- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Bunun çaresine elbet bakılırdı işte.Cocugu anne dövmus hirpalamis. Yeterince psikilojisi bozulmus. Cocuk babaaneyyi bilmis anne olarak onu guvenli dag olarak görmüs. O yedirmis,altini degistirmis,o ayaginda salamis. Bu cocuk yeterince darbe almis zaten . Ne kadar dogru babaannesi bile olsa ondan koparip almak.
Eger ben 2 yasindayken babasiyla evlenmis olsaydim cocugu zaten alirdim. Ben cocugu tanidigimda orda okula baslamis orda buyumustu. Sizin soylediginiz seyle bir degil bu.
Esiniz ne kadar yüce bir meslek yapiyormus... dayanmak eminim cok zordur.
Insan ne kadar yipranirsa yipransin sevdigi insanin yaninda huzur bulur yaniliyormuyum?itelemez kakalamaz sevdigi insani . Kirip dökmez. Bi senemiz kaldi demez .. seven insan yapmaz. Disarda gorduklerimiz , tvde görduklerimiz yalan mi herkes mi boyle?
Onun icin cok sey yapmissiniz bence bundan sonra artik yapmaniz gereken bisey yok. Degerinizi bilmiyor anladigim kadariyla. Artik sizin yapacaginiz bisey yok. Sorunlariniz daha cok esiniz davranislarindan dolayi var.Onun icin yaptigim herseyi konuda anlattim. Cocuguna annelik. Yeni bir kisilik yarattim onun icin .. daha ne kadar ödün verebilirim kendimden? Daha ne yapmam lazim yaranmak icin.. bu kadar sey yapmisim kendine gelmemis. Simdi ne yapcamda kendine gelicek ki..
Sartlandirmiyorumda bu benim hayatim sonucta size yalan soyleyecek halimde yok israrla cocugu alin baskisi yapiliyor burda aciklamasini yaptim tatmin olmuyorsunuz. Ozama soyle soyleyim bu tartismaya acik bir konu degil benim icinBunun çaresine elbet bakılırdı işte.
Gerçekten kuvvetli bir bağ kurabilseydi evladıyla durumu normale çevirebilirdi. Yani isteseydi olurdu.
Size neden bu kadar imkansız geliyor ki? Anlayamadım. Şartlandırmışsınız kendinizi sanki.
Yani cok dayandik problemlere 1 sene daha zor dayaniriz anlaminda soyluyor sanirimGüzel ama zorluklari ile gelen bir meslek vallaha.
Normalde insan sevdiklerinin yaninda huzur bulur,ama anladigim kadariyla hem evde hem is ile ilgili uzun zamandir huzursuzluklar var. Bizim bir senemiz kaldi ile ne demek istiyor esiniz?
Evlenmeden önce böyle fikirleri olduğunu sezemediniz değil mi ?Ona gore kadin susup oturmali cocuga bakmali ve baska hic birsey yapmamali.
Onun icin cok sey yapmissiniz bence bundan sonra artik yapmaniz gereken bisey yok. Degerinizi bilmiyor anladigim kadariyla. Artik sizin yapacaginiz bisey yok. Sorunlariniz daha cok esiniz davranislarindan dolayi var.
Kv eger mecbur degilseniz gitmemeye calisin yada sizde gerktigi zaman ona cevap verin ezdirmeyin kendinizi...
Tabikide dunyanin en anlayisli adamiydi.Evlenmeden önce böyle fikirleri olduğunu sezemediniz değil mi ?
Bizde size çocuğundan ayrı kalmayı kabullenen adamın sizi de umursamayacağını anlatmaya çalışıyoruz.Sartlandirmiyorumda bu benim hayatim sonucta size yalan soyleyecek halimde yok israrla cocugu alin baskisi yapiliyor burda aciklamasini yaptim tatmin olmuyorsunuz. Ozama soyle soyleyim bu tartismaya acik bir konu degil benim icin
Oynamış canım malesefTabikide dunyanin en anlayisli adamiydi.
Pehh.
Yaa benmi anlamiyorum bunu simdi soyledin sabahtan beri cocuk niye yanimda degil baskisi yapiliyor bana ben suclaniyorum. Simdi soylediklerinizde onceki yorumunuzun sonucu bir degilBizde size çocuğundan ayrı kalmayı kabullenen adamın sizi de umursamayacağını anlatmaya çalışıyoruz.
Hani sevmesini,ilgi göstermesini bekliyorsunuz ya beklemeyin.
Neyse Allah selamet versin.
Sizofreniymis kadin evlenince cikmis. Cocugu dover tuvallete kapatirmis isteIlk Eşinden neden ayrılmış bu adam ?
Yazık ya ,..Sizofreniymis kadin evlenince cikmis. Cocugu dover tuvallete kapatirmis iste
Katılıyorum size bende yaşadım benim ki daha ağır konuşmuştu halen içim sızlıyorCanım üzgünüm ama " sen kafana göre birini bulursun " diyen adam seni sevmiyordur .
Üzgünüm ama gerçek bu .
Evet. Dukkanimiz var ve bir suru borc o ne kadar eve yansitmiyorum desede yansitiyor. Ama sorumlusu biz degilizki girme o ise dedik dinlemedi.. simdi isler yolunda degil.
Konusamiyoruz ki konusma baslayinca sesi yukseliyor bagirmaya basliyor.. biraz ilerlerse ben gidicem diyor. Konusulmuyor. Konusulmuyor. Cok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?