çaresiz miyim yoksa çare mi bulamıyorum bilmiyorum...

canım sanki sende kendimi eşinde de eşimi gördüm gibi..bizde 5 yıllık flörtlüğün ardından evlendik bende hep kızıyorum kendime neden göremedim diye..ama dediğin gibi adamı öpünce kurbağaya dönüştü..bende o bi kere canım dese benim canımdan öte canım derim..herşeyiyle ilgilenirim..ailesine,cevresine,arkadaşlarına karşı hep onure ederim hep samimi davranırım hatta herkes her fırsatta söyler eşime ne kadar şanslı olduğunu...ama eşimden bi kere duymamışımdır ne güzel bi söz ne şanslı olduğuna dair cümleler...sürekli eleştirdiği bi şey vardır bende..halbuki kadınlık olarak onun da evimin de tüm ihtiyaçlarını en güzel şekilde yapmaya çalışırım..pazara gideriz mesala sebze secmeme bile bi şey bulur..üzerimde sürekli garip bi baskı..çoğu zaman anlamadığım şeyleri ona anlamadım diye soramıyorum neden sırf şimdi sinirlenecek kavga edecek diye..insanın eşine bi şey soramaması bu baskıyı hissetmesi çok kötü..iyiyken defalarca konuşmamda hep aynı şeyler..benimde haklı olabileceğimi,hataları yada eksikleri birlikte giderebilelim gibi bi düşüncesi yok..tek derdi onunla kavga etmemem..bende her anlamda ondan öndeyim.maddi,eğitim,olgınluk vs bende bi kere bile lanse etmedim ona ki zaten başından beri olan şeyler bunlar..bana da dediler altında eziliyodur aşağılık kompleksine kapılıyodur diye ama 5 sene boyunca hiç bu tür şeyler yaşamadık..aileme,çevreme,arkadaşlarıma,dışarıya herkese karşı iyi..aileme derdimi anlatsam nasıl anlatırım ne derler bilmiyorum..şiddet yok,ihanet yok, kumar yok,kv kp yok..rahatlık mı battı derler ama ben mutlu değilim ayarlarımla oynanmış gibi hissediyorum kendimi..şimdi bi çoçuğumuz olacak diyelim ki ayrıldık o alıp başını tek başına gidecek ama ben küçüçük bi çoçukla tek başıma kalıcam hayat benim için daha zor onun için daha kolay olacak..bu düşünce bile sinirimi bozuyor neden ben haketmediğim halde bunları yaşarken sonrasında da işler onun için daha kolay olacak diye...

Merhaba benim eşimde aynı sizin eşiniz gibiydi.3,5 yıllık evliyiz kendini kavga esnasında bi şekilde HAKLI çıkarır ve küserdi.yeni evliyken 15 gün tek kelime konuşmadığını biliyorum mesela.bundan 6 ay önceki tartışmamızda yine küstü dedim ki içimden 1 sene devam etsen böle yine de dayanacağım Gör bak nasıl hissediyor insan kendini.tam 1 ay boyunca aynı odada bile bulunmadık bırakın Konuşmayı.en sonunda mesaj Attı bi gün hem bi kahve içelim hem konuşalım mı diye tamam dedim.o gün ona trip yapmanın naz yapmanın kız işi OLDUĞUNU tatlı bir dille anlatmaya çalıştım.sonrasında bi daha yapmadı hiç.yine yapar mı bilmiyorum ama aynı sizin eşiniz gibi hem kendisi küsüp hem de dünya Başıma yıkılıyor ne yapacağımı bilemiyorum senle böle aramız bozuk olunca Demişti.

