıca iyi baba olması da iyi koca olacağı anlamına gelmiyor.
Pastacılık, aşçılık, kuaförlük gibi kısa sürede işi öğrenebileceğiniz kurs ya da okul tarzı bir yere başlamanızı öneririm. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deyin bir nevi. Meslek öğrenin ki ayrıldığınız zaman yapabilecek bir şeyiniz olsun. Bu şekilde ayrılsanız daha kötü ortada kalırsınız. Tabii okula vs. giderken kızınızı kime bırakacaksınız bu kısım şu an aklıma geldi.
Yaşıtımsınız, önünüzde uzun yıllar var bence böyle bir adamla ömür tüketmek yerine ondan daha az zararla nasıl kurtulabilirsiniz onu düşünün.
Eşinizin geliri nasıl kızı kreşe yollasanız yarım gün de olsa siz gitseniz olmaz mı?Evet o kurslara baktim ama kizimi okula vermedem gidemem. Özel kresler var sadecee onun yasi icin. Oyuzden gidemedim
Bir sene daha bekleyin diyor defalarca konustuk bu konuyuEşinizin geliri nasıl kızı kreşe yollasanız yarım gün de olsa siz gitseniz olmaz mı?
O zaman o yokmuş gibi davranın ilgi göstermeyin kendinizi geri çekin siz üstüne düştükçe o kendini bir şey sanar. Açıktan okumak da aklınızda olsun ama önceliğiniz iş bulabilecek bir bölüm olsun derim.Bir sene daha bekleyin diyor defalarca konustuk bu konuyu
O zaman o yokmuş gibi davranın ilgi göstermeyin kendinizi geri çekin siz üstüne düştükçe o kendini bir şey sanar. Açıktan okumak da aklınızda olsun ama önceliğiniz iş bulabilecek bir bölüm olsun derim.
Kendinizi maddi olarak güvenceye alın ondan sonra boşanmayı düşünün öteki türlü birden çok zorlanırsınız.Eger ayrilirik durumu olursa kendimi toparlayana kadar otururum butda. Kizimi krese verir . Kendim ise girerim. Oda kizin masraflarini oder. Biraz toparlanincada burdan tasnir giderim.
Yada bilmiyorum belki herseyi birakip baska bir yere gitmek
Oda biraz insansa bunalri dusunir heralde. Bosanmak icin can atiyor zatenKendinizi maddi olarak güvenceye alın ondan sonra boşanmayı düşünün öteki türlü birden çok zorlanırsınız.
Maddi olarak destek olacaksa ne ala olmayacaksa siz de evliyken kendinize maddi destek oluşturun.Oda biraz insansa bunalri dusunir heralde. Bosanmak icin can atiyor zaten
O konuda itiraz edecegini zanetmiyorum zaten.Maddi olarak destek olacaksa ne ala olmayacaksa siz de evliyken kendinize maddi destek oluşturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?