Barıştığınız bir dönem aile psikologuna görünün..

bizde de haklı olan hep o...hiç karşı tarafında haklı olabileceği düşüncesi yok adamda..ben de keşke sizin gibi iradeli olabilsem hiç konuşmadan durabilsem ama dayanamıyorum en fazla 3 gün hiç konuşmadan sus pus hiçbi iş yapmadan duruyorum sonra gene adım atan ben oluyorum..ama çok sıkıldım bu durumdan............

bugün öğlen 12 de çıktı evden hala gelmedi......siz söyleyin şimdi ölür müsün öldürür müsün

Ayyy ya Rabbim((( bu gel gitler be zordur hamile iken birde. Ben iki yıl boyle gel gitler yaşadık ama günlük... Uzun uzun degil yani. Sana birsey diyeyim mi, su sınırlıyken olayı yalan... Cok iyi biliyorlar ne dediklerini. Oh ya söyle söyle sonra sinirliydim de. Allah onları bildiği gibi yapsın.

aminnnn demeden gecemicem....

Sen neden onu bekliyorsunki iyi bir derse ihtiyacı var ailenin yanına gitsen bu ne böyle. Hayat böyle geçer mi kendine de sanada zarar veriyor .En kıymet görmen gereken zamanlar bebisini hiç mi düşünmüyor. Yazık yavruya oda olumsuz etkileniyor .Çocuk doğun cada değişmez bu adam sütünü keser sinirini bozar yavrum çift eziyet. Bunları bir şekilde söyle çocuk gibi kusmeler çok tuhaf ya.Yerinde olsam hiç bişe yapamıyorsam bile o pes edene kadar konuşmazdım biri varsa da aynı davranirdim

Eşinizin bu hareketi normal bir hareketmi sizce? Resmen kin tuttuğu için falan değil küs kalmak işine geldiği için kalıyor..benim burnuma iyi kokular gelmedi..

Şimdi ayyy sizde herşeyden şüpheleniyosunuzcu polyişler toplanır :)

sürekli sinir krizleri geçirecek durumdayım..etkilenmemem mümkün değil..hiçbi şey yapamıyorum hiçbi yere gidemiyorum..konuş konuş aynı ha duvarla konuşmuşsun ha benim kocamla

öyle bile olsa herşeyin bi adabı bi üstrubu vardır..onun da çoçuğunu taşıyorum...inan hamile olmasam ne halin varsa gör cehennemin dibine kadar yolun var dicem...hep sabır sabır diyorum...çatlamama ramak kaldı ama

Son durum nedir ?akşam 8 gibi evden çıkmıştı en son yanlış hatirlamiyorsam
değişen bi şey yok.dün 9 da geldi..biraz önce de bi erkek arkadaşını aradı plan yaptılar sanırım çıktı gitti..bende sende insanlık adına hiçbi şey kalmamış,ben akşama kadar evde tek başımayım hiç mi düşünmüyosun dedim..bana çıkmak istiyosan arabanın anahtarı orda dedi..senin beyin yapın bu işte dedim..bugün kaçta gelir Allah kerim....

Bence sen de gez emin ol kafanı dağıtıcı o kadar takmayasin sadece kendinle ilgilen kendine yemek yap temizlik falan hiç yapma arkadaşlarını eve çağır yani kendini oyalayacak şeyler bul bak gör nasil pes ediyor yada evden uzaklaşın size eziyet hoşuna gitmiş besbelli!!!Birde kaybetme korkusu yaşamıyor sanırım nasıl olsa bebek var diye bence o korku verilmeli .Hiç muhattap olma ona ihtiyaç duyduğunu belli etme.canim ya hormonlar zaten ayakta baba olucak adama bak !Allah ıslah etsin

kaybetme korkusu yaşamadığından eminim ona o duyguyu nasıl yaşatıcam bilmiyorum..39 haftalık hamileyim cıkıp gezmeye cesaret edemiyorum bi şey olur diye..hamile olmasam zaten burnundan fitil fitil getirirdim..her an evdeyim ben..düşünsene o her geldiğinde evdeyim her zile bastığında kapı açılıyor ohh ne ala........Sinirimden oturup ağladım ne kadar beddua varsa ettim

En nefret ettigim erkek tipi kusen erkek erkek kusermi yahu
Kadin olsun erkek olsun evlilikte 1 ginden fazla kusluk oluyorsa evliligi Zamanla bitirir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…